Άρβυλα ( Αγορά )

Έχω λιώσει 2 ζευγάρια nevada τα τελευταία 8 χρόνια και αυτή την περίοδο έχω τα track. Στεγανά κομπλέ, μόνο από το παντελόνι κι από την κάλτσα έχει τύχει 2 φορές να βάλουν νερό. Τα nevada αρκετά πιο άνετα
Αργοψινομαι για nevada φιλε αν και το τρακοσαρακι θα τσουξει. Ισως παω να τα δοκιμασω. 46-47 δεν εχουν ολοι απο οτι ειδα και crispy φαιρνουν 2-3 Αθηνα και ενας Πατρα

Μετα απο 7+ χρονια και με αλλαγη σόλας πριν 2 ή 3 χρονια δε θυμάμαι ακριβώς ,μετα απο συνεχομενα και ολοήμερα κυνήγια με ολα βρεγμένα κατω ,περασματα σε νερα ,λασπες ,πολυ χορταρι βρεγμενο κλπ, ένιωσα για πρωτη φορα μια υγρασια στο δεξί ποδι και απ την εξωτερική πλευρά.
Μακάρι και τα επόμενα Aku zenith να με βγάλουν τοσο.
Εννοείται πως αυτα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται ,τοσο τωρα αλλα και οταν αγοραστούν τα επόμενα .
Να σημειώσω ότι τα άρβυλα πέρα από το κυνήγι φοριούνται συνέχεια σε βόλτες στο βουνό αλλα και σε ανάβασεις το καλοκαίρι σε βουνό.
Οπότε καταλαβαίνετε ότι έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πάρα πολύ

Last edited:
Αργοψινομαι για nevada φιλε αν και το τρακοσαρακι θα τσουξει. Ισως παω να τα δοκιμασω. 46-47 δεν εχουν ολοι απο οτι ειδα και crispy φαιρνουν 2-3 Αθηνα και ενας Πατρα
Τα nevada θεωρείς ότι είναι πιο άκαμπτα από τα salomon? Γιατί τα θέλω για γενική χρήση και δεν έχω συνηθίσει σε σκληρό αρβυλο.

Τα nevada θεωρείς ότι είναι πιο άκαμπτα από τα salomon? Γιατί τα θέλω για γενική χρήση και δεν έχω συνηθίσει σε σκληρό αρβυλο.
Πιο μαλακά είναι και τα meindl softline gtx
Τα έχει φίλος και είναι ικανοποιημένος από άποψη στεγανότητας. Δοκίμασέ τα αν υπάρχουν κοντά σου

Crispi Lapponia.
Ευχαριστώ για την απάντηση πράγματι δείχνει πολύ ωραίο αλλά μπήκα στο skroutz και οι αξιολογήσεις από κυνηγούς είναι πολύ χάλια ένας έβαλε κ φωτογραφίες με διαλυμένα παπούτσια μετά από δύο μήνες στην πέρδικα.Τη λετε;

Back