Αλαγιάννης κυνηγετικά είδη

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ειχε χασει την μπαλα, τωρα οι τιμες του ειναι ιδιες σχεδον με καλκατζακου σε NSI & Lambro (οκ ΙΣΩΣ 3 euros πιο φθηνα η κουτα ) με Παρδαλακη ειναι ιδιες, ΑΡΑ να θελω φυσιγγια ..και να περιμενω 10 μερες να τα στειλει ...και αν !!! Αστο, δυστυχως το λεγαμε κ εξαρχης οτι αυτο θα γινει...και ηταν λογικο...τον κυνηγησαν οι υπολοιποι μαγαζατορες.

Αυτα που ακομα πουλα φθηνα ειναι τα Ναβαρο ...δεν ξερω για ποσο ακομα βεβαια.

2 φορές μου έστειλε από 11 κουτιά με acs σε 2 3 μέρες στη πόρτα μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει 1μιση εβδομάδα περίπου που έκανα παραγγελία 11 κουτιά με acs και δεν ήρθαν. Σε επικοινωνία με τον Αλαγιάννη μου είπε ότι η acs κάνει μανούρες με τα φυσίγγια και το δέμα μου τελικά το παρέλαβε μεταφορική. Έχει χάσει τη μπάλα με τις παραγγελίες.
Μάλλον λόγω βάρους...
ΑCS ,άλλο μπούρδα....κι αυτό
Έχουν φάει σιχτιρισμα αυτοί τριφασικό από εμένα....

Απορώ που πέφτετε από τα σύννεφα μερικοί. Έμποροι είναι και θα κοιτάξουν το συμφερον τους και όχι το δικό μου και το δικό σας. Στην περίπτωση εδώ ομως ισως έχει πέσει τράβηγμα αυτιού από προμηθευτές. Τέλος πάντων, όλοι πλέον είναι σχεδόν στις ίδιες τιμές. Το να γλιτώσω ένα πακέτο τσιγαρα στο κασόνι των 20 δεν μου λέει τίποτα.

Η μεταφορική έχει υποχρέωση να στα φέρει στο μέρος που είσαι
Μόνο σε μεγάλα ογκώδη και βαριά δέματα Ηλία. Στο 99% των περιπτώσεων μικρών δεμάτων (πχ φυσίγγια) πας και τα παίρνεις από την αποθήκη τους. Μου έχουν ζητήσει νταβατζιλικη μεταφορικά ενώ ήταν πληρωμένα από τον Αλαγιάννη. Εννοείται τον ενημέρωσα και τα αφαίρεσε από την επόμενη παραγγελία.

Απορώ που πέφτετε από τα σύννεφα μερικοί. Έμποροι είναι και θα κοιτάξουν το συμφερον τους και όχι το δικό μου και το δικό σας. Στην περίπτωση εδώ ομως ισως έχει πέσει τράβηγμα αυτιού από προμηθευτές. Τέλος πάντων, όλοι πλέον είναι σχεδόν στις ίδιες τιμές. Το να γλιτώσω ένα πακέτο τσιγαρα στο κασόνι των 20 δεν μου λέει τίποτα.
Αυτό ακριβώς !

Ώπα ρε παιδιά.Πριν κάτι μήνες πίνατε όλοι νερό στο όνομα του....
υπηρχε λογος .... τωρα μονο γα navaro Για οσους τα ριχνουν , και αυτα σε κανα 2 μηνο το πολυ θα εχουν παει οσο κ στην Αθηνα. Κριμας... θα χασει πολυ πελατεια με την αρπαχτη που παει να κανει.

Από το "βάζει πλάτη" στο "στήνει κώλο" ένα κιβώτιο δρόμος.
Νομίζω ότι πολλοί μπερδεύετε τις επιχειρήσεις με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Οι επιχειρήσεις είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί και έτσι οφείλουν να είναι.
Κανένας επιχειρηματίας δε "βάζει πλάτη" στον πελάτη.
Οι πελάτες ναι έχουν βάλει πολλές φορές πλάτη σε επιχειρήσεις, αυτό κάναμε τόσα χρόνια και με το Ρουμελιώτη και εσχάτως με τον Αλαγιάννη. Με λεφτά από την τσέπη μας και το υστέρημά μας.

