Αχχχαχ ο περισσότερος κόσμος περνάει δύσκολα αλλά υπάρχουν και αυτοί που έχουν την άνεση να τα πάρουν!!!!Όχι ρε γαμωτο, το ήθελα σε λιλά....
Τέλη πλάκα κάνω βρε, σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε...
Αχχχαχ ο περισσότερος κόσμος περνάει δύσκολα αλλά υπάρχουν και αυτοί που έχουν την άνεση να τα πάρουν!!!!Όχι ρε γαμωτο, το ήθελα σε λιλά....
Τέλη πλάκα κάνω βρε, σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε...
Γιαννη το εχεις δοκιμασει το συγκεκριμενο? 100% αδιαβροχο λεει αλλα δυσκολο το βλεπω...
Ναι Αλεξ.Ειναι πληρως στεγανο.Αυτο,μαζι και με το αλλο της εταιρειας,το olympus που εχω εγω.Γιαννη το εχεις δοκιμασει το συγκεκριμενο? 100% αδιαβροχο λεει αλλα δυσκολο το βλεπω...
Βασικα περυσι που το αγορασα θυμαμαι οτι ηταν στεγανο, φετος ομως δεν ειναι...αρα καμια μαλακια εγινε στο πλυσιμο Θοδωρη.Ναι Αλεξ.Ειναι πληρως στεγανο.Αυτο,μαζι και με το αλλο της εταιρειας,το olympus που εχω εγω.
Δεν το ηξερα αυτο...ευχαριστω, θα το εχω στα υποψιν.Μαλακτικό καταστρέφει τις μεμβράνες.. πολύ πιθανό να έγινε κάποια απροσεξία
Pinewood!! Έμπαινα μέσα σε ασπαλαθους και δεν ένιωθα κάτι. Ακόμα το έχω αν και μου είναι λίγο μεγάλο πλέον. Ρίξε μια ματιά.Βρε παιδιά να τι θέλω πολύ (σε νορμάλ τιμή).
Ένα αναπνέων και ανθεκτικό σε πουρνάρια, αδιάβροχο παντελόνι.
Καμιά δοκιμασμένη πρόταση;
Αυτα θελουν πλυσιμο στο χερι...Βασικα περυσι που το αγορασα θυμαμαι οτι ηταν στεγανο, φετος ομως δεν ειναι...αρα καμια μαλακια εγινε στο πλυσιμο Θοδωρη.
Πάρε γκέτες φτηνή και καλή λύση.Βρε παιδιά να τι θέλω πολύ (σε νορμάλ τιμή).
Οι γκέτες καλύπτουν μέχρι τη γάμπα. Το μεγάλο ζόρι είναι πιο πάνω. Πρέπει όλο το παντελόνι να παρέχει προστασία.Πάρε γκέτες φτηνή και καλή λύση.
Συνήθως από το γόνατο και κάτω αφήνεις κομμάτια παντελόνι στο πουρνάρι προστατεύει και από λάσπες που κολλάνε στις μπότες και με το βάδισμα λερώνεις τα μπατζακια εσωτερικά.Οι γκέτες καλύπτουν μέχρι τη γάμπα. Το μεγάλο ζόρι είναι πιο πάνω. Πρέπει όλο το παντελόνι να παρέχει προστασία.
Αν δεν έχει καμια επώνυμη μεμβράνη αδιάβροχο μην ψάχνεις να είναι ......και νορμάλ τιμή για αυτό που ζητάς φίλε μου πιστεύω είναι τα 80-120€Βρε παιδιά να τι θέλω πολύ (σε νορμάλ τιμή).
Καλημερα,εδω εισαι:Βρε παιδιά να τι θέλω πολύ (σε νορμάλ τιμή).
Σε ένα χρόνο μπεκατσοκυνηγι αυτό το παντελόνι βγαίνει άχρηστο λες και το φόραγες 10 χρόνια.Καλημερα,εδω εισαι:
https://www.hobbi.gr/panteloni-mpekatsas-cofra-wittenau-p-21440.html
Ολα αυτα που ζητας απο ενα παντελονι σε νορμαλ τιμη.
Το link ειναι ενδεικτικο,μπορει να το βρεις και λιγο φτηνοτερα!
Εγώ θα πρότεινα να δει κάποιο τις deer hunter που είναι πολύ ποιοτικά και σίγουρα αδιάβροχα!!!!!Σε ένα χρόνο μπεκατσοκυνηγι αυτό το παντελόνι βγαίνει άχρηστο λες και το φόραγες 10 χρόνια.
Τα πάντα σχετικά. Κανονικά πρέπει όλο το πόδι να είναι προστατευμένο. Στα μέρη που κάνω περπατητό το ζόρι το τρώω στο ύψος της λεκάνης και λίγο πιο κάτω. Η ουσία είναι να έχουμε ρούχα που να μας προστατεύουν ανάλογα το μέρος που πάμε.Συνήθως από το γόνατο και κάτω αφήνεις κομμάτια παντελόνι στο πουρνάρι προστατεύει και από λάσπες που κολλάνε στις μπότες και με το βάδισμα λερώνεις τα μπατζακια εσωτερικά.
Gamo voras και serrano....δοκιμασμένα......Βρε παιδιά να τι θέλω πολύ (σε νορμάλ τιμή).