Ένδυση

Καλοφορετο Γιωργο παντα γεματο ....!!!!!!
Και εγω μεταξυ αυτου και του Αετος ειμουν , τελικα κατεληξα στο δευτερο ....και τα δυο σουπερ .well done. και ελληνικα....!!!

windows screen capture
Καλοφόρετο Αργύρη!
Εχω και 'γω ένα τέτοιο...μ' αρέσει η ανατομική εφαρμογή στην πλάτη που μοιράζει το βάρος...
Δεν μου άρεσε η αίσθηση που μου έδιναν τα μαξιλαράκια στις τιράντες στο ''κούμπωμα'' του κοντακιού και τα έβγαλα...
20160921_120417.jpg

Εραψα και ένα κομμάτι απο παλιό ύφασμα τζιν στο πίσω πορτοκαλί ''καπάκι'' (νταξει δεν πετυχα ακριβός την απόχρωση .sarcastic.)...
20160921_120500.jpg

Όπως λέει και ο Χρήστος (manthoscc) είναι πολύ βολικό και δεν σε δεσμεύει στο τι θα φοράς από μέσα...

Για τις περιπτώσεις που ο νόμος προβλέπει ή πολύ περισσότερο οι συνθήκες απαιτούν πορτοκαλί γιλέκο, προτιμώ ένα εξ' ολοκλήρου πορτοκαλί παρα αυτά που έχουν λωρίδες ή κομμάτια πορτοκαλί...
Το γιλέκο του Alectoris Club | ένθετα, κυνήγι, θέματα | ethnos.gr
http://www.ethnos.gr/kynigi_themata/arthro/to_gileko_tou_alectoris_club-64491191/
Πολύ ενδιαφέρων και αυτό του Μητσάκου...

Εραψα και ένα κομμάτι απο παλιό ύφασμα τζιν στο πίσω πορτοκαλί ''καπάκι'' (νταξει δεν πετυχα ακριβός την απόχρωση .sarcastic.)...
Για τις περιπτώσεις που ο νόμος προβλέπει ή πολύ περισσότερο οι συνθήκες απαιτούν πορτοκαλί γιλέκο, προτιμώ ένα εξ' ολοκλήρου πορτοκαλί παρα αυτά που έχουν λωρίδες ή κομμάτια πορτοκαλί...
.
Σωστός ο "ράφτης" ! εμένα δεν εχει κατι πορτοκαλί, οπότε εχω ράψει εκεί ενα τσεπάκι (μπόλικο) που περα απο ψιλολογία έχω ενα γιλέκο πορτοκαλί διάτρητο! εργατικό που πιάνει ελάχιστο χώρο.. ακόμα και στο περπατητό τις τσιχλα το βγάζω και το φοράω ανα έχει πολυκοσμία .. (συνήθως το εχω και κρέμεται στην πλάτη πίσω ).

ενα θέμα που ειχα .. ήταν οτι τα πλαστικά κουμπώματα για τα λουριά στις τιράντες "τραυμάτιζαν το φινίρισμα του κοντακίου.. το θέμα λύθηκε ράβοντας μια λωρίδα νεοπρεν απο κομμάτια στολής που είχα ! διακριτικό και αποτελεσματικό.
το καλό μ αυτά τα γιλέκα ειναι οτι παίρνουν εξέλιξη ανάλογα με τις ανάγκες ...

Οσο παει και αισθανομαι εντελως "κουλος" που δεν εχω ραψει μονος μου τα ρουχα μου, ή δεν εχω φτιαξει τα αξεσουαρ και το οπλο μου. .sarcastic..sarcastic.
Ποτε δεν ειναι αργα!
Μπορεις να "αντλησεις" απο συσσωρευμενη εμπειρια για ολα που αναφερεις!!.sarcastic.

