Έχεις χαβαδακι καλό....Το ξέρουμε ότι έχει δύναμη επιρροής..."έχω ακούσει ότι το Χ ψ όπλο σπάει"επειδή το έγραψε ο Τζον και ο μον που δεν έχει δει στην ζωή του πρασίνια.
Πρασινοκεφαλα δεν ξέρω υγ
Έχεις χαβαδακι καλό....Το ξέρουμε ότι έχει δύναμη επιρροής..."έχω ακούσει ότι το Χ ψ όπλο σπάει"επειδή το έγραψε ο Τζον και ο μον που δεν έχει δει στην ζωή του πρασίνια.
Πρασινοκεφαλα δεν ξέρω υγ
Όλοι οι άλλοι γιατί τις πουλάνε άραγε ;Ναι γιατί δεν τα βρήκε με το κοντάκι της
Δεν έμπαινε ξύλινο φτιαχτό, αν είχε πλαστικήαλλά καλό είναι για Χ ψ λόγους, να μην μπλέξουμε κ τον Άρη ,σε αυτήν την ανούσια από επιχειρηματα κουβένταΝαι γιατί δεν τα βρήκε με το κοντάκι της
Ναι... Αυτο... Μαλλον.... Εεεε... Σίγουρα... Ετσι θα είναι.... Το... Κοντακι.... Ναι.....Ναι γιατί δεν τα βρήκε με το κοντάκι της
ΤηλεγράφημαΝαι... Αυτο... Μαλλον.... Εεεε... Σίγουρα... Ετσι θα είναι.... Το... Κοντακι.... Ναι.....
Οχι... Σκέφτομαι... Το επεξεργαζομαιΤηλεγράφημα
Χωρίς παρεξήγηση αυτά τα είδες σε όνειρο το βράδυ η είχες οράματα την ημέρα......Η αδράνεια δεν χάνει ίχνος αερίου.
Τι αδράνεια, τι δίκανο ... το ίδιο πράγμα.
Πάλι το είπα ρε γαμώτο ...
Πραγματικά όμως δεν σκοτώνουν καλά στα βεληνεκή που δουλεύουν τα αέρια γιατί από την δύναμη κάνουν overkill και διαμπερή με αποτέλεσμα να έχεις φτερουγαριές.
Αν το ίδιο πουλί το τουφεκίσεις 20μ μακρύτερα από ενός αερίου πέφτει ξερό.
Δοκίμασέ το.
Για τα αέρια ή τα σκοτώματα αμφιβάλεις ;Χωρίς παρεξήγηση αυτά τα είδες σε όνειρο το βράδυ η είχες οράματα την ημέρα......
Βασίλη θα μας κουφανεις.......
Σίγουρα τις πουλάνε για διάφορους λόγους όπως βάρος ντιζάιν , αξιοπιστία κλπ...Όλοι οι άλλοι γιατί τις πουλάνε άραγε ;
Η Rem ταιριάζει στους περισσότερους.
Φημίζεται για αυτό.
Μήπως παίζει και τίποτα άλλο ;
Λέω εγώ τώρα ...
Και για τα δύο.......Για τα αέρια ή τα σκοτώματα αμφιβάλεις ;
Οκ δεκτό.Και για τα δύο.......
Χωρις αερολογιες η κριο πλας που ειχα την παταγε κατωΈχεις παράπονο άσχετα αν σου ξεφτιζε η βαφή του τσοκ στο ξαναλέω το τσοκ είναι συνεργασία με τη briley απλά δε το γράφει το όπλο σου δεν αποδίδει δεν έχεις σκοτωματα αποστάσεων δε βλέπεις διαφορά από άλλα όπλα,?
Και που να δεις τι θα γινει στην εναρξη αχαχαχαχΑκόμα πράσινα βαράτε?
καλε συκαΕγω τι να πω που ειχα verney carron? Φουλ γκεικο
Βλητική ανωτερωτητα η μπενελι????? Ανέκδοτο μου ακούγεται αυτό Φανή ..... Οι περισσότεροι του βάλτου κυνηγοί είτε έχουν άλλα όπλα είτε μπενελι με κανες ρεμικτον προσαρμοσμένες........ Η μπενελι μόνο για βλητική ανωτερωτητα δεν φημίζεται......Την βλητική ανωτερότητα των benelli την ξέρουν όλοι όσοι πάνε βάλτο. Το κακό είναι το περιστροφικό κλείστρο μην σου πιάσει πάγο. Εκεί ναι η Ρεμί υπερέχει.
Προσωπικά εγώ αλλά και οι φίλοι ή καλύτερα γνωστοί μου κυνηγοί με benelli ανεβήκαμε στα ποσοστά καρπωσης από ότι με Ρεμί ή win που είχαμε/ έχουμε πιο πριν. Από 1 στα δέκα ανεβήκαμε στα 1 κάθε 6. Εγώ το εξηγώ ότι μάλλον τώρα έχουμε πιο μακρυά άτρακτο εξού και η καλύτερη καρπωση. Τουφεκιές 30+ μέτρα και με τρελές προσκοπευσεις.Βλητική ανωτερωτητα η μπενελι????? Ανέκδοτο μου ακούγεται αυτό Φανή ..... Οι περισσότεροι του βάλτου κυνηγοί είτε έχουν άλλα όπλα είτε μπενελι με κανες ρεμικτον προσαρμοσμένες........ Η μπενελι μόνο για βλητική ανωτερωτητα δεν φημίζεται......
Βρωμάει το καρ μ2.Όλοι οι άλλοι γιατί τις πουλάνε άραγε ;
Η Rem ταιριάζει στους περισσότερους.
Φημίζεται για αυτό.
Μήπως παίζει και τίποτα άλλο ;
Λέω εγώ τώρα ...