Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Εσφηξε η κατανομη του οπλου. περνο τα σκαγια στα χερια μου σε καλιτερη κατασταση . ΜΕΓαλητερη δηατρηση και γενικα καλητερα σκοτομτα απο πριν, και ποιο αμεσα σε μακρινες αποστασεις.
Ειναι λογικη συνεπεια.Οτιδηποτε συνεισφερει στην καλυτερη κατασταση των σκαγιων θα το αντιληφθουμε.Στο χαρτι η στο κυνηγι.Λιγοτερες παραμορφωσεις,πιο ομοιομορφες κατανομες και πυκνοτερες,μεγαλυτερες μενουσες,μεγαλυτερο βεληνεκες, πιο αμεσες καταβολες.Αλυσιδα παει.....
Ισορροπια,πρεπει να υπαρχει.

Ειναι λογικη συνεπεια.Οτιδηποτε συνεισφερει στην καλυτερη κατασταση των σκαγιων θα το αντιληφθουμε.Στο χαρτι η στο κυνηγι.Λιγοτερες παραμορφωσεις,πιο ομοιομορφες κατανομες και πυκνοτερες,μεγαλυτερες μενουσες,μεγαλυτερο βεληνεκες, πιο αμεσες καταβολες.Αλυσιδα παει.....
Ισορροπια,πρεπει να υπαρχει.
Παντος επηδη καποιες φορες ριχνω λιγο μπουκομενα σετ απ εκει ειδα μεγ. διαφορα.

Γιαννη μιλαω για τα μομπιλ τσοκ τα μαμισια. ΑΛΑξε ηγεωμετρια τησ κανης?.xm.Μαστορας δεν ειμαι παντος τορα οτι τσοκ εχω παρει γι αυτο το οπλο ειναι σε οπτιμα πλας.

για πες σε διατρηση συγκεκριμένα τι διαφορα ειδες πριν και μετα
Με τα ιδια φησ και σε τενεκε στα 40 μ με 4νο ενω πρωτα ηταν μησοτρ. τορα τα περ. σκαγια εχουν περ μεσα και η δυναμη κρουσης ειναι μεγαλ. και ποιο πολλα φυλα στον καταλογο ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ καλ. ποιοτητα τουφεκιας. ΞΗΠΝΗΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

O ίδιος κατασκευαστής σε διαφορετικά οπλα, από τα 4 οπλα το μόνο που πέτυχε ήταν 1. ΤΥΧΗ -? ΛΑΧΕΙΟ. Φίλος που πήγε σε αλλον τα 5 αστέρα πήγαιναν καλύτερα από τα 3 αστέρα. Τα συμπερασματα δικα σας.

O ίδιος κατασκευαστής σε διαφορετικά οπλα, από τα 4 οπλα το μόνο που πέτυχε ήταν 1. ΤΥΧΗ -? ΛΑΧΕΙΟ. Φίλος που πήγε σε αλλον τα 5 αστέρα πήγαιναν καλύτερα από τα 3 αστέρα. Τα συμπερασματα δικα σας.

Γενικα τετοιες επεμβασεις που αλλαζουν τη γεωμετρια της καννης προυποθετουν μεγαλη εμπειρια απο το ατομο που θα τις κανει. Συνηθως ατομα με λιγη εμπειρια στον τομεα τα κανουν χειροτερα απο πριν.

Με τα ιδια φησ και σε τενεκε στα 40 μ με 4νο ενω πρωτα ηταν μησοτρ. τορα τα περ. σκαγια εχουν περ μεσα και η δυναμη κρουσης ειναι μεγαλ. και ποιο πολλα φυλα στον καταλογο ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ καλ. ποιοτητα τουφεκιας. ΞΗΠΝΗΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
ταχύτητες πριν και μετα εχεις μετρησει ? δεν μιλαω για ποιοτητα κατανομης , μιλαω για αρχικες ταχύτητες και συνολικη διατρηση

ταχύτητες πριν και μετα εχεις μετρησει ? δεν μιλαω για ποιοτητα κατανομης , μιλαω για αρχικες ταχύτητες και συνολικη διατρηση
Oχι δημητρη δεν εχω ταχογ.αλλα εμπιρηκα εχω δει στην πραξη οτι το οπλο ζωντανεψε. Και το σημαντηκοτερο στο κην. ειναι λες και μεταμορφοθηκε.