Οι αντιπροσωπείες δεν περιμένουν το hunterslife να μάθουν τι γινεται στην αγορά!
Το ποσο και σε τι τιμή πουλάει ο καθένας είναι γνωστό!
Που είσαι ρε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΑΑΑ και σε ψάχνω σε τόσα ποστ ;;;

Υ.γ δίκιο έχεις σε αυτά που έγραψες

Η ζήτηση ενώ αυξάνει η παραγωγή και πέφτει η τιμή της αγοράς των πρώτων υλών , έπρεπε να πέφτει το φυσίγγι αυτό ανεβαινει.Συμβαινει πάντα και σε όλα τα είδη ,πόσο μάλλον τώρα με τη παρούσα κατάσταση.Ειναι η φύση του επαγγέλματος που λέγετε εμπόριο.Αυτό που ζητάς αυτό θα κοπανήσω για να εκμεταλλευτώ τη συγκυρία να βγάλω ότι μπορώ παραπάνω .Γι'αυτό όποιος εντοπίζει κάτι στην καλύτερη τιμή είναι καλό να ενημερώνει όποιον μπορεί κέρδος για όλους είναι ,εμείς είμαστε ομάδα καταναλωτών δεν έχουμε καμία σχέση με την ομάδα των εμπόρων ,δυστυχώς έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα αν και θα έπρεπε να είμαστε φίλοι και να μας σέβονται περισσότερο γιατί όσο λιγοστεύουν οι κυνηγοί πλησιάζουν τα λουκέτα ειδικά σε αυτούς που στηρίζονται περισσότερο στα δικά μας αξεσουάρ.Το μεγαλύτερο πανηγύρι γίνετε με τις αγορές των όπλων ,αυτό να προσεχετε γιατί υπάρχει μαγαζί που μπορείς να πάρεις όπλο και 150€ φθηνότερα ,έχει τύχει.Αλλα ίσως να είναι μακριά για την πλειοψηφία.Και θα το γράψω κάποιοι ίσως το γνωρίζουν είναι ο κομπογιωργας στο Γύθειο

Last edited:
Από το "βάζει πλάτη" στο "στήνει κώλο" ένα κιβώτιο δρόμος.
Νομίζω ότι πολλοί μπερδεύετε τις επιχειρήσεις με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Οι επιχειρήσεις είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί και έτσι οφείλουν να είναι.
Κανένας επιχειρηματίας δε "βάζει πλάτη" στον πελάτη.
Οι πελάτες ναι έχουν βάλει πολλές φορές πλάτη σε επιχειρήσεις, αυτό κάναμε τόσα χρόνια και με το Ρουμελιώτη και εσχάτως με τον Αλαγιάννη. Με λεφτά από την τσέπη μας και το υστέρημά μας.
+1000

Καλημέρα σε όλους τους φίλους θέλω να θυμίσω 2 πράγματα για να καταλάβουμε που οδηγούμαστε. Με το νέο νόμο το κατάστημα που πουλάει φυσιγγια, όπλα πρέπει να έχει πόρτα τ υπου τράπεζας κάμερες ρολά να μην ανοίγουν κ.λπ κόστος από 10.000 και άνω. Θα κλείσουν σχεδόν όλοι.θα μείνουν μόνο 2,3 μεγάλοι.Τωρα για τον Αλλαγιανη επειδή πηγαίνω στην Μυτιλήνη ξέρετε τη πόλεμο έχει δεχτεί που πούλαγε φθηνότερα. Αλλά έχουμε παράδειγμα βιοτεχνίες στο παρελθόν που είχαν φθηνά φυσιγγια και με τα πρόστιμα που τους εβαλαν τα έκλεισαν.

Επίσης με τις πυριτιδες που μας λένε δεν υπάρχουν ποιος ξέρει την αλήθεια;θα μείνει κανένας ιδιογομοτης.
Θα μηνουν μονο οσοι εχουν χρόνια στοκαρει υλικα....εγω κι ο καθε ενα μας, θα γεμιζουμε μεχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας.

