Άρβυλα ( Αγορά )

Κωστα σε τι τιμη τα πηρες και απο που;
70 από στεγοσαυρο. Είναι αντιγραφή ενός γερμανικού αρβυλου που είχα αγοράσει παλαιότερα και το είχα ευχαριστηθεί. Πολύ άνετο παπούτσι αλλά όχι για να πας για πέρδικες. Αυτό που πήρα υποτίθεται ότι είναι βελτιωμένη έκδοση του γερμανικού και μακάρι να είναι.

Φίλε μου έχω τα dilomite kite τα τελευταία 4 χρόνια ,πέρδικα - μπεκάτσα κυνηγάω και δεν είναι και στην κατηγορία του δικού σου είναι πιο ελαφρύ μποτάκι και το επέλεξα λόγω προβλήματος στην μέση πλέον πάω σε εύκαμπτα και ελαφριά μποτάκια ,το dolomite μου βγηκε εξαιρετικό μποτάκι ,πολύ καλύτερο από πολύ καλύτερα που έχω αγοράσει στο παρελθόν .
Φίλε οσοι έχουμε προβλήματα με την μεση θέλουμε όπως είπες εύκαμπτα ελαφριά με μαλακιά σόλα κ φαρδιά φόρμα κ ας φαγωνοντε ποιο γρήγορα!
Εγω έχω βολευτεί με τα φτηνιάρικα της Grisport στα 50€ (τρία χρόνια με έχουν βγάλει με περπατητο συνέχεια)

Last edited:
Μόλις παρέλαβα, πολωνικού στρατού παρακαλώ View attachment 48826
Καλοφόρετα,
Εχω και εγώ αυτα του γερμανικού στρατού όμως που αντεγραψαν.
Ωραίο αρβυλο και για σκληρή χρήση.
Είναι όμως βαρύ και λίγο κουραστικό.
Έκανα από πορείες μέχρι κυνήγι ορτυκιου και τσίχλας.
Ακόμα το έχω αλλά για εργασίες στον μπαχτσε πλέον.

Καλοφόρετα,
Εχω και εγώ αυτα του γερμανικού στρατού όμως που αντεγραψαν.
Ωραίο αρβυλο και για σκληρή χρήση.
Είναι όμως βαρύ και λίγο κουραστικό.
Έκανα από πορείες μέχρι κυνήγι ορτυκιου και τσίχλας.
Ακόμα το έχω αλλά για εργασίες στον μπαχτσε πλέον.
Ευχαριστώ πολύ Άγγελε! Και εγώ τους είχα πιεί το αίμα. Νομίζω από τα μειντλ που έχω ήταν πιο ελαφριά.

Έχει κανείς άποψη για τα Dolomite Tofana GTX;Με ενδιαφέρει κυρίως αν όντως είναι στεγανά και σταθερά
Καλημέρα για τα tofana δεν έχω άποψη αλλά για τα αρβυλα της εταιρείας στα προτείνω ανεπιφύλακτα, εδώ και τρία χρόνια χρησιμοποιώ άλλο μοντέλο της στο κυνηγι και ακόμη παραμένει πλήρως αδιάβροχο

Καλημέρα για τα tofana δεν έχω άποψη αλλά για τα αρβυλα της εταιρείας στα προτείνω ανεπιφύλακτα, εδώ και τρία χρόνια χρησιμοποιώ άλλο μοντέλο της στο κυνηγι και ακόμη παραμένει πλήρως αδιάβροχο
Ευχαριστώ πολύ

Ενα οικονομικο αρβυλο μεχρι τα 50 ευρω καλοκαιρινο οχι απαραιτητα αδιαβροχο αλλα να τουλαχιστον να απωθει καπως το νερο

Σκοπος οι αγροτικες εργασιες χωρις καθολου συντηρηση, θελω να του πινω το αιμα χωρις να πρεπει να το προσεχω

Προτιμω σε μπεζ δερμα για να αποφυγω την αναγκη βαψιματος

Δεν με νοιαζει αν ειναι στρατιωτικου τυπου το αντιθετο ισως ειναι και ενδυκνειωμενο για αυτο το σκοπο

Ουτε και αν δεν ειναι πολυ ελαφρυ, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

Με απλα λογια να ειναι σκυλι :)

Εχει καποιος φιλος μα προτεινει κατι;
Ειδικα εαν ειναι στρατιωτικος με χρηση στο τεραιν και δοκιμασμενο;

Δεν με νοιαζει αν αντεξει 1χρονο μονο εφοσον δεν θα ξεπερασω τα 50 ευρω και θα του πιω το αιμα

Ευχαριστω

Ενα οικονομικο αρβυλο μεχρι τα 50 ευρω καλοκαιρινο οχι απαραιτητα αδιαβροχο αλλα να τουλαχιστον να απωθει καπως το νερο

Σκοπος οι αγροτικες εργασιες χωρις καθολου συντηρηση, θελω να του πινω το αιμα χωρις να πρεπει να το προσεχω

Προτιμω σε μπεζ δερμα για να αποφυγω την αναγκη βαψιματος

Δεν με νοιαζει αν ειναι στρατιωτικου τυπου το αντιθετο ισως ειναι και ενδυκνειωμενο για αυτο το σκοπο

Ουτε και αν δεν ειναι πολυ ελαφρυ, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

Με απλα λογια να ειναι σκυλι :)

Εχει καποιος φιλος μα προτεινει κατι;
Ειδικα εαν ειναι στρατιωτικος με χρηση στο τεραιν και δοκιμασμενο;

Δεν με νοιαζει αν αντεξει 1χρονο μονο εφοσον δεν θα ξεπερασω τα 50 ευρω και θα του πιω το αιμα

Ευχαριστω
Δες κάτι από aeropelma dueto

Back