Αγριόχοιρος

Εχει πολλα αλλα εξοδα το κυνηγι του αγριοχοιρου γιατρε
Τουλαχιστον για τις σωστες ομαδες
Έχω ακούσει κάποια πράγματα.Γνώρισα όμως ''γουρουνοκομμάντος'' που βγαίνουν σε μέρη όπου αφθονούν τα γουρούνια και καμμιά φορά πετυχαίνουν άγριο χοιρινό χωρίς πολλά έξοδα.Μάλιστα το πουλάνε και βγάζουν έτσι μεροκάματο! Υ.Γ. Μερικοί εξ΄αυτών βγαίνουν παράνομα και ΝΥΧΤΑ...

Έχω ακούσει κάποια πράγματα.Γνώρισα όμως ''γουρουνοκομμάντος'' που βγαίνουν σε μέρη όπου αφθονούν τα γουρούνια και καμμιά φορά πετυχαίνουν άγριο χοιρινό χωρίς πολλά έξοδα.Μάλιστα το πουλάνε και βγάζουν έτσι μεροκάματο! Υ.Γ. Μερικοί εξ΄αυτών βγαίνουν παράνομα και ΝΥΧΤΑ...
Ο παράνομος προβολακιας θέλει 10€ καύσιμα και 5€ φυσιγγια. Η ομάδα έχει πάρα πολλά έξοδα σε σκυλιά για διατροφή και κτηνίατρους. Νταξει εδώ πλέον είναι τόσο άφθονα που πολλοί στα άλλα κυνηγια καρπωνονται νόμιμα γουρούνια.

Από τη στιγμή που ζεις κυρίως καίγοντας υδατάνθρακες αν τους κόψεις θα περάσεις μερικές δύσκολες μέρες μέχρι να αρχίσεις να καις λίπος και να συνηθίσεις. Αν δε, είσαι και εξαρτημένος από τους υδατάνθρακες, θα σου πάρει 3 εβδομάδες να απεξαρτηθείς.
Όταν κάποιος τρώει υδατάνθρακες πεινάει συνέχεια για αυτό και συνέχεια θέλει να βάλει κάτι στο στόμα του. Αν τρως μόνο κρέας θα τρως μόνο όταν πεινάς και δε θα σκέφτεσαι το φαγητό στο ενδιάμεσο.

Όπως και να ΄χει, η συζήτηση δε γίνεται για να δοθούνε οδηγίες και συμβουλές αλλά για να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η απάτη της χορτοφαγίας και του βιγκανισμού. Και αυτό γιατί είμαστε κυνηγοί, όπως και οι πρόγονοί μας εδώ και 3 εκατομμύρια χρόνια και δεν κάνουμε κανένα έγκλημα όπως η προπαγάνδα θέλει να περάσει, και δεν κάνουμε τίποτα ανθυγιεινό τρώγοντας κρέας όπως θέλουν να μας πείσουν.
Μπράβο σε παραδέχομαι!

View attachment 90857
Μια τετραπαχη σκροφα που έπεσε από εμένα και 4 μικρά 20αρακια ο απολογισμός σήμερα!
Παντα ειχα την απορια ποιος ειναι ο λογος που αποκαλειται το θυληκο γουρουνι "σκροφα"??????
Δεν μου αρεσει καθολου.........
Ειναι θηραμα αγαπημενο........

Παντα ειχα την απορια ποιος ειναι ο λογος που αποκαλειται το θυληκο γουρουνι "σκροφα"??????
Δεν μου αρεσει καθολου.........
Ειναι θηραμα αγαπημενο........
Βαγγέλη, απλά μια λέξη είναι, όπως χιλιάδες άλλες !!! Προφανώς έχεις επηρεαστεί αρνητικά από την μεταφορική της έννοια, που χρησιμοποιείται υβριστικά για την "κακιά" γυναίκα (παλιοβρώμα, πουτ@ν@, κλπ). ;)😁
Όμως σαν ονομασία της γουρούνας δεν προήλθε από αυτές τις έννοιες, αλλά το αντίθετο ... Δεν ξέρω αν είναι λέξη ελληνικής ή λατινικής προέλευσης (μάλλον το δεύτερο, φαίνεται). Τώρα, το ότι δεν ηχεί όμορφα, και ακούγεται άκομψο όπως λες, ένα δίκιο το έχεις ... :cool:

Last edited:
Γιατι ποιος το καθιερωσε?????
Δεν ειναι στο χερι μας να το αλλαξουμε????
Πολυ ευκολα........ Αν δεν το χρησιμοποιουμε...........
Βαγγελη
Δεν φταιει η γλωσσα αν την χρησιμοποιουμε εμεις λαθος

Αυτο ειναι το ονομα του θυληκου γουρουνιοθ

Το οτι εμεις το χρησιμοποιουμε υβριστικα ειναι το λαθος

Η χρηση του σαν υβρη πρεπει να σταματησει

Back