Άρβυλα ( Αγορά )

Σωστά.

Σε έκτακτη ανάγκη μπορει να χρησιμοποιηθει για όλα.

Ακόμη και για βόλτα.

Τα πήρα διότι έχουν κάτι κλασικό.
Η αποψη μου είναι πως εχει προχωρησει η τεχνολογια και δεν ειναι πλεον καλά αρβύλα αλλά είναι όμορφα, κλασικά....για την τιμή τους τίμια και ανθεκτικά.
Έχω την εντύπωση ότι τα έχουν ψηλώσει❓
χρόνια μαύρο εφαρμοστό τζιν με αρβυλο‼️υπήρχαν τα φλωριά κ μετά εμείς με τις καλύτερες γκόμενες‼️

Έχω την εντύπωση ότι τα έχουν ψηλώσει❓
χρόνια μαύρο εφαρμοστό τζιν με αρβυλο‼️υπήρχαν τα φλωριά κ μετά εμείς με τις καλύτερες γκόμενες‼️
Ευχαριστώ.
Η αλήθεια είναι ότι είναι όμορφα.

Πήρα και ένα βερνίκι από τη Haix για συντήρηση.

Όσο για τα φλώρια αυτοί πάντα προτιμούσαν να φαίνεται ο αστραγάλος.

Χαχα

Μετά από 5 χρόνια με τα φιλότιμα λύτος vermio και μια χρονιά με στρατιωτικά άρβυλα με vibram σόλα ήρθε ώρα για νέο κυνηγετικό αρβυλο. Τα στρατιωτικά τα φόρεσα 3 χρόνια συνολικά . Δεν έμεινε υλικό πλέον πίσω από τη φτέρνα λόγω φθοράς και άρχισε να με χτυπάει . Κυνηγώ λαγό και αγριόχοιρο. Τα φορώ όλη μέρα τα άρβυλα επομένως ήθελα κάτι ποιοτικό γτ κακα τα ψέματα τα προηγούμενα με ταλαιπωρούσαν μετά από κάποιες ώρες . Ήμουν ανάμεσα στα ζενίθ και τα conero που τρέχουν με προσφορά για 200 ευρώ ,αλλά τράβηξαν την προσοχή μου τα Dolomite Tofana GTX με τιμή προσφοράς 160 ευρώ. Τα παρήγγειλα και τα αναμένω εντός τις εβδομάδας για να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μαζί σας. Τα είδα κι από κοντα και μου άρεσαν αρκετά και επειδή δεν βρήκα καμία αναφορά στο φόρουμ σκέφτηκα πως θα ήταν καλό και για κάποιον όποιος ψάχνει να βρει πληροφορίες για το συγκεκριμένο αρβυλο, να γίνει μια κουβέντα κι εδώ .
Πολυ ωραιο το Dolomite...να μας πεις εντυπωσεις! Το vermio σου κρατησε τοσα πολλα χρονια? Τι κυνηγια κανεις?

Πολυ ωραιο το Dolomite...να μας πεις εντυπωσεις! Το vermio σου κρατησε τοσα πολλα χρονια? Τι κυνηγια κανεις?
Τα vermio αντέχουν 3 χρόνια με νορμάλ χρήση σε χωράφια και κυνηγοτόπους ακόμα και καθημερινή. Δεν είναι για κοφτερες πέτρες και τρομερά πυκνα μέρη. Τώρα τα 5 που κράτησαν στο συνάδελφο είναι όντως high score

Πρωί πηγαίνω για λαγό. Στα καπάκια μόλις τελειώσει το κυνήγι πηγαίνω για αγριογούρουνο. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν πήγαινα τόσο τακτικά κυνήγι λόγω σπουδών και στρατιωτικών υποχρεώσεων. Τα τρία τελευταία όμως ζήτημα να έχασα 10 κυνήγια σύνολο. Τα Βέρμιο τα φορούσα το καλοκαίρι επίσης σε δουλειές χωραφιού και ορειβασίες. Νερό πρώτη φορά πήραν στο 4 χρόνο. Τον 5ο και τελευταίο κόπηκε κοντά στις ραφές το μπροστινό μαύρο προστατευτικό αριστερά και δεξιά και έμπαζε αρκετό νερό .Παρατήρησα πως κάτω από αυτό το υλικό ,το οποίο ξεράθηκε και για αυτό άνοιξε, δεν υπήρχε δέρμα παρά μόνο η μεμβράνη της επένδυσης. Υποτίθεται πως αυτό είναι εκεί για επιπλέον προστασία και αντοχή και όχι για να αντικαταστήσει το δέρμα του αρβυλου. Αυτός είναι κι ο λόγος που αν και ικανοποιημένος δεν θα τα ξαναπάρω.

