Αύξηση στις τιμές των φυσιγγίων

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ανέβασε ο Κυργιας η ανάγκασε τον Αλαγιαννη να ανεβάσει αυτος?
Κι αυτο πολυ πιθανο ειναι...με το καθεστως φπα που ισχυει για το συγκεκριμενο νησι μιλαμε για αθεμιτο ανταγωνισμο....και ο ρουμελιωτης αν μετακομιζε εκει την εδρα του το 30αρι του θα μπορουσε να το ειχε 7,5 ευρω...

Δηλαδη ;
Για τους βιοτεχνες που παίρνουν πυριτιδες από αυτόν τους δίνει μόνο αν αγοράσουν κάλυκες και συγκεντρωτηρες και βαράει στα αφτιά στις τιμές και άλλα διάφορα
Αυτά άκουσα να λέει. Δεν λεω ότι ισχύουν, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.

Για τους βιοτεχνες που παίρνουν πυριτιδες από αυτόν τους δίνει μόνο αν αγοράσουν κάλυκες και συγκεντρωτηρες και βαράει στα αφτιά στις τιμές και άλλα διάφορα
Αυτά άκουσα να λέει. Δεν λεω ότι ισχύουν, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.
Καλα κι αν αληθευουν δεν θα πεσω κι απ'τα συννεφα....

Είχα καιρό να χαζέψω τιμές φυσιγγίων και είπα να μπω στον καλκατζακο . Έπαθα σοκ με το Άριστον της kalco...11.80? Έχω ένα κουτί από τα παλιά χρόνια όταν πρωτοεβγαινε και το έριχνα, θα το κρατήσω συλλεκτικό

Είχα καιρό να χαζέψω τιμές φυσιγγίων και είπα να μπω στον καλκατζακο . Έπαθα σοκ με το Άριστον της kalco...11.80? Έχω ένα κουτί από τα παλιά χρόνια όταν πρωτοεβγαινε και το έριχνα, θα το κρατήσω συλλεκτικό
Πριν κοιτάξουμε τις τιμές, δύο ώρες πριν απαιτείται ένα χάπι ηρεμιστικό.

Δηλ να σταματήσουμε να γράφουμε στο φόρουμ? Τότε να το κλείσουμε και να μη γράφουμε τίποτα.Δηλαδη το πρόβλημα είμαστε εμείς που γράφουμε τις τιμές και ενημερώνουμε τους συναδέλφους? Όχι αυτοί που τις ανεβάζουν και δεν τις κρατάν σταθερές? Μάλλον κάποιο λάθος κανεις
Δεν είμαστε μόνο εμείς μας παρακολουθούν και πολύ άλλοι που δεν γράφουν καθόλου και μπαίνουν απλός για να ψαρέψουν. .. .(δεν είναι ανάγκη να ακούς την γνώμη μου) .. .ο κάθε επαγγελματίας έχει τα μέσα να διαφημίσει το προϊόν του όπου θέλει και όποτε θέλει δεν χρειάζεται εμάς ......πιστεύω ότι έτσι τους κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά .....

Εγώ έχω την εντύπωση ότι το πράγμα πάει από μόνο του. Δηλαδη όταν ένας έμπορος πουλάει το χρόνο 200 κουτιά επί παραδείγματι συγκεκριμένης εταιρείας και ξαφνικά βρίσκεται να πουλάει 10.000 ,το νταραβέρι γίνεται μεταξύ των δύο και δεν
παίζει ρόλο τίποτα άλλο.
Κόσμος όμορφς αγγελικά πλασμένος δεν υπάρχει ουτε στα παραμύθια και ειδικά όταν ο κόσμος αυτός είναι του εμπορίου.

Οι προσφορές και οι χαμηλές τιμές κάποια στιγμή τελειώνουν μαζί με τα αποθέματα .Εδώ κάποια καταστήματα έχουν κάνει αυξήσεις σε φυσιγγια που έχουν τελειώσει πριν λήξει η περσινή σεζόν. Πωλούσαν 9,80 το rc32 πέρσι και μόλις ξεπούλησαν το έβαλαν 11€ μη διαθέσιμο .

Οι προσφορές και οι χαμηλές τιμές κάποια στιγμή τελειώνουν μαζί με τα αποθέματα .Εδώ κάποια καταστήματα έχουν κάνει αυξήσεις σε φυσιγγια που έχουν τελειώσει πριν λήξει η περσινή σεζόν. Πωλούσαν 9,80 το rc32 πέρσι και μόλις ξεπούλησαν το έβαλαν 11€ μη διαθέσιμο .
Ο άλλος εδώ Παρασκευή πουλούσε 8,20 και με το που έπεσαν πουλιά και έγινε χαμουλης το Σαββατοκύριακο , την Δευτέρα τα πούλαγε 9,50.......

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα, στον φθηνότερο θα τρέχει ο κόσμος πάντοτε και καλά κάνει γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα! Δε ζούμε σε εποχές ΠΑΣΟΚ να έχουμε φυσσιγγοδανεια..
Ο κάθε Αλλαγιάννης θα στηρίζεται από όσους θέλουν και μπορούν να αγοράζουν από αυτών λόγω χαμηλότερων τιμών. Υπάρχει λόγος που το ΦΠΑ είναι μειωμένο στη Μυτιλήνη, Χίο και σε άλλους τόπους γιατί είναι σύνορα. Όποιος δε καταλαβαίνει ας έρθει εδώ να δει τι όμορφα που είναι .
Και στη Χίο έχω γράψει έχουν μείνει δύο κυνηγομαγαζα. Ο ένας προσπαθεί και κάνει πόλεμο στο καινούργιο μαγαζί. Διότι το καινούριο κατάστημα έχει τιμές Αλλαγιάννη και ο παλιός τιμές Αθήνας.
Εγώ ξανά στον ακριβό δε πάω, γιατί με κλέβει στα 3 χιλιόμετρα απόσταση από αυτόν που οι τιμές του ,μπορεί να τις πληρώσει το πορτοφόλι μου.

Παιδιά απλά πράγματα.Ο άνθρωπος λογικό να τα ανεβάσει.Τελειωσε το στοκ που είχε και ο κυργιας του πούλησε άκριβοτερα.ΠΑΛΙ είναι πιο φθηνός.Λογω ΦΠΑ?Δεν με νοιάζει.
Κοιτάξτε τι κάνουν οι "μεγάλοι" με τις τιμές και ας μην κρίνουμε τον "μικρό" προς το παρών.
Οι μεγάλοι κρατιούνται από το μεγάλο στοκ όπλων που έχουν.Θα πας θα δεις η θα πάρεις όπλο, θα τσιμπήσεις και τπτ αλλο.
Εγώ πχ φυσίγγια δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ από Καλαντζάκο.

Ο Αλλαγιάννης είναι έμπορας και ο Ρουμελιώτης βιοτέχνης.Απο τον πρώτο δεν περιμένω τίποτα,από τον δεύτερο περίμενα να μην δω τα φυσίγγια του (χωρίς μεσάζοντες) να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα των υπολοίπων.

Back