Παιδια τι γνωμη εχετε για κατασκευη τσοκ σε καννη με σταθερο τσοκαρισμα;προκαταβολικα αναφερω πως γενικα την φοβαμαι σαν διαδικασια οτι θα χαλασει η αποδοση της καννης!καθε βοηθεια θα εκτιμηθει!

Παιδια τι γνωμη εχετε για κατασκευη τσοκ σε καννη με σταθερο τσοκαρισμα;προκαταβολικα αναφερω πως γενικα την φοβαμαι σαν διαδικασια οτι θα χαλασει η αποδοση της καννης!καθε βοηθεια θα εκτιμηθει!
αν εχεις αλλο οπλο να κυνηγας εννοω με τσοκ μην τη πειραξεις καθολου. στην 302 εχω 2 κανες μια με τσοκ και μια στανταρ φουλ την οποια την χρησ. σε φασσες και μπασιματα. αν δεν εχεις αλλο οπλο τοτε και μονο τοτε πειραξε την. την διαδικασια μην τη φοβασαι την κανουνε πολλοι πλεον και αν το κανεις βαλε breda τσοκ η τα hyper του παπατσαρουχα για τα οποια εχω ακουσει καλα λογια

και για να σου δωσω κι αλλο παραδειγμα επεσε στα χερια μου μια rem 1100 με 3αρι αυλο δεκαετιας 70 κι αυτη με φουλ κανη και την εκοψα κι εβαλα breda τσοκ. η σπιδοση τη ς οχι μονο δε χαλασε αλλα νομιζω τωρα οτι αποδιδει πολυ καλυτερα

αν εχεις αλλο οπλο να κυνηγας εννοω με τσοκ μην τη πειραξεις καθολου. στην 302 εχω 2 κανες μια με τσοκ και μια στανταρ φουλ την οποια την χρησ. σε φασσες και μπασιματα. αν δεν εχεις αλλο οπλο τοτε και μονο τοτε πειραξε την. την διαδικασια μην τη φοβασαι την κανουνε πολλοι πλεον και αν το κανεις βαλε breda τσοκ η τα hyper του παπατσαρουχα για τα οποια εχω ακουσει καλα λογια
Αποφασισα ευριπιδη οτι λογω swing και λαβης οτι προτιμω την 302 2 αστρα απο την raffaello crio που περυσι μου πηγε πολυ καλα αλλα για συναισθηματικους λογοθς θελω να κυνηγησω με την 302 την οποια εχω φερει και στα μετρα μου

και για να σου δωσω κι αλλο παραδειγμα επεσε στα χερια μου μια rem 1100 με 3αρι αυλο δεκαετιας 70 κι αυτη με φουλ κανη και την εκοψα κι εβαλα breda τσοκ. η σπιδοση τη ς οχι μονο δε χαλασε αλλα νομιζω τωρα οτι αποδιδει πολυ καλυτερα
Εχεις καθολου ιδεα για το κοστος της ολης διαδικασιας;

αυτη την κανη μην την ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ.αν εχεις τη δυνατοτητα και αν μπορεις μαζεψε σιγα σιγα λεφτα να παρεις μια αλλη κανη. θα βρεις με 200-250 ευρω. αν δεν μπορεις παλι καντο. ο φιλος που παμε μαζι εχει μια 303 με στανταρ 75 και κανει ωραια πραματα. εσυ ξερεις τι θα κανεις. παντως το οικονικο παει ως εξης. 70 περιπου το κοψιμο και 40-45 το καθε τσοκ. οποτε αν τα μαζεψεις τα λεφτα του χρονου πσιρνεις κανη. και μπορεις να βρεις κανη και απο 303 με μομπιλ τσοκ

Back