Τι να κάνω? Άλλοι έχουν σημάδια για τα μερομήνια. Εγώ έχω σημάδια για τις τσιχλες...Εσυ φιλε εχεις καταντησει σαν τον θλιμμενο μπουφο απ τις περιπετειες.Μη με παρεξηγησεις αστειευομενος το λεω.
Τι να κάνω? Άλλοι έχουν σημάδια για τα μερομήνια. Εγώ έχω σημάδια για τις τσιχλες...Εσυ φιλε εχεις καταντησει σαν τον θλιμμενο μπουφο απ τις περιπετειες.Μη με παρεξηγησεις αστειευομενος το λεω.
Έχω πολλές φωτογραφίες με τζιν από πέρσι κιόλαςΣίγουρα Γιάννη!!!
Ας έχει πουλιά και όλα τα άλλα έπονται...
Θα τη βρούμε την άκρη...
Προσωπικά, πάντα συντηρητικός ήμουν στην κατανάλωση φυσιγγίων...και αυτό όχι από τσιγκουνιά...
Τι ωραίες οι εποχές της "κυνηγετικής μας εφηβείας"...
ΖΩΧΙΟΣ, ΔΟΡΚΑΣ, ΛΑΜΠΡΟ, ΣΤΟΚΑΣ κάνα ΜΑΠΑΚΗΣ...
Και από Μπαρούτες...κλασσικές...JK6, SIPE, A1, SOKOL και Άγιος ο Θεός...
Με ένα τζιν και κάνα παλιογίλεκο, γυρνάγαμε όλη μέρα...
Με το τίποτα (σχεδόν) ευχαριστιομασταν το κυνήγι...
Πόσο ωραία και ρομαντικά τα βλέπαμε...
Πραγματικά μου λείπουν αυτά τα συναισθήματα που μου άφηνε το κυνήγι σε εκείνη την ηλικία...
καποτε τα κυνηγουσανε φιλεμου ωντος ετσι ωπος τα λες αλα υπηρχε πιναααα τοτε παστονανε ορτυκια κτλ και βγαζανε ολη την χρονια που λεφτα για φυσεκιααα τοτεεε γεμιζμα ξανα και ξανααα,,,τα χρονια ωμος εχουνε αλαξη και βγηκαμε εμης η κυνηγαραδεςςς με ολα εργαλια σκυλια gps κτλ και το παιζουμε μαγκιαααα με το ποσα ορτυκια τρυγονια και μπεκατσες πηραμεεεε και τα γυνατα σκυλια που εχουμεεε και δεν εχη αλος κανηςςς,,,τελικα η κατασταση εχη ξεφυγη και δεν υπαρχη σεβαυσμως στην φυση και στο θυραμα γενικααα μωνο μαγκια κλανια κτλ αντε καλη και σωστη εναρξη να εχουμεεεhttps://www.kynigesia.gr/kynigi/paradosiaka-kynigia-ston-moria/
Παραδοσιακά κυνήγια με αγκίστρι και αποχή
Βλέπω φέτος τους τσιχλαδες και τα ορτυκια
Γράψε μερικές εντυπώσεις αν θέλεις φίλε.Είπα να βάλω στην άκρη με το υπόλοιπο στοκ μερικά κουτιά ακόμα καλού κακού...
Ότι τα παρέλαβα.
View attachment 89720
Για να στοκαρει ...Γράψε μερικές εντυπώσεις αν θέλεις φίλε.
Τιμουλα? Ωραίο φυσιγγι.Είπα να βάλω στην άκρη με το υπόλοιπο στοκ μερικά κουτιά ακόμα καλού κακού...
Ότι τα παρέλαβα.
View attachment 89720
Τα πήρα απευθείας από τον Ιορδανογλου στα 10,50 το κουτί μεταφορικά δικα μου με φορτωτική 6 ευρώ ,δηλαδή 0,20€ το κουτί .Για να στοκαρει ...
Άστο καλύτερα????Τιμουλα? Ωραίο φυσιγγι.
Καλόριχτα!Είπα να βάλω στην άκρη με το υπόλοιπο στοκ μερικά κουτιά ακόμα καλού κακού...
Ότι τα παρέλαβα.
View attachment 89720
Τα καλύτερα φυσίγγια με διαφορά, κάσες ολόκληρες έχω ριγμένα!!!Είπα να βάλω στην άκρη με το υπόλοιπο στοκ μερικά κουτιά ακόμα καλού κακού...
Ότι τα παρέλαβα.
View attachment 89720
Το καλύτερο! Αυτό και το δορκας εξπρές 32! ΑδερφάκιαΤιμουλα? Ωραίο φυσιγγι.
Η μέρα με την νύχτα.Το καλύτερο! Αυτό και το δορκας εξπρές 32! Αδερφάκια
Κάτι σε μεσημεριανό έχουμε ;Η μέρα με την νύχτα.
Εγώ πάλι από 8 και πάνω δεν μου πάει να ρίξω,.Καλόριχτα!
ΥΓ Το 8αρι , δεν ξερω γιατι, δεν το συμπαθω καθολου.
Η 7 η μετα παω στο 9.
Όποιος πήγε στο καρτέρι με Δορκα γύρισε χωρίς νύχια από την αγωνία.Το καλύτερο! Αυτό και το δορκας εξπρές 32! Αδερφάκια
Όχι ρεσυ , ιδιαίτερα το παλιό στον κόκκινο κάλυκα για εμένα ήταν ίδιο ακριβώς!Η μέρα με την νύχτα.
Ε νταξει δεν είναι και νεκρανάστασης φυσέκια,ονόματα δε λέμε -οικογένειες δε θίγουμε..Όποιος πήγε στο καρτέρι με Δορκα γύρισε χωρίς νύχια από την αγωνία.
Ειναι να παιξουμε τζοκερ να δουμε τι θα σου βγει ενω με το τζορνταν το κοκκινο ειναι εγγυηση.Όχι ρεσυ , ιδιαίτερα το παλιό στον κόκκινο κάλυκα για εμένα ήταν ίδιο ακριβώς!