Αλαγιάννης κυνηγετικά είδη

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βρε πιάσε και τη μπιρίμπα ξέρω γω, εγώ για τσίχλες 10 και άνω δεν δίνω.. α πέσουμε σε καμία χρονιά να γίνει της κακομοίρας και να θέλω του κόσμου τα φράγκα για τσίχλες..ούτε κάν! Έχω που έχω λιγοστέψει τα τελευταία χρόνια τις εξόδους στο ελάχιστο,ας βρουν κυνηγούς να τα πουλήσουν. Εδώ έχει πέσει για τον έναν τρομερό κράξιμο επειδή κάνει πόλεμο στο νέο μαγαζί. Ο ένας πουλάει το cheddite tordo στα 9.50 και ο άλλος το έχει 12.. το μεγαλεμπορα στην Αθήνα τι να τον πιάσεις και τι να του πεις; Στην επαρχία όμως που ξαφνικά δε σου μιλάει αθρωπος επειδή κάνεις πόλεμο στον φτηνό ,τα μαθαίνει ο κόσμος και βγαίνεις μεγάλος παπάρας στα μάτια του. Θα κλείσεις σε χρόνο μηδέν! Οι καλαμαριερες τον σώζουν μέχρι στιγμής και πυροτεχνήματα για τους γάμους...
Σύμφωνο απόλυτα..αλλά σε μια χώρα μπουρδέλο ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει δες και το πετρέλαιο θέρμανσης..πέρσι 1,45 φέτος 1,19 ..τι άλλαξε και έπεσε ΤΊΠΟΤΑ..εγώ της αύξησης δεν της δοικαιολο αλλά πανταρουνε στην αρρώστια που έχουμε και μας τα περνούν κανονικά...ολλα τα άλλα είναι παπαριές

Πρόλαβα και πήρα από το Αλαγιάννη κάποια κουτιά την άνοιξη και το καλοκαίρι, σε καταπληκτική τιμή. Αξιοπρεπέστατος και εξυπηρετικότατος. Γράφω πρόλαβα, γιατί ήταν σίγουρο, πως από το φθινόπωρο, οι τιμές θα αλλάζανε πάρα πολύ. Εξοικονόμησα από αυτές τις αγορές, καμιά 200αριά ευρώ, σε σχέση με το αν τα αγόραζα τώρα. Η φετινή άδεια μου ήρθε δωρεάν, κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Ακόμα και τώρα πάντως, οι τιμές του σε κάποια φυσίγγια είναι πολύ καλές. Είμαι πεπεισμένος πως σαν επαγγελματίας, κάνει ότι του επιτρέπεται καλύτερο για την πελατεία του. Θα συνεχίζω να τον στηρίζω, όπως και τον Ρουμελιώτη, για την συνολική τους συμπεριφορά.

Έτσι μου έρχεται να του στείλω ένα κουτί τουλουμπες για την υποστήριξη που μου παρείχε τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού δίνοντας ότι είχα ζεστό στην άκρη για τις διακοπές που δεν πήγα.Δεν ήταν λίγες οι ώρες που χαϊδευα τα παμφθηνα φυσίγγια του ξεχνώντας τους κώλους που δεν είδα στις παραλίες...δε θα σε ξεχάσω ποτέ για το καλό που έκανες Αλλαγιάννη...και αν του χρόνου θέλεις να βάλεις 2 δάχτυλα εγώ θα κάνω το κώλι μου πέτρα και με ένα φτέρνισμα θα σε στηρίξω!!!

Και εγώ από εκεί θα περνώ οσο έχει αυτές της τιμές δυστυχώς εδώ που μένω έχουν κλήσει ολλα πρέπει να κάνω 80χιλιομετρα για να βρω φυσηγγια και αυτά από 10+€ και πανό τόσο τα πουλάει ο ντόπιος κατασκευαστής εδώ

Ενα μηνα πριν αγορα τα κατωθι :
AZ-20 32gr NSI - 9,50 €
A1 Speciale LAMBRO 32gr - 9,0 €

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝ ΟΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ......................... σημερα τιμες :
AZ-20 32gr NSI - 10,30 € + 0,80 €
A1 Speciale LAMBRO 32gr - 9,60 € + 0,60 €

τα Ναβαρο μια απο τα ιδια , ασχετα αν δεν τα δουλευω , και πιστευω κατι αναλογο σε ολα εχει κανει ............ Σε 2 μηνες τι θα κανει δλδ ?????

