Απλά τεμπέληδες είναι. Βαριουντε να καθαρίζουν το κρέας από μπίλιες. Εδώ ο κυρ Μιτσος στο Ελλαντα είναι φοβερός χασάπης, δεν έχει ανάγκη.Κατι περισσότερα ξέρουν..
Απλά τεμπέληδες είναι. Βαριουντε να καθαρίζουν το κρέας από μπίλιες. Εδώ ο κυρ Μιτσος στο Ελλαντα είναι φοβερός χασάπης, δεν έχει ανάγκη.Κατι περισσότερα ξέρουν..
Εχει ανάγκη μια ταμουζανα τσίπουρο... οι περισσότεροι πανε για να πιούνε πάρα για κυνήγιΑπλά τεμπέληδες είναι. Βαριουντε να καθαρίζουν το κρέας από μπίλιες. Εδώ ο κυρ Μιτσος στο Ελλαντα είναι φοβερός χασάπης, δεν έχει ανάγκη.
Με tomahawk η ματσετα μπορώ να έρθω? Προτιμώ την μάχη σώμα με σώμα.Φιλε εμεις σε περνουμε στην ομάδα ασυζητητί!!! Και με σφεντόνα!!!
ακριβώς!Γιατί βρε μπορεί να έφευγε το ζωντανό και να του έριξε από πίσω.
ρε φίλε γιατί γίνεσαι εριστικός;Εβαλε ο μπαρμπας ατομα που δεν ηξερε πως,που, τι τουφεκανε (οχι οτι δε ξερετε) στη παρεα?
Για το γάιδαρο καβαλα ο μπαρμπας-αρχηγος της παρεας!!!
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ διάβασε τα παραπάνω και βγάλε συμπέρασμα..Δηλαδή άμα πάω αύριο στον μπάρμπα και του πω "έλα μπάρμπα, να σε βοηθήσω με την τουφεκα μου", θα με πάρει στην παρέα?
Κυνηγάτε συστηματικά γουρούνια παίδες ;
Γουρουναδες με πολύ εμπειρία μόνο μονοβολο...Κυνηγάτε συστηματικά γουρούνια παίδες ;
Θεωρείτε τα δράμια άχρηστα ;
Ρε φιλε, δε γινομαι εριστικος, απλα εκφραζω το τροπο σκεψης μου. Γραψε συγκεκριμενα δεδομενα να εκφραστω διαφορετικα.ρε φίλε γιατί γίνεσαι εριστικός;
διάβασε λίγο τι γράφω και μην είσαι τόσο αρνητικά προκαταλειμένος
θινκ ποζιτιβ που λέει κι ο συνονόματός σου!
έγραψα: "κάποτε ήρθαν και μας πήραν από τα φασσοκάρτερα κάποιοι γουρουνάδες που τους έλειπαν τουφέκια"
έπρεπε να γράψω ότι ήταν Τετάρτη μέρα και η παρέα ήταν λειψή 5- 6 άτομα, ότι ήμασταν στα ελληνοβουλγαρικά στην ερημιά, ότι η παρέα είχε "κλεισμένα" τα γουρούνια, ότι θέλανε οπωσδήποτε άλλα 3 άτομα για την παγάνα, ότι ΑΣΦΑΛΩΣ μας ξέρανε ειδικά τον φίλο μου, γι αυτό άλλωστε ήρθανε 3-4 χλμ μακριά να μας πάρουν από τις φάσσες - ξέρανε ΠΟΥ ήμασταν, ότι ακόμα και έμπειροι γουρουνάδες το ξέρουν ότι δεν είναι καλοί σκοπευτές και είναι ανασφαλείς όσον αφορά τα μονόβολα (άλλωστε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συζητάμε) και ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ με ρώτησε...... πρέπει να γράψω κατεβατά δηλαδή για να αποφύγουμε τα πικρόχολα - χλευαστικά σχόλια;;;;;;
Φίλε μου αύριο κ εσύ κ εσύ μπάρμπας θα είσαι ,σεβασμός λοιπόν στον αυριανό εαυτό σαςΡε φιλε, δε γινομαι εριστικος, απλα εκφραζω το τροπο σκεψης μου. Γραψε συγκεκριμενα δεδομενα να εκφραστω διαφορετικα.
Τωρα, αν θιχτηκε ο μπαρμπας, ψωμι και αλατι.
Καλη ανασταση.
Πλάκα κάνω. Δεν το εννοώ.ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ διάβασε τα παραπάνω και βγάλε συμπέρασμα..
