Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τη φαπα καλά έκανε και την έριξε τη μαλάκια μετά να ζητήσει συγνώμη δεν ξέρω γιατί την έκανε.
Για να μην του πάρουν το Όσκαρ. Η Ακαδημία έχει δικαίωμα να αφαιρέσει τίτλους για δυσφήμιση του χώρου και αναρμοστη συμπεριφορά... Άλλωστε ζήτησε συγνώμη από την Ακαδημία και το κοινό, όχι από τον Ροκ..

Η σειρά ντοκιμαντέρ "Τα στέκια" (από την οποία και το ανωτέρω επεισόδιο) είναι μία εξαιρετική δουλειά του (πρόωρα κι άδικα αποβιώσαντος) Νίκου Τριανταφυλλίδη (υιού του αείμνηστου Χάρυ Κλυν)...!
Εγώ έχω δει όλα τα επεισόδια και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα! Γλαφυρή κι απολαυστική αφήγηση με υποδειγματική σκηνοθεσία και μοντάζ...!

Μια και το θέμα χρήζει διαλευκανσης, γιατί διακρίνω κάποιες ασάφειες, θα πρέπει κάποιος που γνωρίζει να μάς γράψει όλες τις βαθμίδες της ιεραρχησης : α) κιουσπα , β) ,....ε) βατευσιμη , στ) , και ούτω καθεξής. Για να παραμείνει η ανάλυση στα πλαίσια της ευπρεπειας, προτείνω να μπει φραγμος όταν φτάσει στην βαθμίδα θεομου...ο.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν ξέρω ποιόν είχε αποδέκτη η παρατήρηση.
AgrinioPress: Πάνος Καμμένος: «Μας πέταξαν έξω από εστιατόριο στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται “κοπρόσκυλα”».
https://www.agriniopress.gr/panos-k...o-kai-mas-eipan-oti-den-dechontai-koproskyla/
το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος. Δεν δέχεται τα Κοπρόσκυλα!

Status
Not open for further replies.
Back