Βελτίωση απόδοσης κάννης και καλής λειτουργίας του κυνηγετικού οπλου

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το skeet δεν χρειάζεται ειδικό όπλο σε απόδοση, οι αποστάσεις είναι μικρές (νομίζω).

Η Rhode είναι τούφεκος.
Νομίζω έχει κάνει 200 στα 200.

Δεν μιλάω για απόδοση κάννης όσο για αίσθηση όπλου και αντοχή.
Η Rhode ρίχνει μισό καράβι φυσιγγια τον χρόνο, κάθε 5 χρόνια θα θέλει καινούργιο τουφέκι. Είχα δει μια συνέντευξη της τότε και το νούμερο των φυσιγγίων που ανέφερε το χρόνο ήταν απίστευτος. 60000-80000 αν θυμάμαι καλά. 15000 φυσίγγια το χρόνο θες για να ξεκινήσεις ενασχόληση με το σκητ έλεγε πριν 25 χρόνια ο προπονητής της εθνικής.

Last edited:
Οπτικά το έχω ξαναπεί ότι δεν φαίνεται 48άρης κ καλά.. Δεν νομίζω να εχει διαφορά από το tribore της fabarm
Οπτικά τι να καταλάβεις... αντανακλασεις βλέπεις.
Ίδιος με φαμπαρμ αποκλείεται γιατί η μπερετα δείχνει στα σχέδια της έναν ενιαίο κωνο.

Οπτικά τι να καταλάβεις... αντανακλασεις βλέπεις.
Ίδιος με φαμπαρμ αποκλείεται γιατί η μπερετα δείχνει στα σχέδια της έναν ενιαίο κωνο.
Oπτικά εγώ βλεπω το κλασικό όργωμα 5-6 πόντους κ μετά αρχίζουν οι τρέλες.

Αν του είχες κάνει κώνο,θα το είχες ακόμη...😁
γιαννη περα απο την πλακα κωνους κανω σε οπλα που εχουν σοβαρο προβλημα ,οπως στραβοκομμενοι κωνοι η σε οπλα οπως τα robust που οι κωνοι τους ειναι πολυ μικροι Στο ντουφεκι το δικο μου το μονο εξτρα ειναι η κεραμικη και τα τσοκ τιποτα αλλο

Last edited:
Κοιτάξτε μη φτιαξω 50 εκ κανη με δύο αντίστροφος κώνους των 25 ο καθένας ο ένας θα ξεκινά από θαλάμη και εκεί που τελειώνει θα είναι το σφιχτοτερο σήμειο του άλλου .Θα βάλω δύο αλεζουαρ ένα από κωλο και ένα από μούρη που το εμπρός θα έχει τελείωμα ίδιο με το βαθμό σύσφιξης που θέλω στην άκρη της κάνης.Μετα να δεις ντουφέκια και συχωριο.Η συγκεκριμένη κανη καταλάβετε δεν έχει αυλό στάνταρ άρα παίζεις μπάλα με τι τσοκ θέλεις το οποίο δεν θα αντιστοιχεί κάπου

Κοιτάξτε μη φτιαξω 50 εκ κανη με δύο αντίστροφος κώνους των 25 ο καθένας ο ένας θα ξεκινά από θαλάμη και εκεί που τελειώνει θα είναι το σφιχτοτερο σήμειο του άλλου .Θα βάλω δύο αλεζουαρ ένα από κωλο και ένα από μούρη που το εμπρός θα έχει τελείωμα ίδιο με το βαθμό σύσφιξης που θέλω στην άκρη της κάνης.Μετα να δεις ντουφέκια και συχωριο.
αρκεβουζι εαν δεν κανω λαθος πουλαει ο παπαδακης στην στουρναρη

Back