Εσύ αστειεύεσαι,εγώ όμως έχω κάνει σε 3 όπλα μου κώνο...Βρε παράτα την αξιοπιστία και κάνε κώνο και αποχρωμίωση.
Θα σκοτώνει καλύτερα.
Ps
Αστειεύομαι φυσικά !!!
Αποχρωμιωση δεν χρειάζεται...
Εσύ αστειεύεσαι,εγώ όμως έχω κάνει σε 3 όπλα μου κώνο...Βρε παράτα την αξιοπιστία και κάνε κώνο και αποχρωμίωση.
Θα σκοτώνει καλύτερα.
Ps
Αστειεύομαι φυσικά !!!
Το οτι διαφωνης μαζη μου δεν σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνευεσαι...για αυτο σε παρακαλώ κρατα ενα επίπεδο.....γνωμες λεμε δεν ειναι ανάγκη να συμφωνουμε ολλοι σε ολλαΠως είναι δυνατόν να έχεις βλητικό συμπέρασμα χωρίς φυσίγγι ;;;
Πως είναι δυνατόν να πει κάποιος ότι η τάδε κάνη είναι βλητικά ανώτερη απλά και μόνο από την γεωμετρία της ;;;;
Πραγματικά κάποιοι θα έπρεπε να προσληφθούν στο R&D των μεγάλων κατασκευαστών και να σχεδιάζουν κάνες.
18.5-18.9 αυλός, αχρωμίωτη, 5cm κώνος, μέταλλα από αυτά τα παλιά του τάδε όπλου που γάζωνε και η κάνη γίνεται βλητικός θρύλος !!!
10k ευρώ μισθό σας παρακαλώ, για τις πληροφορίες κατασκευής της τέλειας κάνης.
Συγνώμη αλλα το κατά γενική ομολογία δεν με καλύπτει διότι πριν 2 δεκατίες κατά γενική ομολογία τα μακρύκανα όπλα έκοβαν πιο μακρυά ενώ σήμερα ξαφνικά δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά στην αρχική ταχύτητα
Το r&d δεν ηταν για σένα ούτε και για καποιον συγκεκριμένα.Το οτι διαφωνης μαζη μου δεν σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνευεσαι...για αυτο σε παρακαλώ κρατα ενα επίπεδο.....γνωμες λεμε δεν ειναι ανάγκη να συμφωνουμε ολλοι σε ολλα
Η cordoba πωλείται σε άλλη χώρα εκτός ΗΠΑ?Μιτσο η απαντηση ειναι στην μπενελι cordoba....
Όχι αλλα και να πουλιόταν δεν θα ήταν εύκολο να την πάρει κάποιος αν μιλάμε για την cordoba απ' το performance shop της briley γιατί αυτή την φτιάχνει όπως και τη supersport όπως και τον sbe.καποιες λίγες απλές cordoba ήρθαν Ελλάδα αλλά ήταν λιγεςΗ cordoba πωλείται σε άλλη χώρα εκτός ΗΠΑ?
Οι οποίες δεν είχαν το performance shop σκαλισμα!Αμερική κάνουν γυρω στα 3000$ τα sbe3 τα performance!Όχι αλλα και να πουλιόταν δεν θα ήταν εύκολο να την πάρει κάποιος αν μιλάμε για την cordoba απ' το performance shop της briley γιατί αυτή την φτιάχνει όπως και τη supersport όπως και τον sbe.καποιες λίγες απλές cordoba ήρθαν Ελλάδα αλλά ήταν λιγες
Αυτό ακριβώς Ηλία.νομιζω ότι ο sbe 3 απ' τον rob roberts τα ξεπερνάει τα 3 αλλά αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας πειΟι οποίες δεν είχαν το performance shop σκαλισμα!Αμερική κάνουν γυρω στα 3000$ τα sbe3 τα performance!
Ούτε στην Ιταλία?Όχι αλλα και να πουλιόταν δεν θα ήταν εύκολο να την πάρει κάποιος αν μιλάμε για την cordoba απ' το performance shop της briley γιατί αυτή την φτιάχνει όπως και τη supersport όπως και τον sbe.καποιες λίγες απλές cordoba ήρθαν Ελλάδα αλλά ήταν λιγες
Αντιστρέφω τον συλλογισμό σου.Εγώ δε θα θα γράψω για σύγκριση καννων,εγώ θα πω πως μια κάννη είναι καλή βλητικα όταν δεν διαλέγει φυσίγγια και έχει καθαρά σκοτωματα σε όλους τους καιρούς...
