Αφού είναι συνέχεια κόκαλοΟινο-πνευματικός μου δεν έχει εντοπίσει κάτι κολάσιμο.
Αφού είναι συνέχεια κόκαλοΟινο-πνευματικός μου δεν έχει εντοπίσει κάτι κολάσιμο.
9 στους 10 πελάτες που σερβιρες ειδαν δαγκωμενη μπριζόλα.9 στους 10 επιστημόνες συνιστούν ο ασθενής να λέει: Εμένα βρήκες?
Που είσαι.....μακριάΚρίμα που δεν μπορώ να έρθωπολύ θα γούσταρα να σας γνωρίσω από κοντά
Παράλια Καρδίτσας.Που είσαι.....μακριά
Το ξενοδοχείο Αύρα... υπάρχει ακόμα...Παράλια Καρδίτσας.
ΝαιΤο ξενοδοχείο Αύρα... υπάρχει ακόμα...
Συνεδριάζουμε για το που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο συνέδριο.Τρομάζεις τον κόσμο.....και γιαυτό δεν έρχονται....Όχι έκτακτο Συνέδριο μελών....αλλά για meeting πάμε...
Κουόσια στου 'τουμουτρίς του προυί κι καν' σα' κάτ'.Κρίμα που δεν μπορώ να έρθωπολύ θα γούσταρα να σας γνωρίσω από κοντά
......φλούδα....Άσε μας καλή μου...
Μιλούσαμε για φάσσες (οι άλλοι δηλαδή ... εγώ άκουγα χαχαχα) ... δεν υπήρχε χρόνος για φωτογραφίες.Ουτε μια φωτογραφία ρε ρεμάλια ;
Άραγε ακομη κοιμάστε ή είστε τέζα ;
Βάγγο σε βρίσκω ετοιμοπόλεμο ανα πασα στιγμή .
Ω ρε φιλε ,ποσο σούρα θα ήταν για να μιλάνε γι αυτά τα πουτ..εεε. ...τα καριολάκια ήθελα να πω .Μιλούσαμε για φάσσες (οι άλλοι δηλαδή ... εγώ άκουγα χαχαχα) ... δεν υπήρχε χρόνος για φωτογραφίες.
Είδες ο φωτορεπόρτερ είναι διακοπές ...Ω ρε φιλε ,ποσο σούρα θα ήταν για να μιλάνε γι αυτά τα πουτ..εεε. ...τα καριολάκια ήθελα να πω .
Εκεινα τα ρεπορταζ δεν ξαναγίνονταιΕίδες ο φωτορεπόρτερ είναι διακοπές ...
Βλέπω να παρατάς το γουρούνι και να έρχεσαι για φασες.... είδα ότι και εσύ και ο Βαγγέλης έχουμε αρκετά κοινά μέρη που τις κυνηγάμε...Μιλούσαμε για φάσσες (οι άλλοι δηλαδή ... εγώ άκουγα χαχαχα) ... δεν υπήρχε χρόνος για φωτογραφίες.
Με όλες τις τελευταίες πληροφορίες.....Το θέμα της θα είναι το τρυγόνι !
Είναι θρησκεία το ρημαδιασμένο το γουρούνι.Βλέπω να παρατάς το γουρούνι και να έρχεσαι για φασες.... είδα ότι και εσύ και ο Βαγγέλης έχουμε αρκετά κοινά μέρη που τις κυνηγάμε...
Ειδικά όταν ο Βαγγέλης σε κάποια στιγμή ανέφερε την τοποθεσία ακριβώς που τις κυνηγάω τα τελευταία χρόνια....δεν περίμενα να την ξέρει....
Πριν αρκετά χρόνια ανεβαίνω Μητροπολη...για τσίχλες... με πέντε έξι άτομα ακόμη.. πάμε βράδυ μετά την μάσα στο Φράγκο...ξενοδοχείο Αύρα.....χωρίς να το ξέρουμε και μένουν μέσα όλες μα ολες η γυναίκες από τα μπαρ τις περιοχής.. και είμαστε την ώρα που ετοιμάζονται να πάνε για δουλειά ...και βγαίναν και μπαίνανε από δωμάτιο σε δωμάτιο μεταξύ τους με τα απολύτως απαραίτητα...