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα μηνα πριν αγορα τα κατωθι :
AZ-20 32gr NSI - 9,50 €
A1 Speciale LAMBRO 32gr - 9,0 €

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝ ΟΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ......................... σημερα τιμες :
AZ-20 32gr NSI - 10,30 € + 0,80 €
A1 Speciale LAMBRO 32gr - 9,60 € + 0,60 €

τα Ναβαρο μια απο τα ιδια , ασχετα αν δεν τα δουλευω , και πιστευω κατι αναλογο σε ολα εχει κανει ............ Σε 2 μηνες τι θα κανει δλδ ?????

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ντροπή και κόκκινο ρε φίλε, επειδή πήγε τις τιμές εκεί που τα έχουν όλοι; Και πάλι σε κάποια ο πιο φτηνός είναι. Ηρεμηστε λίγο,τον ξέρατε και πριν 10 χρόνια τον κάθε Αλλαγιάννη και τώρα μιλάτε για ντροπή;

Θα ηθελα να ηξερα εάν αυτοί που παραπονιούνται για τις τιμές των φυσιγγίων αν παραπονιούνται και στα καταστήματα της γειτονιάς τους που ψωνίζουν κάθε εβδομάδα τυρί ψωμί κρέας φρούτα λαχανικά για τις τιμές.

Το περίεργο θα ήταν να συνέχιζε να έχει τις τιμές της περσινής άνοιξης. Τι λέμε τώρα. Και πολύ τις κράτησε τόσο χαμηλές τιμές. Ακόμα είναι ο φθηνότερος. Για τους υπόλοιπους τι να πούμε τότε, που έχουν τόσους μήνες, αυτές τις τιμές και ακριβότερες;

Το περίεργο θα ήταν να συνέχιζε να έχει τις τιμές της περσινής άνοιξης. Τι λέμε τώρα. Και πολύ τις κράτησε τόσο χαμηλές τιμές. Ακόμα είναι ο φθηνότερος. Για τους υπόλοιπους τι να πούμε τότε, που έχουν τόσους μήνες, αυτές τις τιμές και ακριβότερες;
Οι υπολοιποι ηταν σταθεροι με υψηλες τιμες ομως Δημητρη. Πχ ο Αλαγιαννης σε αυτα που αγορασα εγω ηταν κατα μεσο ορο 0,9 € πιο φθηνος απο Καλκατζακο ...τωρα ειναι 0,2 € ... ΑΡΑ εαν αγορασε αυτος ακριβα .. θα αγορασε κ ο Καλκατζακος.... αναλλογικα ειναι ολα ξερεις.
Και οποια εκπτωση εχει τωρα την εχει λογο ΦΠΑ ....... ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ .........

Ρε καλά κάνουν και μας βαράνε στα αυτιά με τις τιμές.....Γουστάρουμε να πληρώνουμε ακριβά φαίνεται.Αντι να χαιρόμαστε που υπήρξε και ένας που πούλησε φθηνά πρέπει να τον σταυρώσουμε επειδή τα ανέβασε?
Δεν μπορώ σας καταλάβω μερικούς.....
Παιδιά ελεύθερη αγορά έχουμε και ΞΑΝΑΛΕΩ υπάρχει και ο καλκαντζακος να πάτε να δώσετε αίμα.Απλα πράγματα....