Μετά από 5 χρόνια με τα φιλότιμα λύτος vermio και μια χρονιά με στρατιωτικά άρβυλα με vibram σόλα ήρθε ώρα για νέο κυνηγετικό αρβυλο. Τα στρατιωτικά τα φόρεσα 3 χρόνια συνολικά . Δεν έμεινε υλικό πλέον πίσω από τη φτέρνα λόγω φθοράς και άρχισε να με χτυπάει . Κυνηγώ λαγό και αγριόχοιρο. Τα φορώ όλη μέρα τα άρβυλα επομένως ήθελα κάτι ποιοτικό γτ κακα τα ψέματα τα προηγούμενα με ταλαιπωρούσαν μετά από κάποιες ώρες . Ήμουν ανάμεσα στα ζενίθ και τα conero που τρέχουν με προσφορά για 200 ευρώ ,αλλά τράβηξαν την προσοχή μου τα Dolomite Tofana GTX με τιμή προσφοράς 160 ευρώ. Τα παρήγγειλα και τα αναμένω εντός τις εβδομάδας για να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μαζί σας. Τα είδα κι από κοντα και μου άρεσαν αρκετά και επειδή δεν βρήκα καμία αναφορά στο φόρουμ σκέφτηκα πως θα ήταν καλό και για κάποιον όποιος ψάχνει να βρει πληροφορίες για το συγκεκριμένο αρβυλο, να γίνει μια κουβέντα κι εδώ .
Φίλε μου έχω τα dilomite kite τα τελευταία 4 χρόνια ,πέρδικα - μπεκάτσα κυνηγάω και δεν είναι και στην κατηγορία του δικού σου είναι πιο ελαφρύ μποτάκι και το επέλεξα λόγω προβλήματος στην μέση πλέον πάω σε εύκαμπτα και ελαφριά μποτάκια ,το dolomite μου βγηκε εξαιρετικό μποτάκι ,πολύ καλύτερο από πολύ καλύτερα που έχω αγοράσει στο παρελθόν .

Οι εντυπώσεις είναι θετικότατες με τη πρώτη ματιά παιδιά. Ποιότητα εφάμιλλη των πιο επωνύμων εταιρειών αλλά σε προσιτή τιμή. 160 € παρακαλώ .

Attachments

• IMG_20220326_155001.jpg
    IMG_20220326_155001.jpg
    547,3 KB · Προβολές: 109
  • IMG_20220326_155013.jpg
    IMG_20220326_155013.jpg
    381,8 KB · Προβολές: 110
  • IMG_20220326_155020.jpg
    IMG_20220326_155020.jpg
    358,4 KB · Προβολές: 109
  • IMG_20220326_155015.jpg
    IMG_20220326_155015.jpg
    357 KB · Προβολές: 107
Φιλε καταρχήν καλοφόρετα κ να τα χαρείς! Η dolomite σαν εταιρεία είναι πολύ γνωστή και καταξιωμένη στον ορειβατικό χώρο. Να σε ρωτήσω λίγο το βάρος τους;
Από έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα πως είναι 690γρ. Σε ζυγαριά , ΟΧΙ ακριβείας , τα ζυγίζει 700 γρ. Νο44 αλλά δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη ένδειξη πιστεύω.

Attachments

• IMG_20220327_195138.jpg
    IMG_20220327_195138.jpg
    220,8 KB · Προβολές: 29
Οι εντυπώσεις είναι θετικότατες με τη πρώτη ματιά παιδιά. Ποιότητα εφάμιλλη των πιο επωνύμων εταιρειών αλλά σε προσιτή τιμή. 160 € παρακαλώ .
Γααααμω τις τιμές‼️θα πάρω τρία μην τυχόν κ πάρουν αύξηση τώρα με τον γουορ‼️

Back