Αστο Γιαννη, το οπλο δε το αγγιζω μοναχος, χαλια θα το κανω και ειναι κριμα. Αντε, να πω πως το μαστορεψα χτες, ειχαν λασκαρει οι βιδες της παπιας, και ειχε ενα ανεπαισθητο τζογο, και τις εσφιξα. Δε θεωρηται ως επισκευη αυτο ομως ε;

Αστο Γιαννη, το οπλο δε το αγγιζω μοναχος, χαλια θα το κανω και ειναι κριμα. Αντε, να πω πως το μαστορεψα χτες, ειχαν λασκαρει οι βιδες της παπιας, και ειχε ενα ανεπαισθητο τζογο, και τις εσφιξα. Δε θεωρηται ως επισκευη αυτο ομως ε;
.xm.Ως επισκευή δεν νομίζω Βικτορα, αλλά αν το έκανες με το σωστό κατσαβίδι και δεν ''τσαλάκωσες'' τις βίδες θα μπορούσαμε να πούμε οτι ήταν μια νοικοκυρεμένη ''οπλουργική εργασία''....

Ειχαμε μαστοράντζες ,αλλά γεμίσαμε και απο μοδίστρες Γιάννη..sarcastic.
.xm.Με προβληματίζεις φίλε....sarcastic.
αστον φίλε Σπύρο... απο την ζήλια του τα λέει ...
ζηλεύει που εμείς "γαζώνουμε" και στο βουνό .. ενώ εκείνος έχει κάνει ρομποκοπ το κοντάκι της WINGESTER και δεν μπορεί ακόμα να ισιώσει τουφεκιά .. .sarcastic..sarcastic.
αμμά του δώσεις βελόνα και κλώστη φοβάμαι θα κολλήσει στόχαστρο οπτικής ίνας στην κλώστη και πάλι δεν θα την περάσει !.sarcastic..sarcastic.

ζηλεύει που εμείς "γαζώνουμε" και στο βουνό .. ενώ εκείνος έχει κάνει ρομποκοπ το κοντάκι της WINGESTER και δεν μπορεί ακόμα να ισιώσει τουφεκιά .. .sarcastic..sarcastic.
αμμά του δώσεις βελόνα και κλώστη φοβάμαι θα κολλήσει στόχαστρο οπτικής ίνας στην κλώστη και πάλι δεν θα την περάσει !.sarcastic..sarcastic.
.crying smile.
Λες ρε Χρήστο...

.yelling.

Πάντως για 29 € και με μεγάλο σάκο ,νομίζω οτι σε κάποιους θα αρέσει.Τα μεταφορικά είναι 9 €.Αν βρεθουνε εστω 2 αξίζει.
http://www.bighunter.net/shop/cart/...fferta=70.19.893&initOfferta=true&prov=bkg_42

Καλη αρχη ρε μαστορα!.shake.
Βεβαιως και θεωρειται επισκευη!.well done.

.yelling.

Πάντως για 29 € και με μεγάλο σάκο ,νομίζω οτι σε κάποιους θα αρέσει.Τα μεταφορικά είναι 9 €.Αν βρεθουνε εστω 2 αξίζει.
http://www.bighunter.net/shop/cart/...fferta=70.19.893&initOfferta=true&prov=bkg_42
Εγώ μέσα είμαι αν ψήνεσαι...φαίνεται καλό το καραβόπανο του...και μου αρέσουν και οι φυσιγγιοθήκες στο εσωτερικό της χύμα τσέπης για να βάζεις και πέντε πιο...εκλεκτά φυσίγγια!

http://www.craftstore.gr/13-raptiki/koumpia-trouks/trouks-sport-camping-mavro15mm
εγώ έχω βολευτεί με αυτά και τα βάζω σε όλες τις τσέπες των τζάκετ μου που έχουν κούμπωμα τύπου velcro για επιπλέον ασφάλεια στο κλείσιμο! (είχα χάσει και σουγιά αγαπημένο και φυσίγγια σε κάτι πυκνούρες!!)

Last edited:
Εγώ μέσα είμαι αν ψήνεσαι...φαίνεται καλό το καραβόπανο του...και μου αρέσουν και οι φυσιγγιοθήκες στο εσωτερικό της χύμα τσέπης για να βάζεις και πέντε πιο...εκλεκτά φυσίγγια!

Και εμένα μου αρέσει και θα το τσίμπαγα εάν έβγαζα άκρη με τα ιταλικά του site !!
Ζολό ψήνεσαι και εσύ ??? χωράει καργα φασιά και αγριοπερίστερα στην θήκη !!

Back