ΣίγουραΤο δεξί θα είναι το πιο νόστιμο
ΣίγουραΤο δεξί θα είναι το πιο νόστιμο
Λογικό είναι αφού είναι περισσότερα.Άλλος βαράει τέσσερις τσίχλες και άλλος τέσσερα γρουνια
και άλλος μπεκατσο κυνηγό…Άλλος βαράει τέσσερις τσίχλες και άλλος τέσσερα γρουνια
Τα λάθη γίνονται όταν ο αρχηγός δεν κάνει για αρχηγός. Πρέπει να ξέρει τα άτομα και να επιβάλει κανόνες και ποινές. αν δεν μπορεί να επιβληθεί στους αχρείους που εχει στην ομάδα του για να υπακούν τότε θα σκοτώνεται κόσμος.Aν και το κυνήγι αγριόχοιρου είναι σίγουρα ενδιαφέρον και πολύ παραγωγικό σε κρέας,ποτέ μου δεν επιχείρησα να πάω:έχω διαβάσει αλλά και ακούσει ΠΟΛΛΕΣ ιστορίες όπου λόγω εγκληματικών λαθών κυνηγών έγιναν ανθρωποκτονίες,όχι αστεία!Έτσι δυστυχώς ως τώρα δεν το αποτόλμησα...
Πελοπόννησο κυνηγάς?Καλα και σκοτωνουμε κανενα γουρουνι γιατι απο τα αλλα εχουμε μεγαλη εληψη View attachment 65873
Kαι μάλιστα με δράμια και μονόβολα!!Τα λάθη γίνονται όταν ο αρχηγός δεν κάνει για αρχηγός. Πρέπει να ξέρει τα άτομα και να επιβάλει κανόνες και ποινές. αν δεν μπορεί να επιβληθεί στους αχρείους που εχει στην ομάδα του για να υπακούν τότε θα σκοτώνεται κόσμος.
εχω φύγει από παρεα που βγήκαμε για κυνήγι αρκετές φορές επειδή κάποιος δεν μπορούσε να συμπεριφερθεί με ασφαλή τροπο. Υπάρχουν ηλίθιοι που ενώ ξέρουν ότι βρίσκεται κάποιος από την άλλη μεριά μιας συστάδας πυροβολούν λες και δεν υπάρχει τίποτα ολα είναι καθαρά.
Δεν κυνηγαω !! απο το ιντερνετ τα βρηκα γιατι εδω μαλον δε ειμαστε κυνηγοι ειμαστε φιλοζωοι και δεν αντεχουμε ολλα τα σκοτωμενα θυραματα και τις κατεβαζουμε τις φοτοΠελοπόννησο κυνηγάς?
Μηπως εχουν παρει υγρασια, γιατι φαινονται ψιλοσκουριασμενα....Σαββατο και κυριακη ειχε αφλογιστια ο αδερφος μου με Winchester bouble x χοντρη γκαντεμια περσινα φυσιγγια τελεικα οπως μου ειπε αλλα την πατας εχθες ξανα βαζεις και σημερα ενω εχεις καινουρια τα θελει ο κωλος σου
Ε λογηκα θα πηρανε αλλα απο εναλλαγές θερμοκρασιας πεταμενα στο αγροτικο τα ειχε απο περσι στο παλιο κιωλαςΜηπως εχουν παρει υγρασια, γιατι φαινονται ψιλοσκουριασμενα....
Τυχαινει και στις καλητερες οικογενοιες χθες με βγαινει το γουρουνι σταματαει μπροστα μου στα 20-25 μετρα σηκωνω σημαδευω παταω τακ!!! Ετσι οπως ημουν τραβαω παταω τεντα το γρουν!!!Σαββατο και κυριακη ειχε αφλογιστια ο αδερφος μου με Winchester bouble x χοντρη γκαντεμια περσινα φυσιγγια τελεικα οπως μου ειπε αλλα την πατας εχθες ξανα βαζεις και σημερα ενω εχεις καινουρια τα θελει ο κωλος σου
Ισχύουν όλα αυτά που λες αλλά να ξέρεις ότι τα περισσότερα ατυχήματα ,σχεδόν όλα, γίνονται νύχτα από λαθροθηρες ......Τα λάθη γίνονται όταν ο αρχηγός δεν κάνει για αρχηγός. Πρέπει να ξέρει τα άτομα και να επιβάλει κανόνες και ποινές. αν δεν μπορεί να επιβληθεί στους αχρείους που εχει στην ομάδα του για να υπακούν τότε θα σκοτώνεται κόσμος.
εχω φύγει από παρεα που βγήκαμε για κυνήγι αρκετές φορές επειδή κάποιος δεν μπορούσε να συμπεριφερθεί με ασφαλή τροπο. Υπάρχουν ηλίθιοι που ενώ ξέρουν ότι βρίσκεται κάποιος από την άλλη μεριά μιας συστάδας πυροβολούν λες και δεν υπάρχει τίποτα ολα είναι καθαρά.
Το περασμένο Σάββατο και ο ξάδερφος μου είχε αφλογιστια με τα ίδια φυσιγγια. Αγορασμενα πριν λίγες μέρες!Σαββατο και κυριακη ειχε αφλογιστια ο αδερφος μου με Winchester bouble x χοντρη γκαντεμια περσινα φυσιγγια τελεικα οπως μου ειπε αλλα την πατας εχθες ξανα βαζεις και σημερα ενω εχεις καινουρια τα θελει ο κωλος σου
Τι σχέση έχει τώρα αυτό?Δεν κυνηγαω !! απο το ιντερνετ τα βρηκα γιατι εδω μαλον δε ειμαστε κυνηγοι ειμαστε φιλοζωοι και δεν αντεχουμε ολλα τα σκοτωμενα θυραματα και τις κατεβαζουμε τις φοτο
Δεν κατάλαβα τίποτα, άστο δεν πειράζει.Δες πισω την δημοσιευση που με ρωτησες και θα καταλαβεις !!