Θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να ξαναριξουν τις τιμές γιατί η πλειοψηφία του κόσμου πλέον (όπως και εγώ) δεν μπορούν αλλά και δεν θέλουν να δώσουν τέτοια υπέρογκα ποσά για να πάρουν ένα κυνηγετικό αρβυλο.
Πιό ελαφριά και άνετα θα είναι, αλλά για σκληρή χρήση δεν είναι ότι καλύτεροView attachment 94204Εχει πάρει κανείς τα Beretta Zambezi High gtx? Σκέφτομαι κατά πόσον θα τα κρατάει όντως αδιάβροχα η gore-tex μιας και είναι suede με cordura. Το cordura για κάποιο λόγο δεν με πείθει...
Πολύ ψηλά δεν είναι;;View attachment 94204Εχει πάρει κανείς τα Beretta Zambezi High gtx? Σκέφτομαι κατά πόσον θα τα κρατάει όντως αδιάβροχα η gore-tex μιας και είναι suede με cordura. Το cordura για κάποιο λόγο δεν με πείθει...
Γνώμη μου αυτό είναι το σωστό ύψος αρβύλας για κυνήγι. Αλλιώς το άρβυλο είναι ανεπαρκές και χρειάζεται γκέτες. Και νερά θα μπούνε μέσα, ούτε ένα ρυάκι δεν μπορείς να περάσεις χωρίς να κινδυνεύεις να βραχείς με τα κοντά, και χόρτα-πετραδάκια μπαίνουν μέσα αν είναι κοντό, ιαι από φίδια και άλλα είσαι απροστάτευτος.Πολύ ψηλά δεν είναι;;
Δεν ξέρω για ποια χρήση το θέλεις...
Πολύ ψηλά δεν είναι;;
Δεν ξέρω για ποια χρήση το θέλεις...
Την cordura μην την φοβάσαι από άποψη αντοχής, υπόψιν ότι τα μοτοσυκλετιστικα μπουφαν έχουν δερμα και cordura..
Από άποψη στεγανοτητας δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα για αδιάβροχοποίηση..
Για κυνήγι πέρδικας στα δικά μας βουνά, που είναι πέτρα και αγκάθια σε συνδιασμό με την ύπαρξη οχιάς μέχρι το τέλος της σεζόν της πέρδικας τα καθιστούν απαραίτητα.Γνώμη μου αυτό είναι το σωστό ύψος αρβύλας για κυνήγι. Αλλιώς το άρβυλο είναι ανεπαρκές και χρειάζεται γκέτες. Και νερά θα μπούνε μέσα, ούτε ένα ρυάκι δεν μπορείς να περάσεις χωρίς να κινδυνεύεις να βραχείς με τα κοντά, και χόρτα-πετραδάκια μπαίνουν μέσα αν είναι κοντό, ιαι από φίδια και άλλα είσαι απροστάτευτος.
Πολλές ραφές εκεί που δουλεύει το αρβυλο οι πρώτες που θα σε προδωσουν.View attachment 94204Εχει πάρει κανείς τα Beretta Zambezi High gtx? Σκέφτομαι κατά πόσον θα τα κρατάει όντως αδιάβροχα η gore-tex μιας και είναι suede με cordura. Το cordura για κάποιο λόγο δεν με πείθει...
Νερο δε θα περάσει οσο η cordura παραμεινει συμπαγης και στη θέση της...Αν τρυπήσει πραγμα που θα γίνει δυστυχως καποια στίγμή αν κυνηγας σε δύσκολα τεραίν τότε αρχιζουν τα προβλήματα.View attachment 94204Εχει πάρει κανείς τα Beretta Zambezi High gtx? Σκέφτομαι κατά πόσον θα τα κρατάει όντως αδιάβροχα η gore-tex μιας και είναι suede με cordura. Το cordura για κάποιο λόγο δεν με πείθει...
ΚαλοφορεταΠαρέλαβα σήμερα......όπως τα έχει πει ο Στέλιος.....για την τιμή του φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
View attachment 94000View attachment 94001View attachment 94002
Σε ευχαριστώ.....Καλοφορετα
Πολλά για ζαμπερλανΓειά σας παλικάρια!!!!
Γνώμη κάνεις για το συγκεκριμένο γιατί τα AKY άρχισαν να βγαίνουν off
https://agapioskynigi.gr/index.php?route=product/product&product_id=789
Δεν το ξέρω αλλά το άλλο φαίνεται παπουτσαρα, πολλά τα λεφτά αλλά είναι και όμορφα τα φουστικα.
Δεν δείχνουν ίδιας κατηγορίας για σύγκριση.
Κοίτα και τα zamberlan guide 960 gtx..Γειά σας παλικάρια!!!!
Γνώμη κάνεις για το συγκεκριμένο γιατί τα AKY άρχισαν να βγαίνουν off
https://agapioskynigi.gr/index.php?route=product/product&product_id=789
Ποια αποφάσισες να πάρεις;Σας ευχαριστώ παλικάρια
Θα ξανά γράψω μόλις γίνει η αγορά και τα παραλάβω!!!!!