Ω ρε Γιάννο μου φατσαρες
Κύριε Γιάννη τι γλύκες είναι αυτές ?... να τα ζουλήξεις όλα ... και από εμένα, καλότυχα να τα χαίρεσαι....
Σας ευχαριστώ παιδιά.Καλότυχα Γιάνναρε!!
Φατσούλες είναι!!
Γιώργο σκέτο Γιάννη....
Ω ρε Γιάννο μου φατσαρες
Κύριε Γιάννη τι γλύκες είναι αυτές ?... να τα ζουλήξεις όλα ... και από εμένα, καλότυχα να τα χαίρεσαι....
Σας ευχαριστώ παιδιά.Καλότυχα Γιάνναρε!!
Φατσούλες είναι!!
Εμείς μάλλον θα τα λέμε συχνά ...!Σας ευχαριστώ παιδιά.
Γιώργο σκέτο Γιάννη....
Μπεκατσόπληκτος;Εμείς μάλλον θα τα λέμε συχνά ...!
Σεττεροπληκτος μαλλονΜπεκατσόπληκτος;
Στείλε μου το δεύτερο από αριστεράΤα κουταβάκια της Αρτεμουλας.......να μην ξέρεις ποιό να πρωτοζουληξεις...
View attachment 15262
καλοτυχα φιλε γιανηηηηηΤα κουταβάκια της Αρτεμουλας.......να μην ξέρεις ποιό να πρωτοζουληξεις...
View attachment 15262
Το 2ο σταμπάρισα κι εγώ.... αλλά και το 5ο....Στείλε μου το δεύτερο από αριστερά
Τα κουταβάκια της Αρτεμουλας.......να μην ξέρεις ποιό να πρωτοζουληξεις...
View attachment 15262
Σεττερόπληκτος και μπεκατσοπερδικόπληκτος ...και με καταγωγή Κέρκυρας από παππού!Μπεκατσόπληκτος;
Το αριστερά είναι πολύ αλάνι, καλότυχα!!!!Τα κουταβάκια της Αρτεμουλας.......να μην ξέρεις ποιό να πρωτοζουληξεις...
View attachment 15262
ΚΤα κουταβάκια της Αρτεμουλας.......να μην ξέρεις ποιό να πρωτοζουληξεις...
View attachment 15262
Μεγάλο δίκιο έχεις Λαμπρό έτσι είναι κ επίσης όταν μαθαίνουν πολύ καλά στο ορτύκι ψάχνουν κ την μπεκάτσα στα καθαρά κ σε κομμάτια όπως κυνηγάνε το ορτύκι κ εγώ κατευθείαν στην μπεκάτσα τα βγάζω.2.5 μήνες εννοώ Μπιλ για την πέρδικα Μπεκατσα... ορτυκι τα βγάζω πολύ λίγο τα σκυλιά σε τερέν καλά. Όπως τριφύλλι κοντο και σταρια.
Ο λόγος είναι ότι τα σκυλιά δυσκολεύονται στα ορτυκια και βάζουν μύτη κάτω ντοριαζουν και κουνάνε πολύ ούρα(Γιατί το ορτυκι είναι το Πιο δύσκολο θήραμα).
εμένα δεν μ'αρέσει αυτό θέλω να δουλεύει με την μύτη πάνω.
Όσο αναφορά το καθάρισμα όταν σ'αρέσει κάτι πάρα πολύ,το χτένισμα και η περιποίηση του σκύλου είναι λίγο... άλλωστε τα σκυλιά τα έχω κούρεμενο, όπως φαίνεται και στην φώτο....
View attachment 14606
Δεν μπορώ να χονεψω ότι έχασα αυτή την σκύλα πάνω στα καλά της ξυπνάω το βράδυ και με πιάνει στεναχώρια
ΚαΤα κουταβάκια της Αρτεμουλας.......να μην ξέρεις ποιό να πρωτοζουληξεις...
View attachment 15262
Καλότυχα Γιάννη να έχουν την υγεία τους και να σου γίνουν μεγάλοι κυνηγοί.Εγω θέλω τον χαλαρο πρώτο από δεξιά φτου φτου να μην στα ματιασω.Αστερια.Τα κουταβάκια της Αρτεμουλας.......να μην ξέρεις ποιό να πρωτοζουληξεις...
View attachment 15262
Καλότυχα Λαμπρό τα νέα αστεράκια σου κ δίπλα σε μεγάλο δάσκαλο θα γίνουν κ καλοί κυνηγοί.View attachment 15096
View attachment 15097
View attachment 15098
View attachment 15099
ΝΕΑ ΓΕΝΙΆ. ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΊΕΣ.
BRIO....
Καλότυχα Λάμπρο!Μπρίο-Γκρέτα View attachment 17148
άλλο ένα ζευγάρωμα πήγε τέλεια. 5 κουτάβακια υγεστατα. 1.5 μηνών.
View attachment 17150
Ωραίος ο Λάμπρος καλοτυχαΜπρίο-Γκρέτα View attachment 17148
άλλο ένα ζευγάρωμα πήγε τέλεια. 5 κουτάβακια υγεστατα. 1.5 μηνών.
View attachment 17150