Στα τεσερα δεν κόβεται?Εδώ δεν μπορούμε να κόψουμε μια σπανακόπιτα,θες κανάλια?
Στα τεσερα δεν κόβεται?Εδώ δεν μπορούμε να κόψουμε μια σπανακόπιτα,θες κανάλια?
Άμα είναι γαλατόπιτα όμωςΕδώ δεν μπορούμε να κόψουμε μια σπανακόπιτα,θες κανάλια?
Αν ανοιξει ο προεδρας instagram και πλαισιωθει απο 5-6 influencers,του χρονου θα κυνηγαμε απο την 1η Αυγουστου με οριο τα εικοσιπεντε (25 καλα διαβασες) τρυγονια,το κυνηγι θα ληξει τον Μαρτιο στην γιορτη του Ευαγγελισμου και το Πασχα θα ψηνουν τα αρνια τα γυναικοπαιδα,γιατι οι κυριοι του σπιτιου θα τουφεκανε ορτυκοτρυγονα στους καμπους.Εδώ δεν μπορούμε να κόψουμε μια σπανακόπιτα,θες κανάλια?
Σε ψηφίζω!Αν ανοιξει ο προεδρας instagram και πλαισιωθει απο 5-6 influencers,του χρονου θα κυνηγαμε απο την 1η Αυγουστου με οριο τα εικοσιπεντε (25 καλα διαβασες) τρυγονια,το κυνηγι θα ληξει τον Μαρτιο στην γιορτη του Ευαγγελισμου και το Πασχα θα ψηνουν τα αρνια τα γυναικοπαιδα,γιατι οι κυριοι του σπιτιου θα τουφεκανε ορτυκοτρυγονα στους καμπους.
Δεν προλαβαινω να ασχοληθω ουτε και θελω.Σε ψηφίζω!
Έχει μείνει κανένας ψύλλος από το χόρτο που πήρες?Αν ανοιξει ο προεδρας instagram και πλαισιωθει απο 5-6 influencers,του χρονου θα κυνηγαμε απο την 1η Αυγουστου με οριο τα εικοσιπεντε (25 καλα διαβασες) τρυγονια,το κυνηγι θα ληξει τον Μαρτιο στην γιορτη του Ευαγγελισμου και το Πασχα θα ψηνουν τα αρνια τα γυναικοπαιδα,γιατι οι κυριοι του σπιτιου θα τουφεκανε ορτυκοτρυγονα στους καμπους.
Εμπορος η επισκέπτης εννοείς?Τελικα θα παει κανείς;;
Τη βλέπεται;;;
μάλλον έμπορο εννοεί...φοβάμαι ότι θα παίξει πολύ χαλβάς..Εμπορος η επισκέπτης εννοείς?
Εμπορος η επισκέπτης εννοείς?
Απο επισκεπτες λεω...(μελοι του φορουμ).μάλλον έμπορο εννοεί...φοβάμαι ότι θα παίξει πολύ χαλβάς..
Όσοι είναι Αθήνα θα πάνε όλοι, για την επαρχία δεν έχει πια ενδιαφέρον για να χαλάσεις λεφτά.Απο επισκεπτες λεω...(μελοι του φορουμ).
Κουβεντα να γινεται.
Όσοι είναι Αθήνα θα πάνε όλοι, για την επαρχία δεν έχει πια ενδιαφέρον για να χαλάσεις λεφτά.
Εγώ θα πάω Κωνσταντή και κατά πάσα πιθανότητα όχι μόνος, υπάρχει ενδιαφέρον και από φίλους μη κυνηγούςΑπο επισκεπτες λεω...(μελοι του φορουμ).
Κουβεντα να γινεται.
και εγώ Κώστα θα την κάνω την βόλτα μου...ουτος η άλλος, θέλω να κοιτάξω για φλις και παντελονιΑπο επισκεπτες λεω...(μελοι του φορουμ).
Κουβεντα να γινεται.
Εγώ θα πάω Κωνσταντή και κατά πάσα πιθανότητα όχι μόνος, υπάρχει ενδιαφέρον και από φίλους μη κυνηγούς
Αν ολα πανε καλα, μαλλον θα βρεθω κι εγω (Κυριακη) με τον Κ.Σ. Αμαλιάδας, μιας και οργανώνει εκδρομή με λεωφορείο και θα ερθω κι εγω με 2-3 φιλαρακια μου μαζι..και εγώ Κώστα θα την κάνω την βόλτα μου...ουτος η άλλος, θέλω να κοιτάξω για φλις και παντελονι
ναι , ας είμαστε καλά ως τότε και όλα κανονίζονταιΑν ολα πανε καλα, μαλλον θα βρεθω κι εγω (Κυριακη) με τον Κ.Σ. Αμαλιάδας, μιας και οργανώνει εκδρομή με λεωφορείο και θα ερθω κι εγω με 2-3 φιλαρακια μου μαζι..
Ισως ανταμώσουμε λοιπόν...ως τοτε, εχει ο θεός.
Είχε αρκετούς δεν τους είδες ;Πάντως ειλικρινά , πιο πάτος από την περσινή δε νομίζω να υπάρχει. Ούτε τραχανάδες δεν είχε .