Βαφές Όπλων

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
5d7xwp.jpg

Και το τεληκο αποτελεσμα

2016_08_31_18_00_37.jpg
[/url][/IMG]
2016_08_31_19_06_40.jpg
[/url][/IMG]
2016_08_31_18_00_25.jpg
[/url][/IMG]
https://postimg.org/image/4mq2d31p5/
https://postimg.org/image/n21t2dhzt/?t=suggested
https://postimg.org/image/mqt2xpzdl/?t=suggested
Πριν λίγο διάστημα έδωσα για βάψιμο το criocomfort μου, αφού από τις κακουχίες (= πέρδικα στα κατσάβραχα-πτώσεις) είχε πολλές γρατζουιές στο ergal και λιγότερες στα πλαστικά μέρη. Επίσης, και από δική μου αμέλεια, η κάννη είχε πετάξει επιφανειακές σκουριές που όσο και αν τις καθάριζα ξαναεμφανιζόντουσαν σύντομα. Το οπτικό αποτέλεσμα με ενθουσίασε, ελπίζω και η αντοχή του στο χρονο! Θα δούμε αν η cerakote είναι όσο αποτελεσματική λένε, ενάντια στη σκουριά.

Last edited:
Η αλήθεια είναι ότι το 32αρακι μου το είχα ξεχασμένο μέσα στην αποθήκη στη θήκη του. Όταν το άνοιξα χτες να το δω, είδα ότι είχε πετάξει πολύ σκουριά στην άκρη της κάννης μπροστά στο στόμιο:( το άφησα όλο το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί να μουλιάσει σε WD-40. σήμερα το πρωί έτριξα όσο μπορούσα με πανάκι, αλλά δεν έκανε πολλά, στην απελπισία μου πήρα γυαλόχαρτο (150) και το έτριψα .pop. το ξαναλάδωσα, το έκανα ένα ζεστό μπανάκι με νερό και τώρα το έχω αφήσει να στεγνώσει. Από δω και πέρα τι;.pray to God.

photo hosting

Δεν επρεπε να βαλεις γυαλοχαρτο,Με ενα ψιλο ατσαλομαλλο ψεκασμενο με λαδι θα εβγαζες την σκουρια και αν ησουν τυχερος δεν θα
αφαιροταν κ η βαφη.
Τωρα πας και περνεις μια βαφη οπλου κ το περνας σε αυτο το σημειο.
Αν δεν σε ενοχλει τοτε το αφηνεις ως εχει αλλα το λαδωνεις συχνα σε αυτο το σημειο γιατι το μέταλλο ειναι γυμνο κ απροστατευτο

γιατι το μέταλλο ειναι γυμνο κ απροστατευτο

page28_2.jpg

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αν θές bill έχω ένα μπουκαλάκι cold bluing να το περάσεις λίγο για προστασία αν και δεν είναι ακριβό δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορείς να βρεις κοντά σου, μόνο αν παραγγείλεις από κανένα eshop. Να ξέρεις όμως θα χρειαστεί να τρίψεις και με ποιο ψηλά ντουκόχαρτα για να σου βγει καλό.

μια λίστα αυτών που χρειάζομαι μπορείτε να μου κάνετε; για να παραγγείλω ότι είναι... κάθισα διάβασα και τις προηγούμενες σελίδες, κάτι θα με φωτίσει ο μεγαλοδύναμος να κάνω μετά την εξεταστική .pop.

Bill,παρε ενα bluing για να κανεις το μερεμετι.4
Το τριβεις μεχρι #400 τουλαχιστον,το πλενεις με βενζινη καθαρη και περνας το υλικο με μια μπατονετα.Αν χρειαστει,επαναλαμβανεις τη διαδικασια.....
Ποτε,ποτε,ποτε μα ποτε,το οπλο σε θηκη για μακροχρονια αποθηκευση!!!

Bill,παρε ενα bluing για να κανεις το μερεμετι.4
Το τριβεις μεχρι #400 τουλαχιστον,το πλενεις με βενζινη καθαρη και περνας το υλικο με μια μπατονετα.Αν χρειαστει,επαναλαμβανεις τη διαδικασια.....
Ποτε,ποτε,ποτε μα ποτε,το οπλο σε θηκη για μακροχρονια αποθηκευση!!!
Εχεις σκεφτει να βαψεις την αποθηκη της 9200?
Δεν ξερω αν θα κρατησει ομως γιατι υπαρχει τριβη σε αυτο το σημειο,Δακτυλιδια και ιστοριες..

Back