Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Back in Greece: oύτε ο Αγιος Σώστης που 'ναι δίπλα δεν μας σώζει πλέον!

View attachment 41092
Τι χαζός που είμαι! Ασφαλώς και έχει νόημα αυτή η σηματοδότηση και μάλιστα είναι προοδευτικότατη γιατί λαμβάνει υπ'όψιν της μιά ομάδα ΑΜΕΑ:
  • αν είσαι τυφλός από το αριστερό μάτι, στρίβεις δεξιά
  • αν είσαι τυφλός από το δεξί μάτι, στρίβεις αριστερά
  • αν είσαι τελείως αόμματος, π.χ. όπως κάποιοι ζακυνθινοί ταξιτζήδες, προχωράς ευθεία!

Τι χαζός που είμαι! Ασφαλώς και έχει νόημα αυτή η σηματοδότηση και μάλιστα είναι προοδευτικότατη γιατί λαμβάνει υπ'όψιν της μιά ομάδα ΑΜΕΑ:
  • αν είσαι τυφλός από το αριστερό μάτι, στρίβεις δεξιά
  • αν είσαι τυφλός από το δεξί μάτι, στρίβεις αριστερά
  • αν είσαι τελείως αόμματος, π.χ. όπως κάποιοι ζακυνθινοί ταξιτζήδες, προχωράς ευθεία!
Είσαι αχάριστος.Τουλαχιστον είναι ευδιάκριτες!Έπρεπε να είναι η πινακίδα μέσα σε νεραντζιά για να εκτιμήσεις την φιλοσοφία της τις ατελείωτες ώρες στον παράδεισο.

η άλλη άποψη το Ἐπανόρθωσις των ἐν τῃ Σ. Τρικούπη ἱστορίᾳ περι των Ψαριανών πραγμάτων
Καλημέρα σ' όλους!:)

συνέχεια του προηγουμένου πόστ...

Το κατέβασα για όλους τους φίλους!:)

Attachments

Τόσο "απλή" μηχανική κατασκευή που χρειάστηκε να κατασκευαστεί υπολογιστής για να την "σπάσει".
Το έβλεπα χθες ....
Εχω δεινκαι εγω την ταινιανπαλιοτερα
Απλη ισως σου φαινετε σημερα με τις γνωσεις μας αφερφε
Τοτε;
Ηταν πραγματικα πολυ πρωτοποριακο και πηρε πολυ καιρο σκεψης για να γινει και να εφαρμοστει
Ακομη και με τις σημερινες μας γνωσεις καππιοα πραματα του τοτε μας ειναι πολυ δυσκολα να τα αντιληφθουμε
Πχ η ισομερης αποσταση καποιων ελληνικων μνημειων
Η η κατασκευη των πυραμιδων

Απο το ολο συστημα εχω κατι που δεν καταλαβα
Η εσωτερικη καλωδιωση των ροτορων!
Πως δεν γινονταν μπαχαλο τα συρματα και να σταματησει η περιςτροφη τους μετα απο μερικες περιστροφες;

Ε
Το ότι προχωρούμε ολοταχώς τεχνολογικά δεν σημαίνει ότι είμαστε εξυπνότεροι από τους παλιότερους που έφτιαχναν ότι έφτιαχνα με πολύ λιγότερα μέσα μάλλον ήταν ποιο μάγκες
Εχεια προσεξει οτι πολλοι σημερα ειδικα ´´μαστοροί´´ σε ενα προβλημα κολλανε οταν η λυση ειναι απλη ακριβως επειδη εμαθαν να εξαρτουνται απο την τεχνολογια;
Γενικα σε ολα στην ζωη
Απλα παραδειγματα
Δεν αυτοματα αυτοκινητα
Δες μηχανιγραφημενη λογιστικη
Και αλλα πολλα

Status
Not open for further replies.
Back