Οι υπολοιποι ηταν σταθεροι με υψηλες τιμες ομως Δημητρη. Πχ ο Αλαγιαννης σε αυτα που αγορασα εγω ηταν κατα μεσο ορο 0,9 € πιο φθηνος απο Καλκατζακο ...τωρα ειναι 0,2 € ...
Αρα ρε Τόλη ρίξε μαύρο σε αυτούς που τις είχαν μόνιμα ψηλά τις τιμές, όχι σε αυτούς που τα είχαν μόνιμα φθηνότερα και πλέον έφτασαν να πουλούν σχεδόν ίδια τιμή..που όπως είπες, παραμένει και 0.20 λεπτά φθηνότερος και χωρίς μεταφορικά.
ΑΡΑ εαν αγορασε αυτος ακριβα .. θα αγορασε κ ο Καλκατζακος.... αναλλογικα ειναι ολα ξερεις.
Και γιατί τόσα χρόνια δε κράζετε τον κάθε καλκατζακο που έχει μόνιμα τις τιμές πιο ακριβές από όλη την Ελλάδα;; Μήπως αυτός υπερκοστολογουσε τις τιμές τόσα χρόνια και πλέον δε μπορεί να ανεβάσει κιαλλο τη τιμή γιατί δε θα βρίσκει πελάτες να πουλήσει;;;
Και οποια εκπτωση εχει τωρα την εχει λογο ΦΠΑ ....... ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ .........
Καλά κάνει και εχει αυτή την έκπτωση, έστω και 0.20 λεπτά.. οι τιμές του είναι μια χαρά σε σύγκριση με άλλους. Αλλά πρέπει να τα πάει 20 ευρώ το κάθε μεγαλομαγαζο ,να τα πουλάει 11 ευρώ ο Αλλαγιάννης,για να ξαναγίνει καλός και σωστός.

Υγ ούτε τα παίρνω από Αλλαγιάννη ούτε έχω τίποτα με τον κάθε καλκατζακο. Και κόψτε τη μιρλα για το ΦΠΑ, υπάρχει λόγος που είναι έτσι τα δεδομένα,αλλιώς ελάτε εσείς να ζήσετε εδώ

Υγ 2 δε σου έκανα επίθεση και μη το πάρεις έτσι, απλά δε γίνεται να λέμε τον κάθε Αλλαγιάννη μαύρο , κόκκινο και δε ξέρω γω τι άλλο,επειδή ΚΑΙ ΠΑΛΙ είναι πιο φτηνός αλλά αύξησε τις τιμές.

Υγ 3 Ας αγοράζει ο καθένας από όπου θέλει.

Οι υπολοιποι ηταν σταθεροι με υψηλες τιμες ομως Δημητρη. Πχ ο Αλαγιαννης σε αυτα που αγορασα εγω ηταν κατα μεσο ορο 0,9 € πιο φθηνος απο Καλκατζακο ...τωρα ειναι 0,2 € ... ΑΡΑ εαν αγορασε αυτος ακριβα .. θα αγορασε κ ο Καλκατζακος.... αναλλογικα ειναι ολα ξερεις.
Μην είσαι τόσο σίγουρος για τις κοινές τιμές αγοράς...
Και ίσως,θα ήταν καλό να περιοριστούμε απλώς στην επιλογή του καταστήματος της αρεσκείας μας χωρίς περαιτέρω σχόλια!
Ο ντόρος δε κάνει πάντα καλό!
Κραταω κάποιες σκέψεις μου κρυφές...

Αρα ρε Τόλη ρίξε μαύρο σε αυτούς που τις είχαν μόνιμα ψηλά τις τιμές, όχι σε αυτούς που τα είχαν μόνιμα φθηνότερα και πλέον έφτασαν να πουλούν σχεδόν ίδια τιμή..που όπως είπες, παραμένει και 0.20 λεπτά φθηνότερος και χωρίς μεταφορικά.
Μάνο αν μου επιτρέπεις να πω ότι είναι πιο τίμια η σταθερή πολιτική στις τιμές, απ την κατά την συγκυρία ή την ζήτηση
Δεν το λέω για τον Αλαγιάννη που έχω ψωνίσει πολλές φορές και θα συνεχίσω να ψωνίζω, γενικά το λέω για όποιους με τα πρώτα τσιν έχουν αυτές τις περιβόητες "νέες παραλαβές"

Back