Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Χοντρή την βλέπω ελπίζω να μην έχουν τραυματίσει τίποτα, είναι και τέσσερις αν δεν κάνω λάθος .Κρίμα που κάποιοι κάτοχοι το κάνουν με ελαφριά καρδιά.
Το θέμα Παναγιώτη είναι πως καλύπτω τις τρύπες. Εβαλα σκέτες τις βίδες χωρίς τον αορτηριούχο αλλά είναι αντιαισθητικό.

Χοντρή την βλέπω ελπίζω να μην έχουν τραυματίσει τίποτα, είναι και τέσσερις αν δεν κάνω λάθος .Κρίμα που κάποιοι κάτοχοι το κάνουν με ελαφριά καρδιά.
εξαρταται παναγιωτη σε ποιο υψος ανοιξαν τρυπες και πως τις ανοιξαν

λογικα ειναι 2,10 Εχεις δυο επιλογες ,η βαζεις πανω αυτες που εχεις η ανοιγεις σπειρωμα 2,5 και βαζεις τυφλη αλλεν με λιγη κολλα σπειρωματος
Σκεφτόμουν το εξής και θέλω την γνώμη σου. Με ένα τροχό να έκανα το κεφάλι της βίδας επίπεδο και να τις έβαφα με μαύρο σπρέι.

εξαρταται παναγιωτη σε ποιο υψος ανοιξαν τρυπες και πως τις ανοιξαν
Ποιος το ξέρει ,ελπίζω να μην έγινε με δράπανο χειρός γιατί δεν είναι και δύσκολο να προχωρήσει πιο μέσα μετά το τρύπημα.

Θα τις κοψεις πανω στο οπλο ? σιγουρα οχι .Εαν τους κοψεις τα κεφαλια πως θα τις βιδωσεις?
μπορεις να κοιταξεις την εχει ξετρυπησει την ριγα? Το dremel ειναι ενα μικρο ηλεκτρικο εργαλειο για μικροδουλειες

Θα τις κοψεις πανω στο οπλο ? σιγουρα οχι .Εαν τους κοψεις τα κεφαλια πως θα τις βιδωσεις?
Θα λεπτύνω το πάχος από τα κεφάλια. Στην συνέχεια θα τις βιδώσω. Για να τις βάψω στο χρώμα της ρίγας θέλουν πέρασμα με μίνιο πρώτα.

Σκεφτόμουν το εξής και θέλω την γνώμη σου. Με ένα τροχό να έκανα το κεφάλι της βίδας επίπεδο και να τις έβαφα με μαύρο σπρέι.
Σιδηρόστοκος , ρητίνη δύο συστατικών,η λιμαρισμα τής μύτης κόψιμο το κεφάλι της βίδας και κάνοντας μια εγκοπή να την βιδωσεις με ίσιο κατσαβίδι πρόσωπο.Λεμε τώρα λες και το τρίτο είναι εύκολο να γίνει.

Στα ποζε η καλύτερη λύση για σορτηριουχο είναι αυτός που είναι κολλημένος στη κάτω κάννη. Τα άλλα όλα είναι χάλια. Την έχω κάνει κι εγώ αυτή τη μαλακια.

Στα ποζε η καλύτερη λύση για σορτηριουχο είναι αυτός που είναι κολλημένος στη κάτω κάννη. Τα άλλα όλα είναι χάλια. Την έχω κάνει κι εγώ αυτή τη μαλακια.
Αορτηρας με θηλιές Κώστα το έχουμε ξαναπεί με τους κωλοαορτηριουχους.

Θα λεπτύνω το πάχος από τα κεφάλια. Στην συνέχεια θα τις βιδώσω. Για να τις βάψω στο χρώμα της ρίγας θέλουν πέρασμα με μίνιο πρώτα.
Επειδη το βλεπω να γινει πατατα καλυτερα να το πας σε εναν τεχνιτη .ΤΙς βιδες ειδικα στα οπλα τις βαφουμε με μαυρη οξειδωση

Back