Το εάν είναι άχρηστα ή όχι το γνωρίζουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν. Για να τα χρησιμοποιούν πολλοί και να έχουν επιτυχία, μάλλον δεν είναι άχρηστα.Κυνηγάτε συστηματικά γουρούνια παίδες ;
Θεωρείτε τα δράμια άχρηστα ;
Θεόδωρε στις Βρυξέλλες βρισκεσαι ;Θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει πώς οργανώνεται και γίνεται το κυνήγι του αγριόχοιρου; Δηλ.
- ποιοί είναι οι ρόλοι, οι δικαιοδοσίες και οι υποχρεώσεις των ατόμων που συμμετέχουν, π.χ. αρχηγός, παγάνα, κυν-αγός, τουφεκάς, κλπ.
- τί πρέπει να προετοιμάσει ο αρχηγός, και οι συμμετέχοντες ΠΡΙΝ το κυνήγι, π.χ. κουτί πρώτων βοηθειών για ανθρώπους και σκύλους.
- πώς ελέγχονται τα σκυλιά πριν την δίωξη, κατά την διάρκεια την δίωξης και μετά την δίωξη; π.χ. η υγεία τους;
- ποιός ελέγχει τους κυνηγούς πριν ξεκινήσει το κυνήγι, π.χ. αν έχουν θεωρημένη άδεια κυνηγίου;
- ποιός και με ποιά κριτήρια καθορίζει την περιοχή κυνηγίου;
- πώς διασφαλίζεται η περιοχή κατά την διάρκεια του κυνηγιού;
- πώς γίνεται ο συντονισμός ανάμεσα στα άτομα μιάς ομάδας,
- πώς γίνεται ο συντονισμός ανάμεσα σε διαφορετικές ομάδες που κυνηγούν στο ίδιο μέρος ή σε γειτονικά μέρη?
- πώς προφυλάσσει η κυνηγο-ομάδα εμένα που έχω βγεί στο ίδιο μέρος να μαζέψω μανιτάρια ή βρούβες ή απλά κάνω την βόλτα μου;
- πώς, πότε και από ποιόν ελέγχεται η υγεία του καταβληθέντος θηράματος;
- π.χ. ποιός ξέρει τι σημαίνει να έχει αφρό το στόμα του καπριού; ήταν επειδή έτρεχε πολύ, ή επειδή έχει τις καύλες του ή μήπως έχει κάποια αρρώστια;
- τί γίνεται με την τριχίνωση/τριχινίαση, ή την αφρικανική πανώλη;
- ποιός είναι υπεύθυνος αν συμβεί κάτι;
- και άλλα πολλά, π.χ. κυνήγι υπό την επήρεια αλκοολ...
Θα σου πω για την δική μας ομάδα.Θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει πώς οργανώνεται και γίνεται το κυνήγι του αγριόχοιρου; Δηλ.
- ποιοί είναι οι ρόλοι, οι δικαιοδοσίες και οι υποχρεώσεις των ατόμων που συμμετέχουν, π.χ. αρχηγός, παγάνα, κυν-αγός, τουφεκάς, κλπ.
Πάντα υπάρχει μαζί.
- τί πρέπει να προετοιμάσει ο αρχηγός, και οι συμμετέχοντες ΠΡΙΝ το κυνήγι, π.χ. κουτί πρώτων βοηθειών για ανθρώπους και σκύλους.
Δεν το κατάλαβα αυτό, αλλά από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη.
- πώς ελέγχονται τα σκυλιά πριν την δίωξη, κατά την διάρκεια την δίωξης και μετά την δίωξη; π.χ. η υγεία τους;
Όλοι ξέρουμε τι καπνό φουμάρει ο καθένας.
- ποιός ελέγχει τους κυνηγούς πριν ξεκινήσει το κυνήγι, π.χ. αν έχουν θεωρημένη άδεια κυνηγίου;
Ο αρχηγός αφού τσεκάρουμε περιφερειακά για αυτοκίνητα, τσοπάνηδες, αγρότες, ανθρώπους με κτήματα, άλλους κυνηγούς. Πολλές φορές έχουμε περιμένει να τελειώσουν οι άλλοι το κυνήγι ή φεύγουμε αν υπάρχει κόσμος στα κτήματα.
- ποιός και με ποιά κριτήρια καθορίζει την περιοχή κυνηγίου;
Από τον καθέναν που μετέχει στην ομάδα. Μια φορά ένας περδικάς μπήκε στον χώρο που κυνηγούσαμε χωρίς κανένα πορτοκαλί ρούχο με το έτσι θέλω.
- πώς διασφαλίζεται η περιοχή κατά την διάρκεια του κυνηγιού;
Με σήματα καπνού ... και κινητά σε έσχατη ανάγκη
- πώς γίνεται ο συντονισμός ανάμεσα στα άτομα μιάς ομάδας,
Συνήθως δεν υπάρχει άλλη ομάδα γουρουνάδων.
