Ναι ναιΝα το πω να το πω.....
Ναι ναιΝα το πω να το πω.....
Αφου ετρωγε σαν σπουργιτι ωρε κρητηκιε!!παϊδακια με μαχαιροπιρουνο την αλλη φορα θα τον εχω πιο κοντα να καταλαβη καλλιτερααμα σε ξαναπειραξει ο ρεκτιφαρισμενος ασπρομαλης ητοι cotton η john πες μου να ερθω να τον στανιαρο τον τρελιαρη
Θα παω να πλακωσω το φωτογραφο, με αδικει,και αυτον που του εδωσε το χαλασμενο κινητο!![παντως εχουμε καποια κοινα χαρακτηριστικα] μπραβο Χρησταρα
Σου πήραν τα μυαλά τα χαμηλά βαρομετρικά ωρε Περικλή .....τωρα το ειδα..πολυ κριμα ειμαι αθηνα αυτην την εποχη και θα μπορουσα να περασω....next time
Το "συνευρεση" παντως αλλου παραπεμπει!!!
οχι τπτ αλλο, γτ αμα κανονιστει φαση θα μαζευτουν και "ρομά" (κατα το: μαθανε οτι γ...μαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι )
οχι τπτ αλλο, γτ αμα κανονιστει φαση θα μαζευτουν και "ρομά" (κατα το: μαθανε οτι γ...μαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι )
Αλλιώς θα το διάβαζες χαχαχαα!!!!!!!!!!!οχι τπτ αλλο, γτ αμα κανονιστει φαση θα μαζευτουν και "ρομά" (κατα το: μαθανε οτι γ...μαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι )
Ναι....Μετέφερα εδώ τα θέματα. Παιδιά έχει κάποιος κάποια καλή ιδέα μήπως;