Αυτά τα δύο προσωπικά για.εμενα είναι τα πιο βασικά...
Δεν την έχω δει πουθενά στο site της benelli στην ιταλια.ο Ρουμελιώτης είχε κάνει κάποιες εισαγωγές προπερυσι αλλά ήταν οι απλές και ήταν πολύ λιγεςΟύτε στην Ιταλία?
Εδώ οι Έλληνες αγοράζουν τις επετειακές που μόνο σκαλίσματα και ξύλα σε αυτές τις τιμεςΟι οποίες δεν είχαν το performance shop σκαλισμα!Αμερική κάνουν γυρω στα 3000$ τα sbe3 τα performance!
Παραεισαγωγη ,αν κατι πάει στραβά τι γίνεται?Καλα εμάς μας έχουν για μαου-μαου αλλά οι Ιταλοί πως να βλέπουν τη μη διάθεση του όπλου στη χώρα τους?Δεν την έχω δει πουθενά στο site της benelli στην ιταλια.ο Ρουμελιώτης είχε κάνει κάποιες εισαγωγές προπερυσι αλλά ήταν οι απλές και ήταν πολύ λιγες
Οι οποίες δεν είχαν το performance shop σκαλισμα!Αμερική κάνουν γυρω στα 3000$ τα sbe3 τα performance!
Εάν κάνει τόσο στην Αμερική στο Ελλαντα θα πρέπει να δώσεις και τα δύο τα νεφρά για να την πάρεις όχι μόνο το έναΑυτό ακριβώς Ηλία.νομιζω ότι ο sbe 3 απ' τον rob roberts τα ξεπερνάει τα 3 αλλά αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας πει
Θ απαντήσω και αν κριθεί ότι είναι άσχετο με το θέμα ας μεταφερθεί αλλού.ολοι μας κι αν όχι όλοι μας οι περισσότεροι έχουμε αλλάξει από 2 όπλα σίγουρα πολλοί μπορεί και παραπάνω.αν λοιπόν υποθέσουμε ότι θες να κρατήσεις ένα όπλο για πάντα χωρίς να πάρεις άλλο και χωρίς να υπάρχει περίπτωση να το πουλήσεις προσωπικά τη cordoba θα την επαιρνα αν ερχόταν Ελλάδα.εχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να τη χαρακτηρίσουν ως ένα όπλο που δεν θα πάθει ποτέ τίποτα και είναι έτοιμο από κάθε άποψη.βελτιωμενη κανη φτιαγμένη σκανδάλη βάρη ζύγισης τσοκ κώνος.καποιος άλλος θα δεν θα την έπαιρνε.λεω για cordoba γιατί απ' τη πρώτη στιγμή που την είδα μου έκανε πολύ μεγάλο κλικ.αλλος ίσως έψαχνε τη super sport άλλος καποια άλλη.τι να κάνουμε έχω κόλλημα με τη συγκεκριμένηΓια αυτό οποίος θέλει πειραματιζεται με τα ντουφεκια του με αυτους τους οπλουργους που έχουμε στην Ελλάδα! Οποίος δε θέλει πολυ καλα κάνει επίσης... Δεν παιρνει το ρίσκο το κακο ειναι να ειρωνευόμαστε τις απόψεις τον άλλον και με το στανιό να προσπαθουμε να αποδείξουμε πως εμείς είμαστε καλοί! Ναι Γιώργο αν αναλογιστείς την εισαγωγή από τις ΗΠΑ ποσο κοστίζει σε τσοκακια φαντάσου ποσο θα πηγαινει για ολόκληρο όπλο επομένως ναι είναι απαγορευτική!
Ακριβώς έτσι,Δεν νομίζω ότι θα πάρεις απάντηση γιατί η βλητική προυποθέτει την ύπαρξη βλήματος και όχι μόνο κάνης.
Άρα φυσίγγι, καιρικές συνθήκες, αρχικές ταχύτητες, τσόκ κτλ.
