Άρβυλα ( Αγορά )

Παρότι όλα πλέον τείνουν να μην έχουν διάρκεια ,αλλά εσκεμμένα , αλλά λόγο ποιότητας , μερικές φορές πιστεύω ότι και εμείς δεν τα προσέχουμε όπως πρέπει . Όλα μου τα άρβυλα τα οποία χρυσοπληρώνω γιατί τα θεωρώ από τον πιο σημαντικό εξοπλισμό μου , εκτός σεζόν τα περιποιουμε και τα αποθηκεύω σχολαστικά όπως κάνω και με τα όπλα και τα φυσίγγια . Προσεκτικό καθαρισμό , ένα σπρέι συντήρησης και σωστή αποθήκευση σε βάκουμ σακούλες .το τελευταίο υπερβολή ίσως ακούγετε αλλά μιας και έιχα συσκευασίες για βακουμ με την ηλεκτρική σκούπα το δοκίμασα και τελικά βοηθά πάρα πολύ . . Σαν σταβλίσια χοιρινή ένα πράγμα 😂😂😂

Είδα το βίντεο που στέκεται ο τύπος μέσα στο λακο με νερό και τα παράγγειλα κι εγώ σε μαύρα, 99 ευρώ είναι φοβερή τιμή.View attachment 95705
Κι εγώ σε μαύρα τα ήθελα αρχικά αλλά όταν τα πήρα εγώ είχε σε προσφορά μόνο τα καφέ.
Και τώρα που έχει σε προσφορά τα μαύρα δεν έχει το νούμερο μου.
Για 100 ευρώ σούπερ αρβυλακι.
Το πέρασα αμέσως και λίπος να στρώσει... αλλά από δω και πέρα θα του πίνω το αίμα καθημερινά.
Γύρω στις 10 ώρες κάθε μέρα θα το φοράω από Δευτέρα έως Παρασκευή.
200 ώρες το μήνα και θα δούμε πόσο θα αντέξει.

προτιμω να παρω 6 ζευγαρια gri sport και να τα αλλαζω
Αυτό είναι μια άποψη. Άλλος προτιμά να πάρει ένα αρβυλο καλό και να έχει τα πόδια του σε καλύτερη κατάσταση από το να αγοράσει 6 ζευγάρια αξιας 65€, εννοείται μέτριας ποιότητας αρβυλα μόνο και μόνο για να τα αλλάζει ενώ θα ξέρει ότι η διαφορά ποιότητας είναι χαοτικη

Εγώ προτιμώ να δώσω 380€ για ένα καλό πάρα 380€ για 6 μέτριας ποιότητας ίδια αρβυλα.

Αυτό είναι μια άποψη. Άλλος προτιμά να πάρει ένα αρβυλο καλό και να έχει τα πόδια του σε καλύτερη κατάσταση από το να αγοράσει 6 ζευγάρια αξιας 65€, εννοείται μέτριας ποιότητας αρβυλα μόνο και μόνο για να τα αλλάζει ενώ θα ξέρει ότι η διαφορά ποιότητας είναι χαοτικη

Εγώ προτιμώ να δώσω 380€ για ένα καλό πάρα 380€ για 6 μέτριας ποιότητας ίδια αρβυλα.
αν το αρβυλο των 380 βαλει νερα πως θα νιωσεις;; ειμαι λιγο γκαντεμης στο συγκεκριμενο θεμα

προτιμω να παρω 6 ζευγαρια gri sport και να τα αλλαζω
Σπύρο μην συγκρίνεις την μερσεντες με το ζασταβα τα χουμε γράψει 100φορες εδώ αλλά κυνήγια κάνει ο καθένας μας αλλά εδάφη εγώ φέτος σχεδόν χαλασα ένα ζευγάρι κρισπι Νεβάδα θα με βγάλει και 2 3 μήνες της νέας σεζόν συν τα εκπαιδευτικά ξέρεις πόσα των 100 ευρώ θα χα χαλάσει;αλλά τ πιο βασικό για μενα είναι τ πάτημα και η σταθερότητα ,σίγουρα και τα ακριβά πλέον αρβυλα δεν έχουν την ποιότητα των παλιότερων,αλλά και πάλι άμα τα φέρεις απεξω συμφέρουν 260 τα χα παρει από e bay 380 είχαν εδώ,και πάλι αγόρασα ένα ζευγάρι από τ e papoutsia όταν τα χε προσφορά
https://www.hobbi.gr/mpotakia-crisp...FCdV8_IaacviIRh2pg4tKSapnjvzZvJxoCZR8QAvD_BwE
Αυτά πήρα 230 ευρω

Last edited:
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι υμών πρόγονοι ( Σαραβακος Βαζεχα Ζαετς Ροτσα) παν μέτρον άριστον...
Η λύση βρίσκεται κάπου στην μέση τιμή των 200- 240 ευρώ...
Θέλει όμως ψάξιμο αρκετά...
Έχει κάτι καλά αρβυλα το arvila.gr...
Έχει σε καλή τιμή ο Βασσαδης τα Hanwag...
Έχει κατά καιρούς προσφορές το e papoutsia...
Κοιτάμε και το Papshop.gr.
Βλέπουμε και το livingactive...
Κοιτάμε τις προσφορές του fifth element...
Και κρατάμε χρήματα για την έκθεση και τις προσφορές που θα έχει...

