Όλα για τον υπνόσακο

Το herpetex?
Ναι! Αγόραζα μία κούτα με 30 τέτοια και τα έβαζα περιμετρικά σε όλη την αυλή και το σπίτι γιατί τα καλοκαίρια ερχόταν κάτω η ανιψιά μου που ήταν μικρή και της άρεσε να τρέχει και να παίζει στην αυλή και αγχωνόμουν μην έχει φίδια. Μου είχαν πει ότι είναι το μόνο που κάνει δουλειά και έτσι πίστευα στην αρχή. Μέχρι που είδα τα φίδια να κάνουν βόλτα τριγύρω μας αγνοώντας τα. Τώρα δεν τα βάζω. Ο αδερφός μου ρίχνει παντού θειάφι ελπίζοντας.
Περιέργως φέτος η ανιψιά μου που έχει γίνει πλέον 9, μου είπε ότι τα συμπαθεί τα φιδάκια, είναι πολύ γλυκούλια λέει .hair.

Αυτό που παρατήρησα στο herpetex είναι ότι μετά από λίγο (καμιά εβδομάδα ) πέτρωσε το υλικό του , μάλλον από την υγρασία , έχουμε πολύ υγρασία στον τόπο μου. Δεν νομίζω να έβγαζε από εκεί και πέρα καμία μυρωδιά και τα φίδια δεν το υπολόγιζαν . Οι γάτες έδωσαν λύση ή τουλάχιστον έτσι νομίζω .

Ναι! Αγόραζα μία κούτα με 30 τέτοια και τα έβαζα περιμετρικά σε όλη την αυλή και το σπίτι γιατί τα καλοκαίρια ερχόταν κάτω η ανιψιά μου που ήταν μικρή και της άρεσε να τρέχει και να παίζει στην αυλή και αγχωνόμουν μην έχει φίδια. Μου είχαν πει ότι είναι το μόνο που κάνει δουλειά και έτσι πίστευα στην αρχή. Μέχρι που είδα τα φίδια να κάνουν βόλτα τριγύρω μας αγνοώντας τα. Τώρα δεν τα βάζω. Ο αδερφός μου ρίχνει παντού θειάφι ελπίζοντας.
Περιέργως φέτος η ανιψιά μου που έχει γίνει πλέον 9, μου είπε ότι τα συμπαθεί τα φιδάκια, είναι πολύ γλυκούλια λέει .hair.
Θα δειξεις στο μωρο τα φιδια σε φωτο
Μην φοβασαι μια χαρα θυμουνται τα παιδια
Εκτος της οχιας που ειναι χαρακτηριστικη και αργη τα υπολοιπα ειναι απο ακινδυνα εως σχεδον ακινδυνα
Θα την βαλεις να ακουσει το ´σφυριγμα τησ´´ που κανει οταν πλησιασεις
Πρεπει να γνωριζει
Πρεπει να ξερει οτι δεν αγγιζει και οτι σε φωναζει παντα!
Ετσι θα ξεχωρισει την περιεργια απο την δοκιμη
Πρεπει να ξερει οτι δεν βαζει τα χερακια της πουθενα σε χορτα χωματα ακαθαρσιες στο χωραφι οπως παλια υλικα οικοδομης ξυλα κλπ
Και παντα με μποτες στο χωραφι
Θα της δωσεις ενα ξυλο σαν μαγκουρα στο μποι της
Θα το χει παντα μαζι και καθως περπατα θα το κτυπαει κατω
Καντο σαν παιγνιδι και θα της αρεσει
Μειωνεις κατα πολυ τον κινδυνο να συναντηθει με καποιο φιδι
Θα της εξηγησεις οτι αν βρεθει καποιο πρεπει να σε φωναξει και να μην το περιεργαστει μονη της ποτε!
Μαζι της εσυ μπορει να το δει οσο θελει απο αποσταση ασφαλειας
Πρεπει να σε εμπιστευτει σε αυτο

Το μονο που κανει δουλεια στην απωθηση για λιγο ομως διαστημα ειναι το θειαφι

Η καλυτερη προληψη για τα φιδια ειναι καθαρη αυλη απο χορτα και ακαθαρσιες, (αρα δεν εχεις ποντικια κλπ) να μην εχεις πουθενα εκτεθιμενο νερο πχ καποιο λαστιχο ποτισματος που χανει νερο (αρα δεν πανε ζωα για νερο και δεν θα στηθει για ενεδρα οχια) και εαν εχεις ζωα ειδικα πουλια να μην πλησιαζει το παιδι στα κλουβια τους γιατι ολα τα φιδια λατρευουν νεοσσους και αυγα

