Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βέβαια μπορεί να προσπάθησε "μερικές φορές" για να το πετύχει ... ;)
Βρε σίγουρα το έχει προσπαθήσει εκατοντάδες φορές αλλά τα 15 είναι πάρα πολλά...
Είναι ναι
...ελα βρε Βασίλη!...εσυ με τη μπενέλα τρια-τρια θα τα χτυπάς!!!....λίγο εξάσκηση....και ουρά τα γκομενικά μετά;)...ποιος Ρίγκο!!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

...ελα βρε Βασίλη!...εσυ με τη μπενέλα τρια-τρια θα τα χτυπάς!!!....λίγο εξάσκηση....και ουρά τα γκομενικά μετά;)...ποιος Ρίγκο!!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μέχρι 3 ίσως χτυπάω ... Παραπάνω δεν νομίζω :)
Για ποιον με πέρασες ;;; Για τον Στηβ Μαγκάρετ ; Αχαχα

Ρε συ ειδα το βιντεο
Γιατι μονο τρια θα σπασεις;

Βαζεις στοιχημα μια κατσαρολα αγριο οτι τα ριχνω πανω και τα σπαω ολα με μια ντουφεκια;
Αμα δεν τα βρεις ολα σπασμενα στο εδαφος να μην με λενε Χρυσανθο.sarcastic.

...και του φέρνεις του Μαγκάρετ ε?;)...στο ετούτο σου!!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ρε που τον θυμηθήκατε !!! Αγαπημένος τηλεοπτικός ήρωας, αγαπημένη σειρά Hawaii Five-0, την έβλεπα φανατικά στα χρόνια του γυμνασίου - λυκείου !!! Εντυπωσιασμένος, τότε, από τις τεράστιες αμερικάνικες κουρσάρες, Κάντιλακ κλπ. (... τώρα ούτε να τα βλέπω τέτοιου στυλ αυτοκίνητα) !!! Γούσταρα επίσης τρελά το κοντόκαννο (2 ίντσες) περίστροφο που χρησιμοποιούσαν, Smith & Wesson mod.36, 5-σφαιρο .38 special (... και όχι μόνο αυτό, βέβαια !!;)
Μεγάλη τρέλα λέμε !!! .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back