Οταν θα πεσουν πολλες μπεκατσες θα ειναι ετοιμη η φατσαΜετά τη τριήμερη παραμονή στο Κτηνιατρείο όπου πέρασε ζάχαρη μιας και έτυχε ιδιαίτερης μεταχείρισης η κοπέλα μου πήρε εξιτήριο. Πάντως μου λέει ο γιατρός τέτοια ενέργεια σε εγχειρισμενο σκυλί δεν έχω ξαναδεί και του λέω για πλάκα....δηλαδή είναι έτοιμη για κυνήγι;
Το βλέμμα του μετά τα είπε όλα.......pop.
Μέχρι τη Τετάρτη συνεχίζουμε αντιβίωση και τη Πέμπτη κόβουμε τα ράμματα.
Καλή ανάρρωση και περαστικά ....
Καλή ανάρρωση
Συνέχισε να της δίνεις αγάπη,την αντιλαμβάνεται και την βγάζει σε δύναμη
Σας ευχαριστώ πολλή παιδιά.Οταν θα πεσουν πολλες μπεκατσες θα ειναι ετοιμη η φατσα
Ευχαριστώ Βασίλη μου.Φίλε Γιάννη εύχομαι όλα να πάνε καλά στο εξής! Παρεπιπτόντως είναι κουκλάρα η σκυλίτσα σου
γιανη καλη αναρωση !Μετά τη τριήμερη παραμονή στο Κτηνιατρείο όπου πέρασε ζάχαρη μιας και έτυχε ιδιαίτερης μεταχείρισης η κοπέλα μου πήρε εξιτήριο. Πάντως μου λέει ο γιατρός τέτοια ενέργεια σε εγχειρισμενο σκυλί δεν έχω ξαναδεί και του λέω για πλάκα....δηλαδή είναι έτοιμη για κυνήγι;
Το βλέμμα του μετά τα είπε όλα.......pop.
Μέχρι τη Τετάρτη συνεχίζουμε αντιβίωση και τη Πέμπτη κόβουμε τα ράμματα.
Ευχαριστώ Παναγιώτη.γιανη καλη αναρωση !
ειχε και με εμενα η ιρλανδε μου εναν πισω απο το αυτι αφαιρεθηκε τοτε ηταν 8 χρονων τωρα κοντευει 13 δεν ξαναεμφανιστηκε
ολα θα πανε καλα καλη επιστροφη στα μπεκατσοτοπια!!
Νικόλα μεγάλωσε η κυρία!!!
μονο φιλε καθε μερα βλεπω διαφορετικο σκυλι ,Νικόλα μεγάλωσε η κυρία!!!
Να σου ζήσει φίλε, πανέμορφη είναι!!
Ευχαριστώ φιλαράκι μουΝα σου ζήσει φίλε, πανέμορφη είναι!!
Με μια αιματολογικη σε 20 μερουλες θα είσαι σίγουρος αν θα ζήσεις αυτήν την πολύ όμορφη εμπειρία....