Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Εν όψει του σημερινού Euro Working Group , θυμήθηκα οτι είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα την δική μας συνάντηση κορυφής.
Επειδή λοιπόν το άλλο ΣΚ κολλάει με την αργία του Αγίου πνεύματος και γίνεται τριήμερο για αρκετούς ,είναι σκόπιμο να κάνουμε την συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου ,μια και την προηγούμενη φορά που το συζητήσαμε,πολλοί εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να μην ειναι εργάσιμη η επόμενη.
Ετσι λοιπόν όσοι ενδιαφερόμενοι ,προσέλθετε και δηλώστε γρήγορα συμμετοχή .
Η δική μου πρόταση ειναι να μαζευτούμε στον Γκμόχ στην πλατεία ,που ειναι ωραία τέτοια εποχή και να απολαύσουμε την προβατίνα του.

Όχι δεν ερχόμαστε δίπλα στο σπίτι σου, να έρθετε δίπλα στο δικό μου, προτείνω Μπάρμπα Χαράλαμπο .yell at..
Είμαστε περισσότεροι, βάλε τον Πανουτσο και τον Καλαματιανό που θα το παίζει Γλυφαδιωτης το άλλο Σκ .cofee.

Mου εχετε λειψει παλιοπαιδα κ λεω να ανεβω κ εγω να σας δω... :)
Ελπιζω να καταφερουμε να γνωριστουμε κ να τα πουμε απο κοντα κ με αρκετα νεα μελη του φορουμ απο την πρωτευουσα... .well done.
Εγω δεν ξερω απο Γκμοχ, Χαραλαμπους, Τασιες, Σουλες, Νουλες κ τα σχετικα, θα κοιταξω ομως να ανεβω νηστικος επανω το Σαββατο το βραδακι οποτε κανονιστε να διαλεξετε ωραιο μερος....eat.

Η αλήθεια είναι ότι οι Αθηναίοι κυνηγοί θα έχουν μια σπάνια ευκαιρία το ερχόμενο Σάββατο να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τον διάσημο πλέον αρθρογράφο, φωτογράφο και άλλα πολλά ... Aris Kalamata :D
Σπεύσατε.....my man.

Όχι δεν ερχόμαστε δίπλα στο σπίτι σου, να έρθετε δίπλα στο δικό μου, προτείνω Μπάρμπα Χαράλαμπο .yell at..
Είμαστε περισσότεροι, βάλε τον Πανουτσο και τον Καλαματιανό που θα το παίζει Γλυφαδιωτης το άλλο Σκ .cofee.
Ειπα να φάμε σε πλατεία και κάτω απο δέντρα και με λυχναράκια.,οχι πίσω απο τζαμαρίες που ανοίγουνε ρε φιλε.
Δεν το λέω για μένα αλλά για τους καινούριους ,μήπως έπρεπε να ειμαστε κάπου στη μέση.
.my man.Ασε που κοντά στη Γλυφάδα γίνεσαι επικίνδυνος.

Γιωργο στην Γλιφαδα τα καφε COZI ... KAI CORTE υπαρχουν ακομα???
Αν και έχω αποσυρθεί από την πιάτσα τα τελευταία 5 χρόνια, νομίζω πως με αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν πλέον.

Ειπα να φάμε σε πλατεία και κάτω απο δέντρα και με λυχναράκια.,οχι πίσω απο τζαμαρίες που ανοίγουνε ρε φιλε.
Δεν το λέω για μένα αλλά για τους καινούριους ,μήπως έπρεπε να ειμαστε κάπου στη μέση.
.my man.Ασε που κοντά στη Γλυφάδα γίνεσαι επικίνδυνος.
Ωραία, πάμε λυχναρακια....:cool:

Έχω δύο γάμους το Σάββατο.hair..hit.. Ίσως αν δεν παω στο τραπέζι να σας προλαβω να ποιουμε ενα κρασί. Οποτε αν τα καταφέρω θα ερθω προς το τέλος κ όποιον προλάβω.

Έχω δύο γάμους το Σάββατο.hair..hit.. Ίσως αν δεν παω στο τραπέζι να σας προλαβω να ποιουμε ενα κρασί. Οποτε αν τα καταφέρω θα ερθω προς το τέλος κ όποιον προλάβω.
Δεν σε πιάνουμε πουθενά, καθημερινές είναι ζόρικα, Σάββατο γάμοι, άσε τους γάμους και πάνε για πουρνάρια :D

Back