Καποτε μια μικρη οχια τρυπωσε στην κλουβα που ειχαμε στο χωριο με καρδερινες
Λουφαξε στην φωλια τους και αρχισε να τρωει ενα ενα τα πουλια

Εγω δεν το προσεξα οτι ελειπαν πουλια γιατι δεν ηταν δικες μου- δεν εχω το μερακκι τους- μεχρι που ηρθε ο ξαδερφος μια μερα να με βιηθησει γιατι ειμουν μονος και επρεπε να τελειωσω νωρις λογο υποχρεωσης και μου λεει
Ρε
Λειπουν καρδερινες
Κοιταζουμε και η κυρια ηταν λουφαγμενη στην φωλια

Ειχαν μεινει 2-3 πουλια στο κλουβι
Μαλιστα μολις ειχε καταπιει ενα

Θα ετρωγε μεχρι να τελειωσουν και θα πεθαινε μετα γιατι παχυνε και δεν χωρουσε να βγει

Αυτό που παρατήρησα στο herpetex είναι ότι μετά από λίγο (καμιά εβδομάδα ) πέτρωσε το υλικό του , μάλλον από την υγρασία , έχουμε πολύ υγρασία στον τόπο μου. Δεν νομίζω να έβγαζε από εκεί και πέρα καμία μυρωδιά και τα φίδια δεν το υπολόγιζαν . Οι γάτες έδωσαν λύση ή τουλάχιστον έτσι νομίζω .
Zήτω οι γατούλες!!

Zήτω οι γατούλες!!
Ζήτω οι γατούλες άμα δεν τις ταΐζεις! Γιατί οι σημερινοί αποχαυνωμένοι φιλόζωοι ταΐζουν συνεχώς τα κατοικίδια και τα αδέσποτα για να γεμίσουν την άδεια ζωή τους. Υπάρχει επιδημία παχυσαρκίας σε σκυλιά και γατιά σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Τα έχουμε γεμίσει διαβήτη και καρκινο.
Τα ίδια κάνει και η θεία μου. Ταΐζει συνεχώς τις γάτες γύρω από τα σπίτια μας στο χωριό, αυτές έχουν γίνει τετράπαχες και πλέον ούτε μπορούν, ούτε τις ενδιαφέρει να κυνηγήσουν. Τα φίδια τριγύρω και οι γάτες στο μπωλ για κράκερς γάτας. Η φιλοζωία στην εποχή μας έχει καταντήσει ψυχιατρική διαταραχή και πείτε ότι θέλετε.

Last edited:
Εγω εφαγα φλασιά με τη σκηνή οροφής αυτοκινητου που ειδα στο Δέκαθλο προ καιρού. Πολλές φορές περασα δίπλα της αλλα αδιαφορώντας. Τωρα μου μπήκαν διαόλοι
https://www.decathlon.com.gr/el/p/3...s-autokinetou-mh500-fresh-black-2-atomon.html
Την έχω δει κι εγώ πολλές φορές μιας και την έχουν ωραία στημένη στο mall. Ευτυχώς δεν έχω βάλει μπάρες στο αυτοκίνητο αλλιώς θα την είχα κάνει κι εγώ την μλκια. Νομίζω πάντως πως είναι εξαιρετική λύση, τουλάχιστον ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Βασικά στο κομμάτι πρακτικά πρέπει να έχεις χώρο να τη βάλεις γτ αλλιώς δεν γίνεται να την αφήσεις μόνιμα εκεί

Την έχω δει κι εγώ πολλές φορές μιας και την έχουν ωραία στημένη στο mall. Ευτυχώς δεν έχω βάλει μπάρες στο αυτοκίνητο αλλιώς θα την είχα κάνει κι εγώ την μλκια. Νομίζω πάντως πως είναι εξαιρετική λύση, τουλάχιστον ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Βασικά στο κομμάτι πρακτικά πρέπει να έχεις χώρο να τη βάλεις γτ αλλιώς δεν γίνεται να την αφήσεις μόνιμα εκεί
Εγω το σκέφτομαι να την εχω μόνιμα χωριό που εχω χώρο ,αφου από κει θα κάνω τις περισσότερες εξορμήσεις μετά το "απολυτήριο" σε ενα μήνα.
Εχω κοιμηθεί και μεσα στο Maverick μια φορά για 3 βράδια και 2 φορές απο δυο βράδια. Με ριγμένα τα καθίσματα εχω καθαρό μήκος αν θυμάμαι 1,5μ,οπότε στο πλαι με λίγο μαζεμένα τα πόδια κοιμήθηκα άνετα .Βέβαια ειχα και στρώμα.

