Το χρησιμοποιούν ελάχιστοι και αυτοί με ημερομηνία λήξης.Και το 6+1 είναι καλή περίπτωση
Δεν είναι τυχαίο.
Ρίξε μονόβολο καλύτερα.
Το χρησιμοποιούν ελάχιστοι και αυτοί με ημερομηνία λήξης.Και το 6+1 είναι καλή περίπτωση
Ναι,τα 6+1
Πολύ καλά είναι τα Winchester pdx1. Είναι ένα μονόβολο τύπου foster και 3 επιχαλκομένα βόλια. Ακριβά βέβαια, αλλά πολύ καλά και ευθύβολα.Ναι,τα 6+1
Πολύ άσχημη εμπειρία είχε μέλος της ομάδας μας με αυτά...Το χρησιμοποιούν ελάχιστοι και αυτοί με ημερομηνία λήξης.
Δεν είναι τυχαίο.
Ρίξε μονόβολο καλύτερα.
Αυτά πρέπει να τα βρήκα στα 72€......Πολύ καλά είναι τα Winchester pdx1. Είναι ένα μονόβολο τύπου foster και 3 επιχαλκομένα βόλια. Ακριβά βέβαια, αλλά πολύ καλά και ευθύβολα.
Είπαμε να πληρώνουμε για ακριβά και καλά φυσίγγια αλλά όχι και έτσι...Πολύ καλά είναι τα Winchester pdx1. Είναι ένα μονόβολο τύπου foster και 3 επιχαλκομένα βόλια. Ακριβά βέβαια, αλλά πολύ καλά και ευθύβολα.
14.4€ ανά φυσιγγι. 5αδα πρέπει να είναι... Αστοχία και θρήνος... άμα ρίξεις δύο για να πέσει μεροκάματο... Αν βγει κοπάδι και ξαναγεμισεις χρεωκοπία....Είπαμε να πληρώνουμε για ακριβά και καλά φυσίγγια αλλά όχι και έτσι...
Δεν είναι φυσίγγι για αυτούς που κυνηγάνε κάθε μέρα, αλλά για εμένα που πάω 5-6 φορές το χρόνο δεν με χαλάει. Μη ξεχνάμε ότι μπορεί το γουρούνι να έχει χάσει την αίγλη του τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο θήραμα στην Ελλάδα. Επιπλέον κακά τα ψέματα μπορεί να υπάρχει μεγάλος πληθυσμός, αλλά δεν ντουφεκάς και σε κάθε κυνήγι.Είπαμε να πληρώνουμε για ακριβά και καλά φυσίγγια αλλά όχι και έτσι...
Δεκάδα είναι. Όχι ότι αυτό το κάνει φθηνό14.4€ ανά φυσιγγι. 5αδα πρέπει να είναι... Αστοχία και θρήνος... άμα ρίξεις δύο για να πέσει μεροκάματο... Αν βγει κοπάδι και ξαναγεμισεις χρεωκοπία....
Το έχω ψάξει και εγώ. Είναι σε έλλειψη, μόνο από σπόντα αν το βρεις κάπουΈχει βρει κάποιος πουθενά τα 10βολα Remington magnum ?
Και πάλι, είναι αρκετά ακριβό. Μου θυμίζει τα μονόβολα της ίδιας εταιρείας τα sabot που άνοιγαν σαν τριαντάφυλλο, η 5αδα είχε 40 ευρώ!Δεν είναι φυσίγγι για αυτούς που κυνηγάνε κάθε μέρα, αλλά για εμένα που πάω 5-6 φορές το χρόνο δεν με χαλάει. Μη ξεχνάμε ότι μπορεί το γουρούνι να έχει χάσει την αίγλη του τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο θήραμα στην Ελλάδα. Επιπλέον κακά τα ψέματα μπορεί να υπάρχει μεγάλος πληθυσμός, αλλά δεν ντουφεκάς και σε κάθε κυνήγι.
Δεν σώνεταιΔεκάδα είναι. Όχι ότι αυτό το κάνει φθηνό
Τα ψάχνω παντού, απ όταν χρεωκόπησε και πουλήθηκε η Remington μόνο τυχαία θα τα βρεις, τρομερό φυσίγγι!Το έχω ψάξει και εγώ. Είναι σε έλλειψη, μόνο από σπόντα αν το βρεις κάπου
Αν είσαι λίγο γλυκοσκανταλος και σου βγουν λίγο ξεμακρα,πας για καταναλωτικό δάνειο!
Καλύτερα να χρεωκοπήσει η Remi πάρα εμείς!Τα ψάχνω παντού, απ όταν χρεωκόπησε και πουλήθηκε η Remington μόνο τυχαία θα τα βρεις, τρομερό φυσίγγι!
Τί είναι αυτό;η Remi
Η Remington αν δεν κάνω λαθος. Το χαϊδευτικο της....Τί είναι αυτό;
Έχει βρει κάποιος πουθενά τα 10βολα Remington magnum ?
Τα ψάχνω παντού, απ όταν χρεωκόπησε και πουλήθηκε η Remington μόνο τυχαία θα τα βρεις, τρομερό φυσίγγι!