- πώς γίνεται ο συντονισμός ανάμεσα σε διαφορετικές ομάδες που κυνηγούν στο ίδιο μέρος ή σε γειτονικά μέρη?
Σε έχει αντιληφθεί ή όχι ;;;
- πώς προφυλάσσει η κυνηγο-ομάδα εμένα που έχω βγεί στο ίδιο μέρος να μαζέψω μανιτάρια ή βρούβες ή απλά κάνω την βόλτα μου;
Υπάρχει σφαγέας και εμπειρία ... αν αντιληφθούμε ότι κάτι δεν πάει καλά ειδικά στα σπλάχνα ζητάμε την γνώμη του ή πετάμε το ζώο.
- πώς, πότε και από ποιόν ελέγχεται η υγεία του καταβληθέντος θηράματος;
- π.χ. ποιός ξέρει τι σημαίνει να έχει αφρό το στόμα του καπριού; ήταν επειδή έτρεχε πολύ, ή επειδή έχει τις καύλες του ή μήπως έχει κάποια αρρώστια;
- τί γίνεται με την τριχίνωση/τριχινίαση, ή την αφρικανική πανώλη;
Τι δηλαδή ;;;
- ποιός είναι υπεύθυνος αν συμβεί κάτι;
Αλκοόλ μόνο μετά, δεν έχει τύχει ποτέ στο κυνήγι.
- και άλλα πολλά, π.χ. κυνήγι υπό την επήρεια αλκοολ...
ΩχχχΕνημερώθηκαν όλοι, "ακυρώθηκαν" καρτέρια, χάλασε το κυνήγι και ο τύπος αφού μίλησε λίγο με τον αρχηγό δεν ξαναμπήκε.
Να διαθέτουν 4x4, κινητό και ρούχα παραλλαγής.ποιοί είναι οι ρόλοι, οι δικαιοδοσίες και οι υποχρεώσεις των ατόμων που συμμετέχουν, π.χ. αρχηγός, παγάνα, κυν-αγός, τουφεκάς, κλπ.
Τσίπουρο, τσιγάρα, μπαταρίες για ασύρματα.τί πρέπει να προετοιμάσει ο αρχηγός, και οι συμμετέχοντες ΠΡΙΝ το κυνήγι, π.χ. κουτί πρώτων βοηθειών για ανθρώπους και σκύλους.
Πριν την δίωξη οπτικά, κατά την διάρκεια οπτικά και στο τέλος οπτικά.πώς ελέγχονται τα σκυλιά πριν την δίωξη, κατά την διάρκεια την δίωξης και μετά την δίωξη; π.χ. η υγεία τους;
Χα χα, καλά είπα πως έρχεσαι από Βρυξέλλες.ποιός ελέγχει τους κυνηγούς πριν ξεκινήσει το κυνήγι, π.χ. αν έχουν θεωρημένη άδεια κυνηγίου;
Η αριθμητική υπεροχή της μιας ομάδας έναντι της άλληςποιός και με ποιά κριτήρια καθορίζει την περιοχή κυνηγίου;
Με τον τσαμπουκά .πώς διασφαλίζεται η περιοχή κατά την διάρκεια του κυνηγιού;
Είπαμε με τον τσαμπουκά.πώς γίνεται ο συντονισμός ανάμεσα σε διαφορετικές ομάδες που κυνηγούν στο ίδιο μέρος ή σε γειτονικά μέρη?
Με προειδοποιητικες βολές, όχι πάνω σου βέβαια, μπροστά σου, εκτός και αν δεν διαθέτεις κοντάρι με λευκή σημαία, αναμενα αλαρμ και συναγερμό, οπότε ήθελες τα και παθες τα.πώς προφυλάσσει η κυνηγο-ομάδα εμένα που έχω βγεί στο ίδιο μέρος να μαζέψω μανιτάρια ή βρού
Με ουρλιαχτά και μουγκρητα στα cb, πάντα στην γαλλική.πώς γίνεται ο συντονισμός ανάμεσα στα άτομα μιάς ομάδας
Εδώ είναι Ελλάδα ρε , τα δικά μας είναι αγνά και αμολυνταπώς, πότε και από ποιόν ελέγχεται η υγεία του καταβληθέντος θηράματος;
- τί γίνεται με την τριχίνωση/τριχινίαση, ή την αφρικανική πανώλη
Δεν ξέρω ,εγώ εκείνη την ώρα μιλούσα στο κινητό και έκανα την ανάγκη μου ...ποιός είναι υπεύθυνος αν συμβεί κάτι;