Είδα το βίντεο που στέκεται ο τύπος μέσα στο λακο με νερό και τα παράγγειλα κι εγώ σε μαύρα, 99 ευρώ είναι φοβερή τιμή.View attachment 95705
Οι μπότες ήρθαν 46 παραραγγειλα, στο πάτο από κάτω γράφει 47, στο κουτί γράφει σε αυτοκόλλητο 46 και σε άλλο 12 .Στα αγγλικά μεγέθη το 46 είναι το 11.Στο σαΐτ γράφει ότι τα έχει σε 44και 46.Ειναι αρκετά άνετα αλλά θα τα κρατήσω γιατί τους έβαλα τους χοντρους πάτους που πουλάει το κατάστημα και με χοντρές καλτσες είναι εντάξει. Αυτά γίνονται αν δεν τα έχεις δοκιμάσει.

Οι μπότες ήρθαν 46 παραραγγειλα, στο πάτο από κάτω γράφει 47, στο κουτί γράφει σε αυτοκόλλητο 46 και σε άλλο 12 .Στα αγγλικά μεγέθη το 46 είναι το 11.Στο σαΐτ γράφει ότι τα έχει σε 44και 46.Ειναι αρκετά άνετα αλλά θα τα κρατήσω γιατί τους έβαλα τους χοντρους πάτους που πουλάει το κατάστημα και με χοντρές καλτσες είναι εντάξει. Αυτά γίνονται αν δεν τα έχεις δοκιμάσει.
Και κάτι ακόμα που δεν μου άρεσε άσχετα που θα τα κρατήσω είναι ότι δεν γράφουν πουθενά ότι είναι altberg εσωτερικά έχουν κομμένα ταμπελακια 20250214_185758~2.jpg20250214_185851.jpg20250214_185843.jpg

Τα φουτουρα τα φετινά δεν άξιζαν.
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι υμών πρόγονοι ( Σαραβακος Βαζεχα Ζαετς Ροτσα) παν μέτρον άριστον...
Η λύση βρίσκεται κάπου στην μέση τιμή των 200- 240 ευρώ...
Θέλει όμως ψάξιμο αρκετά...
Έχει κάτι καλά αρβυλα το arvila.gr...
Έχει σε καλή τιμή ο Βασσαδης τα Hanwag...
Έχει κατά καιρούς προσφορές το e papoutsia...
Κοιτάμε και το Papshop.gr.
Βλέπουμε και το livingactive...
Κοιτάμε τις προσφορές του fifth element...
Και κρατάμε χρήματα για την έκθεση και τις προσφορές που θα έχει...

Τα φετινά φουτουρα δεν άξιζαν τέτοια λεφτά.

Ότι χειρότερο γενικά τα φθηνά παπούτσια παιδιά θα τα πληρώσουμε επί 10 μελλοντικά.

Εκεί όπως λες στα 250 ειναι η χρυσή τομή
Αν λέμε ότι περπατάς όλη μέρα

Για χαλαρό περπάτητο και καρτερακι εκεί στα 100-150 έχει επιλογές

Παρεμπιπτόντως εχω φορέσει καμια δεκαπενταρια φορές τα ζαμπερλαν βίοζ.

Τα πήρα προσφορά 99 ευρώ από αρβυλα.τζιαρ για τσίχλα χωράφι κτλ

Πολύ καλές ραφές και κολλήσεις απόλυτα στεγανό το έβαλα κάτω από βρύση να φύγουν λάσπες με πίεση αρκετή ώρα .

Η εφαρμογή της μεμβράνης είναι πολύ καλή.

Θέλουν λίγο φόρεμα να πάρουν το σχήμα του ποδιού σου δεν είναι να πας αμέσως κυνήγι

Η εξωτερική σκληρότητα αρκετά καλή ούτε σκληρό ούτε μαλακό ότι πρέπει

Μέσα αν είχε λίγο αφρό στον πάτο θα ήταν τέλειο η βάζεις πάτο σιλικόνης

Γενικά για 99 ευρώ δεν μπορείς να έχεις παράπονο

Αν είχε μια καλή μεσοσολα και έκανε 130 θα ηταν το τέλειο για τα λεφτά του .

Και κάτι ακόμα που δεν μου άρεσε άσχετα που θα τα κρατήσω είναι ότι δεν γράφουν πουθενά ότι είναι altberg εσωτερικά έχουν κομμένα ταμπελακια View attachment 95732View attachment 95733View attachment 95734

Τώρα αν κάποιος είναι πιο πονηρεμένος θα πει, ότι για να κόπηκε υπάρχει λόγος, είτε γιατί είναι πιο παλιό και γράφει πάνω τον κωδικό που μπορείς να δει ο κατασκευαστής ημερομηνία που το έφτιαξε ή κάτι ήθελε να κρύψει

Back