Έτσι λοιπόν ο ακριβέστερος λανθασμένος ορισμός που μπορώ να σκεφτώ για την κάνη που υπερτερεί βλητικά είναι αυτή που ο καθένας γουστάρει να ρίχνει.
Δεν υπάρχει ανώτερη βλητικά κάνη.
Be fast or be the last Eυρυ, το πηρες έμαθα το μπλουζάκιΘ απαντήσω και αν κριθεί ότι είναι άσχετο με το θέμα ας μεταφερθεί αλλού.ολοι μας κι αν όχι όλοι μας οι περισσότεροι έχουμε αλλάξει από 2 όπλα σίγουρα πολλοί μπορεί και παραπάνω.αν λοιπόν υποθέσουμε ότι θες να κρατήσεις ένα όπλο για πάντα χωρίς να πάρεις άλλο και χωρίς να υπάρχει περίπτωση να το πουλήσεις προσωπικά τη cordoba θα την επαιρνα αν ερχόταν Ελλάδα.εχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να τη χαρακτηρίσουν ως ένα όπλο που δεν θα πάθει ποτέ τίποτα και είναι έτοιμο από κάθε άποψη.βελτιωμενη κανη φτιαγμένη σκανδάλη βάρη ζύγισης τσοκ κώνος.καποιος άλλος θα δεν θα την έπαιρνε.λεω για cordoba γιατί απ' τη πρώτη στιγμή που την είδα μου έκανε πολύ μεγάλο κλικ.αλλος ίσως έψαχνε τη super sport άλλος καποια άλλη.τι να κάνουμε έχω κόλλημα με τη συγκεκριμένη
Να είσαι σίγουρος ότι αν μ αρέσει κάτι δεν θα κολλήσω σ εταιρειεςΑκριβώς έτσι,
Be fast or be the last Eυρυ, το πηρες έμαθα το μπλουζάκι
Όπως κακό είναι να παροτρυνεις έναν συνάδελφο κυνηγό που είναι σε απόγνωση λόγο αστοχιών να κάνει μετατροπές χωρίς να ξέρεις πραγματικά αν φταίει αυτός η το όπλο.Προς αποφυγειν παρεξηγήσεων δεν αναφέρομαι σε κανέναν.Για αυτό οποίος θέλει πειραματιζεται με τα ντουφεκια του με αυτους τους οπλουργους που έχουμε στην Ελλάδα! Οποίος δε θέλει πολυ καλα κάνει επίσης... Δεν παιρνει το ρίσκο το κακο ειναι να ειρωνευόμαστε τις απόψεις τον άλλον και με το στανιό να προσπαθουμε να αποδείξουμε πως εμείς είμαστε καλοί! Ναι Γιώργο αν αναλογιστείς την εισαγωγή από τις ΗΠΑ ποσο κοστίζει σε τσοκακια φαντάσου ποσο θα πηγαινει για ολόκληρο όπλο επομένως ναι είναι απαγορευτική!
123 μοντέλο 1975 manufrance canoniere 65cm *** μετά black eagle μετά ραφαελο σπέσιαλ Λούσο μετά vinci μετά m1 μπορεί να ξέχασα και ενδιάμεσα κανένα μοντέλο το μόνο που έπαιρνα και παίρνω ακόμα χωρίς να κοιτάζω την φισιγγιοθηκη τι φυσίγγια εχω ειναι το 123.Με τα υπόλοιπα έιχα παιδευτει ουκ ολίγες φορές με τα φυσίγγια μέχρι να βρω τι ταίριαζει στο καθένα. Ο κολλητός μου έχει την ραφαελο 66 cm 3 άστρα του 1987 το πρώτο του όπλο, αγόρασε και το beretta ultra το οποίο παροπλησε γιατί τις ντουφεκιες τις ραφαελο δεν τις έχει.Το είχα το 123 με.καννη manufrance canoniere 65cm ***
Αξιοπιστια benelli
Διαφορά με.τα.επομενα benelli μου σε σκοτωματα καμμία...
Κάθε άλλο που τα επόμενα είχαν τσοκακια και φλαντζες αλλαγής κλίσεων,το βασικότερο όλων...