Να'σαι καλά Δημήτρη, ευχαριστώ! Η αλήθεια δυστυχώς είναι ότι οι ελληνικές εταιρίες, ενώ βγάζουν πολύ καλά και ανταγωνιστικά προϊόντα, στον τομέα της προβολής τους στο εξωτερικό έχουν πλήρη μεσάνυχτα για κάποιον λόγο. Έχω επικοινωνήσει και με γνωστούς μου που φτιάχνουν δικά τους προϊόντα ώστε να τα προωθήσω εδώ που μένω, αλλά δυστυχώς το πράγμα από μέρους τους πάει με ρυθμούς χελώνας. Μου θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ελληνικές κυβερνήσεις. Την Αεροπέλμα, επειδή πρόκειται για πολύ καλά προϊόντα, την προωθώ όσο γίνεται, μέσα από βιντεάκια αλλά και μέσω γνωστών εδώ, αλλά και πάλι δεν βλέπω φως από μέρους τους. Μεγάλο αμερικανικό κανάλι στο youtube που κάνει τεστ σε μπότες, μου ζήτησε να τους φέρω σε επαφή με την Αεροπέλμα. Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους και απλά τους έστειλα στο facebook το αμερικανικό κανάλι για να έρθουν αυτοί σε επαφή μαζί τους. Δε βλέπω μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι και είναι κρίμα. Ακόμα και η πατέντα της σόλας Αεροπέλμα που είναι και το σημαντικό στα παπούτσια της εταιρίας, θα μπορούσε να προωθηθεί ξεχωριστά σε άλλες εταιρίες παπουτσιών, όπως πχ γίνεται με τις σόλες Vibram και να διαδοθεί το όνομά τους παντού εύκολα και γρήγορα. Κρίμα που τέτοια προϊόντα είναι καταδικασμένα να παραμένουν μόνο εντός των ελληνικών συνόρων και ίσως το πολύ και στα Βαλκάνια, λόγω κακής διαχείρισης της προβολής τους. Το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα και θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει κάτι...