Παρέλαβα σήμερα......όπως τα έχει πει ο Στέλιος.....για την τιμή του φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
View attachment 94000View attachment 94001View attachment 94002
Καλοφορετα φίλε μου
Παρέλαβα σήμερα......όπως τα έχει πει ο Στέλιος.....για την τιμή του φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
Με υγεια ΓιωργοΠαρέλαβα σήμερα......όπως τα έχει πει ο Στέλιος.....για την τιμή του φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
Να τα βλεπουν στο ραφι να ληγουν μεχρι να τιμολογιουν οτι πρεπει οσο πρεπει
500€ μου έπιασαν ανταλλαγή ένα Ρενό 19 το 2010, καλά παμε
Έχει ξεφύγει η ακρίβεια γενικά σε ευρωπαϊκό - δυτικό αμερικανικό επίπεδο500€ μου έπιασαν ανταλλαγή ένα Ρενό 19 το 2010, καλά παμε
Ο πόλεμος βλέπειςΈχει ξεφύγει η ακρίβεια γενικά σε ευρωπαϊκό - δυτικό αμερικανικό επίπεδο
Ένα ξενοδοχείο που είχα μείνει στην Βιένη το 18 για ένα ένα βράδυ είχα πληρώσει 100 ευρω και φέτος που κοίταξα έκανε 310 χωρίς κάποια ανακαίνιση η κάτι τέτοιο τότε ήταν καινούργιο
Ολα στημενα ειναι καη σκοπιμα!Έχει ξεφύγει η ακρίβεια γενικά σε ευρωπαϊκό - δυτικό αμερικανικό επίπεδο
Ένα ξενοδοχείο που είχα μείνει στην Βιένη το 18 για ένα ένα βράδυ είχα πληρώσει 100 ευρω και φέτος που κοίταξα έκανε 310 χωρίς κάποια ανακαίνιση η κάτι τέτοιο τότε ήταν καινούργιο
Σε ευχαριστώ ΣταμάτηΚαλοφορετα φίλε μου
Σε ευχαριστώ αδελφέ.Με υγεια Γιωργο
Καλοφορετα
Μην τρελαίνεστε με τις τιμές, εφόσον υπάρχει αγοραστικό κοινό, βγάζουν και άρβυλα σε τέτοιες τιμές οι εταιρείες. Υπάρχει και το NXT που είναι στα 577€ και τι να λέει; Όποιος μπορεί τα διαθέτει.Να τα βλεπουν στο ραφι να ληγουν μεχρι να τιμολογιουν οτι πρεπει οσο πρεπει
Χαίρομαι όταν η άποψη μου βοηθάει συναδέλφους και εύχομαι να βγουν γερά διότι αν δεν τα ευχαριστηθεις θα στενοχωρηθω.Παρέλαβα σήμερα......όπως τα έχει πει ο Στέλιος.....για την τιμή του φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
Χαίρομαι όταν η άποψη μου βοηθάει συναδέλφους και εύχομαι να βγουν γερά διότι αν δεν τα ευχαριστηθεις θα στενοχωρηθω.
Τελωνείο δεν έχουν; Η Αγγλία πλέον δεν ανήκει στην ΕΕ, για αυτό ρωτάω.Αν θέλει κάποιος να τα δοκιμάσει το Sportshoes στην Αγγλία έβγαλε τα Vasque από 200 λίρες στις 40 λίρες (48€), έχουν μεβράνη Gore-Tex, τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι στις 20 λίρες, περίπου δηλαδή ένα 70άρι θα βγουν τα μποτάκια αυτά κομπλέ με μεταφορικά, μου άρεσε και πολύ η σόλα που έχει. λυπάσαι να τα βάλεις και για κυνήγι
View attachment 94183View attachment 94184
review: https://www.world-of-waterfalls.com/vasque-st-elias-gtx-waterproof-hiking-boot-review/
link αγοράς: https://www.sportsshoes.com/product/vas23/vasque-st.-elias-gore-tex-walking-boots
Έχει και PayPal για αγορά εννοείται
Πρώτη φορά το βλεπω αυτό.Σύμφωνα με το site όχιView attachment 94187
Το έχουν κάνει πολλοί τώρα τελευταία, ενσωματώνουν ή επιβαρύνονται τους δασμούς (εν προκειμένω τον ΦΠΑ), γιατί μετά το Brexit χάσανε όλη την Ευρωπαϊκή πελατείαΠρώτη φορά το βλεπω αυτό.
Συνήθως έχουν τελωνειο προϊόντα από u.k
Το θέμα είναι να γίνεται αντιληπτό από τους δικούς μας φωστήρες στο τελωνείοΤο έχουν κάνει πολλοί τώρα τελευταία, ενσωματώνουν ή επιβαρύνονται τους δασμούς (εν προκειμένω τον ΦΠΑ), γιατί μετά το Brexit χάσανε όλη την Ευρωπαϊκή πελατεία
Μια χαρά δουλεύει το σύστημα, μην το φοβάσαι.Το θέμα είναι να γίνεται αντιληπτό από τους δικούς μας φωστήρες στο τελωνείο
Κι εγώ θα τις ήθελα ανοιχτές.Έχω ξαναπεί....εγώ προσωπικά δεν τους ξαναδίνω αυτά που ζητάνε....δεν μου χρειάζεται.
Αυτό το παπούτσι είναι τίμιο..έχει καλή εφαρμογή στο πόδι μου και στο περπάτημα είναι άνετο......η απουσία αδιάβροχης μεμβράνης ποσός με ενδιαφέρει,να την βάλουν στον πάτο τους τόσα που ζητάνε......γίνεται δουλειά και με ένα κουτάκι λίπος στα έξι ευρώ.
Θα ήθελα οι 3 τελευταίες σειρες κόπιτσες που περνάνε τα κορδόνια να είναι ανοικτές αντί για κλειστές.....