A
AltairLusso
Τώρα εξηγούνται πολλά για το όπλο που κυνηγάς ... .victory..xm.Kαι εγω lounge cafe εχω να ουμε..lazy.
Τώρα εξηγούνται πολλά για το όπλο που κυνηγάς ... .victory..xm.Kαι εγω lounge cafe εχω να ουμε..lazy.
Ama se πετυχω στον εβρο και κατσω δυπλα σου θα σου πωεγω. Αλλα δεν φταιει κανενας αλλος παρα ο ΑΡΙΣ, μετα απο πηεση σε φυλλευει κανενα φυσ. και νομηζ. πως το οπλο σου αλαξε ως δια μαγιας.Αστεια κανω ετσι?Τώρα εξηγούνται πολλά για το όπλο που κυνηγάς ... .victory.
Αλλα δεν φταιει κανενας αλλος παρα ο ΑΡΙΣ
για όλα φταιει ο Αρης φιλε
Ακριβως την ιδια εχω και εγω κομενη 61cm εξοτ. τσοκ breda. Φτιαγμενη τοτε στου ΘΗΜΗ. Αν εχεις ακουστα.Εγω παντοσ φετοσ πρωτα ο θεός να μαστε καλα θα κυνηγισο με κανη 64cm 12/70 με αυλο18,4.με Μεγάλο κωνο και τσοκ με πορτινγκ απο τον ηφεστο.παντοσ απο τα πρωτα συμπέρασματα χωρισ τον κωνο με αφησαν πολυ ικανοποιημενο.μετα το Πάσχα παει το οπλο για βαφη κεραμική σε βαση και κανη και μεγαλωμα κωνου.
Το οπλο ειχε 71cm κανη 2* ηταν απο τις πρωτες πρην βγουν με τσοκ στα πρωτα μου βηματα τοτε και βλεπ. τους μεγαλ. την εκοψα, δαν επεσε η αποδ.αντιθετα εγινε ποιο χρηστικη.Αν θα το εκανα τωρα? ΟΧΙ.γιατι ρε παιδια πειραζετε τα τσοκ.τι εχουν τα δικα της?εγω που κυνηγαω τα μαμα με 4αρι αυλο και 71 π.κανη εχω δει τρελα πραματα και στη τσιχλα και στη φασσα.και δεν βγαζω και το 4αρι απο πανω.επειδη βεβαια δεν κατεχω και πολυ το θεμα βλητικη για εξηγειστε μου αυτο το πειραγμα στην 302
θα σε ξεκουφανει φιλεΕγω παντοσ φετοσ πρωτα ο θεός να μαστε καλα θα κυνηγισο με κανη 64cm 12/70 με αυλο18,4.με Μεγάλο κωνο και τσοκ με πορτινγκ απο τον ηφεστο.παντοσ απο τα πρωτα συμπέρασματα χωρισ τον κωνο με αφησαν πολυ ικανοποιημενο.μετα το Πάσχα παει το οπλο για βαφη κεραμική σε βαση και κανη και μεγαλωμα κωνου.
Ναι τασο.Εγω την εκοψα λογο λακουβασ απο πεσειμο αλλα μου εκανε πολυ καλη δουλια ο ηφεστοσ σε σύγκριση με φυλου μου που την εχει με τσοκ εξωτερικά μπρετα βγάζει πολυ καλητερεσ κατανομεσ.δημητρη το εχω κυνηγιση το οπλο και δεν καταλαβα μεγαλύτερο θόρυβο τωρα αν λεσ μετα τον κωνο αυτο δεν το ξερω.skyfall τον θημη και ποιοσ κερκυρεοσ δεν τον ξέρει μεγάλη μορφήγιατι ρε παιδια πειραζετε τα τσοκ.τι εχουν τα δικα της?εγω που κυνηγαω τα μαμα με 4αρι αυλο και 71 π.κανη εχω δει τρελα πραματα και στη τσιχλα και στη φασσα.και δεν βγαζω και το 4αρι απο πανω.επειδη βεβαια δεν κατεχω και πολυ το θεμα βλητικη για εξηγειστε μου αυτο το πειραγμα στην 302
Ο ''μάστορας'' της Κέρκυρας, πόσα όπλα δεν πέρασαν από το μαγαζί του για φτιάξιμο.Φτιαγμενη τοτε στου ΘΗΜΗ. Αν εχεις ακουστα.
Πολυ καλο οπλο εγω το εχω με 18.4 αυλο και 68 ποντους με συχρονα τσοκ(λογο που χαλασανε οι στροφες)μεταμορφωθηκε με τα τσοκ κρυο πλας απο τη benelli μου και ενα briley lighit full.απιστευτες ντουφεκιες στα μπασιματα ε μετα κανει λογο κρυο για τη γρια......ηλια με εβαλες σε σκεψεις βραδυατικα για ενα καλο λιφτινγ στη γρια μουΕγω παντοσ φετοσ πρωτα ο θεός να μαστε καλα θα κυνηγισο με κανη 64cm 12/70 με αυλο18,4.με Μεγάλο κωνο και τσοκ με πορτινγκ απο τον ηφεστο.παντοσ απο τα πρωτα συμπέρασματα χωρισ τον κωνο με αφησαν πολυ ικανοποιημενο.μετα το Πάσχα παει το οπλο για βαφη κεραμική σε βαση και κανη και μεγαλωμα κωνου.
Βάζει ο Κούρκουλος τα Colonial λεπτού τοιχώματος, αν βέβαια το πάχος των καννών στα στόμια το επιτρέπουν...υπάρχει τρόπος σε όπλο με σταθερά τσόκ να βάλεις εναλλαξιμα;
Πολυ ακριβη δουλεια φιλε χωρια που πρεπει να αγορασεις και τσοκακια και ισως το οπλο δεν εχει την αποδοση που θα περιμενειςυπάρχει τρόπος σε όπλο με σταθερά τσόκ να βάλεις εναλλαξιμα;
Αυτό γίνεται ανάλογα το πάχος της κανης αλλά για να τσοκαρεις μια κάνη στάνταρ χωρίς να κοπεί πως βγαίνει το προηγούμενο τσοκαρισμα?υπάρχει τρόπος σε όπλο με σταθερά τσόκ να βάλεις εναλλαξιμα;
Σχεδον ολα τα οπλουργια ετσι ειναι αλλα στου θυμη τουλαχιστον δεν χρειαζοσουν δανειο απο τραπεζα....Ο ''μάστορας'' της Κέρκυρας, πόσα όπλα δεν πέρασαν από το μαγαζί του για φτιάξιμο.
Και να σκεφτείς, ήτανε τόσο στενό, που άμα είχε κάνα όπλο με κάννη πάνω απο 71 εκ. έπρεπε να το βγάλει έξω για να το γυρίσει από την άλλη μεριά, γιατι μέσα έβρισκε στους τοίχους...