πας ταξιδια ?κ οδηγεις αρκετη ωρα σε βροχη?Το λάθος είναι,ότι οδηγάω,στη βροχή!
πας ταξιδια ?κ οδηγεις αρκετη ωρα σε βροχη?Το λάθος είναι,ότι οδηγάω,στη βροχή!
Ναι,φίλε μου.πας ταξιδια ?κ οδηγεις αρκετη ωρα σε βροχη?
Δεν χρησιμοποιείς μποτες αδιαβροχες για μοτο ειναι πολυ υδροαποθοτικες με συνδιασμο με παντελονι για βροχηΝαι,φίλε μου.
Παναγιώτη πραγματικά χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια σου με τα άρβυλα, γιατί αισθανόμουν εν μέρει συνυπεύθυνος που στα προξένεψαΕπειδή πρέπει να γράφουμε και για τα καλά όπως είχα γράψει είχα αγοράσει ένα ζευγάρι meindl jersey από e papoutsia μετά από 3 4 φορές ξεκολησαν μπροστά έστειλα μειλ μ απάντησαν ζήτησαν φωτο κτλ τα έστειλα πισω με δωρεάν μεταφορικα ακολουθώντας τις οδηγίες τους και σε 5 μέρες μου επεστρεψαν ολόκληρο το ποσό και τα μεταφορικά παρακαλώ αυτό και ειναι εγγύηση!
Τι είναι αυτά πμλες φιλε μαρεσαν ήταν και καλή η τιμή και τα πήρα,και ήταν και ελαφριά τα άτιμα αλλά τα κοψα από την αρχή ότι θα πουν γρήγορα τον "αποστολο"Παναγιώτη πραγματικά χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια σου με τα άρβυλα, γιατί αισθανόμουν εν μέρει συνυπεύθυνος που στα προξένεψα
Παλι καλα που να ξέρουν ότι σβαρνιζεις τα πόδια σουΕπειδή πρέπει να γράφουμε και για τα καλά όπως είχα γράψει είχα αγοράσει ένα ζευγάρι meindl jersey από e papoutsia μετά από 3 4 φορές ξεκολησαν μπροστά έστειλα μειλ μ απάντησαν ζήτησαν φωτο κτλ τα έστειλα πισω με δωρεάν μεταφορικα ακολουθώντας τις οδηγίες τους και σε 5 μέρες μου επεστρεψαν ολόκληρο το ποσό και τα μεταφορικά παρακαλώ αυτό και ειναι εγγύηση!
Αν ειναι εξυπνος ο επιχειρηματιας ετσι πρεπει να κανει.Πάντως ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια κάλυψη με άμεση επιστροφή χρημάτων και μαλιστα με απρόσωπης συναλλαγή
Επανέρχομαι όσο αφορά τα Gasport που είχα πει ότι με χτύπαγαν στο σημείο τις φώτο....View attachment 84862
Σε αυτό το σημείο νιώθω νιώθω το σφίξιμο......
Εδώ ένα εργασίας όπου όμοιο του σε άνεση δεν έχω ξαναβάλει.
Έτσι το αγόρασα χτες για δεύτερη φορά.
Το πρώτο μου έβγαλε δύο διάβολο σεζόν.
Όποιος θέλει ένα άνετο υποδήμα στη δουλειά του θα με θυμηθει.
Η αίσθηση που δινει είναι πραγματικά σαν να πατάς σε ένα ωραίο χαλί.
Δεν θα το ανεβαζα αν δεν ήμουν σίγουρος ότι όποιος το πάρει θα το ευχαριστηθεί.
Έχω δύο ζευγάρια καινούργια από αυτά που μας παρέχει η εταιρία αλλά μπροστά σε αυτό που πήρα δεν μπαίνουν ούτε για αστείο.
View attachment 85172
Βεβαίως φίλε !Βάλε και κάνα λινκ να το τσεκάρουμε
Με κλειστά τα μάτια να τα πάρει.Καλησπέρα σας.
Έχετε άποψη για το παρακάτω Solomon; είναι για λογαριασμου φίλου. Προορίζεται για κυνήγι μπεκάτσας σε δάσος και βάτα και ελάχιστα σε πέτρα. Θέλει ένα ελαφρύ και όσο γίνεται ανθεκτικό αρβυλο.
View attachment 85735
Γενικά είναι πολύ ελαφριά και καλά μποτακια, υστερούν στην γλώσσα που μπορεί να βάλουν νερό....το συγκεκριμένο βλέπω ότι έχει κάτι σαν προστατευτικοΚαλησπέρα σας.
Έχετε άποψη για το παρακάτω Solomon; είναι για λογαριασμου φίλου. Προορίζεται για κυνήγι μπεκάτσας σε δάσος και βάτα και ελάχιστα σε πέτρα. Θέλει ένα ελαφρύ και όσο γίνεται ανθεκτικό αρβυλο.
View attachment 85735
Για πέρδικα κάνουν?Με κλειστά τα μάτια να τα πάρει.