Πρόσφατα προσπάθησα να κοιμηθώ στα καθίσματα του κασκαι αλλά δεν την παλεύω με τίποτα. Πραγματικά δεν μπορώ να κλείσω μάτι οπότε μια σκηνή είναι μονόδρομος για εμένα. Προς το παρόν έχω πάρει μια σκηνή απλή να δω αν είναι για μένα το χόμπι και βλέπουμε. Πάντως ο χώρος είναι θέμα για αυτό.

Πρόσφατα προσπάθησα να κοιμηθώ στα καθίσματα του κασκαι αλλά δεν την παλεύω με τίποτα. Πραγματικά δεν μπορώ να κλείσω μάτι οπότε μια σκηνή είναι μονόδρομος για εμένα. Προς το παρόν έχω πάρει μια σκηνή απλή να δω αν είναι για μένα το χόμπι και βλέπουμε. Πάντως ο χώρος είναι θέμα για αυτό.
Σε κάθισμα δεν ειναι ύπνος Μάνο ,ειναι τιμωρία. Ουτε να το σκεφτω δεν μπορώ.

Ζήτω οι γατούλες άμα δεν τις ταΐζεις! Γιατί οι σημερινοί αποχαυνωμένοι φιλόζωοι ταΐζουν συνεχώς τα κατοικίδια και τα αδέσποτα για να γεμίσουν την άδεια ζωή τους. Υπάρχει επιδημία παχυσαρκίας σε σκυλιά και γατιά σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Τα έχουμε γεμίσει διαβήτη και καρκινο.
Τα ίδια κάνει και η θεία μου. Ταΐζει συνεχώς τις γάτες γύρω από τα σπίτια μας στο χωριό, αυτές έχουν γίνει τετράπαχες και πλέον ούτε μπορούν, ούτε τις ενδιαφέρει να κυνηγήσουν. Τα φίδια τριγύρω και οι γάτες στο μπωλ για κράκερς γάτας. Η φιλοζωία στην εποχή μας έχει καταντήσει ψυχιατρική διαταραχή και πείτε ότι θέλετε.
Εγώ βάζω στην αυλή της μονοκατοικίας μας νεράκι και κροκέτες γάτας για να τσιμπούν οι γάτες της γειτονιάς.Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει στη γειτονιά μου παχύσαρκη γάτα,είναι όλες κομψές και γυμνασμένες.Δεν πρόκειται να αδιαφορήσω για αυτές ώστε να λοιμοκτονήσουν,τάχα επειδή νοιάζομαι για αυτές!

Ευτυχώς που το ξεκαθάρισες γιατί δεν έβγαζε νόημα πριν .big smile.

Σε πειράζω, μη παρεξηγηθείς!
Aπλώς λιμοκτονώ,το ξέρεις,σημαίνει πεθαίνω από πείνα.Ενώ λοιμοκτονώ σημαίνει πεθαίνω από λοιμό δλδ μεταδοτική νόσο π.χ. πανούκλα.

Έτοιμοι για ένα φθινοπωρινό διήμερο .Η σκηνή πήρε 30-40 λεπτά να στηθεί για πρώτη φορά με το 10λεπτο να είναι το φούσκωμα του διπλού στρωματος με την τρόμπα ποδιού, είναι πολύ άνετη για ένα άτομο και κάποια μπαγκάζια, έχει δύο παράθυρα με σιτα .Λάμπες φωτιστικά από το τζάμπο καρέκλα τραπεζι campus από το all smart της shell και θα προστεθεί ένας υπνοσακος διπλός 3 εποχών γιατί αυτά που έχει είναι πολύ λεπτά. 832024135037.jpg20240903_130315.jpg

Έτοιμοι για ένα φθινοπωρινό διήμερο .Η σκηνή πήρε 30-40 λεπτά να στηθεί για πρώτη φορά με το 10λεπτο να είναι το φούσκωμα του διπλού στρωματος με την τρόμπα ποδιού, είναι πολύ άνετη για ένα άτομο και κάποια μπαγκάζια, έχει δύο παράθυρα με σιτα .Λάμπες φωτιστικά από το τζάμπο καρέκλα τραπεζι campus από το all smart της shell και θα προστεθεί ένας υπνοσακος διπλός 3 εποχών γιατί αυτά που έχει είναι πολύ λεπτά. View attachment 90651View attachment 90652
Έχεις αγοράσει τα απίστευτα gadgets και δεν έχεις πάρει μια τρόμπα με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου!!

ειναι αδιαβροχη? επρεπε να παρεις μια popup .δεμενη της εχεις εκει πανω?ετσι θα την εχεις εξω?
Το ύφασμα είναι 185Τ και το λεει 1500mm αδιάβροχο. Για την περίπτωση βροχής έχω και ένα μουσαμά 2χ3 που θα μπει με πασαλακια.

Back