Καλσόν ελαστικό και είσαι ΟκΤεο οταν το τριψεις αυτο για να εφάρμόσει στο κοντακι μενει γυμνο το αφρωδες εσωτερικό του...πως το κανεις να μην σκαλωνει στα ρούχα;
Καλσόν ελαστικό και είσαι ΟκΤεο οταν το τριψεις αυτο για να εφάρμόσει στο κοντακι μενει γυμνο το αφρωδες εσωτερικό του...πως το κανεις να μην σκαλωνει στα ρούχα;
Και δεν βγαίνει το καλσόν κατα την χρηση;Καλσόν ελαστικό και είσαι Οκ
Αντεχει μια χαρα αν σκιστει εφοδο στο συρταρι της γυναικας αχαχαχαχαΚαι δεν βγαίνει το καλσόν κατα την χρηση;
Φιλε μπερδεψες τα μπουτια με τον λεβιε ταχυτητων , καλτσον στα ντουφεκια ;;;να πηγαινεις για κυνηγι κ να ακουσεις φιλε προσεξε μην σκισεις κανα καλσονΚαλσόν ελαστικό και είσαι Οκ
Ρώτα και κάνα παλιό να μαθαίνειςΦιλε μπερδεψες τα μπουτια με τον λεβιε ταχυτητων , καλτσον στα ντουφεκια ;;;να πηγαινεις για κυνηγι κ να ακουσεις φιλε προσεξε μην σκισεις κανα καλσον
Δηλαδή τις ακρες του καλσόν τις σφιγγουμε αναμεσα στο πελμα και το κοντάκι;Καλσόν ελαστικό και είσαι Οκ
Ακριβώς!!!!Δηλαδή τις ακρες του καλσόν τις σφιγγουμε αναμεσα στο πελμα και το κοντάκι;
Αν και καθιστός μιλάς ορθά!!!!!!Και αν ρωτησει κανεις πως κατευαζουμε τις φασσες του δειχνουμε το καλσον
Μια φορα σε ενα ποζε που μου ηταν χαμηλο το χτενι ειχα κολλητηκη ταινια με χαρτοπετσετα απο κατω πηγα για τρυγωνια και εκατσα πισω απο κατι παιδια και βαραγα μετα απ αυτους ηρθανε στο τελος να με δουνε τι ριχνω με τι ριχνω ειχα ενα β4 και αυτοι μπερετα bt11 οι φραγγατοι μετα απο μερες με ειδανε και λενε σε ενα φιλο τους να αυτος ηταν με τη σαβουρα δικανο και την καλλητηκη ταινια καταλαβαινεις γτ με θυμοτανε???Αν και καθιστός μιλάς ορθά!!!!!!
Ακριβώς!!!!
Εδώ ταιριάζει (σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν)!!!!Ωραια ιδεα αλλα με το μικρό μου το μυαλό φαντάζομαι οτι αμα ακουμπησεις 2-3 φορες ορθιο το τουφεκι δεν θα σχιστεί το καλσόν;
Εγώ που είμαι πουτ@νι@ρης μπορώ να βάλω κ διχτυωτο?Εδώ ταιριάζει (σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν)!!!!
Ναι να βαζεις και βλαστηση για εξτρα καμουφλαζΕγώ που είμαι πουτ@νι@ρης μπορώ να βάλω κ διχτυωτο?
Νομίζω ότι πάει ασορτί με το όπλο σου!!!!!Εγώ που είμαι πουτ@νι@ρης μπορώ να βάλω κ διχτυωτο?
Ρε λερα Τολη θελω φωτο στην εναρξη με την μπερετα με καλτσον τυλιγμενοΚαι αν ρωτησει κανεις πως κατευαζουμε τις φασσες του δειχνουμε το καλσον
Λιπτον στο κανονι δικτυωτο ;;;; ρομπα γιναμε οι μπενελακηδεςΕγώ που είμαι πουτ@νι@ρης μπορώ να βάλω κ διχτυωτο?
Και στα λέω τόσα χρονια.παρε αγόρι μου μπερετα μη σκίσεις το καλσόν αχαχαχαχαΛιπτον στο κανονι δικτυωτο ;;;; ρομπα γιναμε οι μπενελακηδες
Εσύ τώρα με τα σπαγγατα έχεις ανέβει επιπεδοΕγώ που είμαι πουτ@νι@ρης μπορώ να βάλω κ διχτυωτο?