Θα μηνουν μονο οσοι εχουν χρόνια στοκαρει υλικα....εγω κι ο καθε ενα μας, θα γεμιζουμε μεχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας.
Μην είσαι σίγουρος αν με ιδιογωμοση βγαζης με 8,5 € φυσίγγια 32)34γρ.γιατι να πάρω εμπορικά με 10€ τουλάχιστον με την psb1 . 1,5με 2 € το κουτί δεν είναι αμελητέα διαφωρα ....έτσι που πάνε τα εμπορικά θα πάνε 11 € μεχρει τα Χριστούγεννα

Μην ξεχνάμε πως ο Αλαγιαννης έκανε τις αυξήσεις μόλις του τελείωσε το στοκ που είχε από το κάθε φυσιγγι κ αγόρασε "καινουργια" κ αυτό είναι λογικό γιατί δεν τα πηρε με την ίδια τιμή που τα έπαιρνε άλλοτε...
Το ίδιο έκανε κ ο Ρουμελιώτης που σαφώς κ πηρε τα υλικά του σε άλλες τιμές...

Και παλι όμως κ με βάση τα σημερινά δεδομένα είναι ο φθηνότερος...
Δεν το συζητώ καν για τις τιμές που έχουν τα φυσιγγια στην επαρχία κ σε άλλα νησιά που ειναι για να τραβάς τα μαλλιά σου..

Όσοι σκέφτεστε για αγορά φυσιγγιων θεωρώ πως είναι να τον (ξανα)προτιμησετε γιατί εκτός των άλλων είναι κ απο τα καλά άτομα του χώρου μας...
Καλο να είναι να μην κοιτάμε μόνο την ενδεχόμενη αύξηση στο κουτί αλλά κ να σκεφτόμαστε το γιατί συνέβει αυτό κ να το βλεπουμε κ λιγο από την σκοπιά του επαγγελματία...

Πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλα κ με τις τιμές που έβλεπα να ανεβαίνουν κ να αλλάζουν είχα προβλεψει πως σε λίγα χρόνια το τσιχλοφυσιγγο θα φτάσει τα 10€ κ δυστηχως δεν έπεσα έξω...
Και ο θεος φυλάξοι τι έχουμε να δουμε κ αργότερα....

Πλέον δεν γλιτώνεις κ πολλά..
Μικροί κ Μεγάλοι στον ιδιο παρανομαστή..
2 καφέδες η 2 πακετα τσιγαρα λιγότερα...

Last edited:
Μην ξεχνάμε πως ο Αλαγιαννης έκανε τις αυξήσεις μόλις του τελείωσε το στοκ που είχε από το κάθε φυσιγγι κ αγόρασε "καινουργια" κ αυτό είναι λογικό γιατί δεν τα πηρε με την ίδια τιμή που τα έπαιρνε άλλοτε...
Το ίδιο έκανε κ ο Ρουμελιώτης που σαφώς κ πηρε τα υλικά του σε άλλες τιμές...

Και παλι όμως κ με βάση τα σημερινά δεδομένα είναι ο φθηνότερος...
Δεν το συζητώ καν για τις τιμές που έχουν τα φυσιγγια στην επαρχία κ σε άλλα νησιά που ειναι για να τραβάς τα μαλλιά σου..

Όσοι σκέφτεστε για αγορά φυσιγγιων θεωρώ πως είναι να τον (ξανα)προτιμησετε γιατί εκτός των άλλων είναι κ απο τα καλά άτομα του χώρου μας...
Καλο να είναι να μην κοιτάμε μόνο την ενδεχόμενη αύξηση στο κουτί αλλά κ να σκεφτόμαστε το γιατί συνέβει αυτό κ να το βλεπουμε κ λιγο από την σκοπιά του επαγγελματία...

Πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλα κ με τις τιμές που έβλεπα να ανεβαίνουν κ να αλλάζουν είχα προβλεψει πως σε λίγα χρόνια το τσιχλοφυσιγγο θα φτάσει τα 10€ κ δυστηχως δεν έπεσα έξω...
Και ο θεος φυλάξοι τι έχουμε να δουμε κ αργότερα....

Πλέον δεν γλιτώνεις κ πολλά..
Μικροί κ Μεγάλοι στον ιδιο παρανομαστή..
2 καφέδες η 2 πακετα τσιγαρα λιγότερα...
Τάσο θεωρώ αδύνατο να είχε τέτοιο στοκ.
Άλλωστε κατά καιρούς ξεμενε από κάποια φυσίγγια και περίμενε παραλαβή.

Last edited:
Back