Παυλο μου ειπε για την ολη διαδικασια αλλα οταν τον ρωτησα αν θα το εκανε στο ντουφεκι του μου ειπε και αυτος οτι λογικα οχιπάρε τον μάστορα και ρώτα αφού το έχεις το τηλ
θείος μου έβαλε εξωτερικά του παπατσαρουχα που λεει και ο Ευριπίδης σε 302 71εκ,, μπουμπουνάει !!!
Εγω παντως Ευριπιδη εχοντας κανη 61εκ. στην benelli μου με εξωτερικα τσοκακια αγορασα μια δευτερη καννη 71εκ. τσοκαρισμενη 2* με το σκεπτικο οτι θα με βοηθουσε στην σκοπευτικη γραμμη σε καρτερισια κυνηγια.αν εχεις αλλο οπλο να κυνηγας εννοω με τσοκ μην τη πειραξεις καθολου. στην 302 εχω 2 κανες μια με τσοκ και μια στανταρ φουλ την οποια την χρησ. σε φασσες και μπασιματα. αν δεν εχεις αλλο οπλο τοτε και μονο τοτε πειραξε την. την διαδικασια μην τη φοβασαι την κανουνε πολλοι πλεον και αν το κανεις βαλε breda τσοκ η τα hyper του παπατσαρουχα για τα οποια εχω ακουσει καλα λογια
Δημητρη, στο μονοκαννο δεν εχεις λογο να πειραξεις το μηκος της καννης,εχει αρκετο παχος για να ανοιξεις εσωτερικα σπειρωμα που να ταιριαζει στα chokes που εχεις ηδη.Εγω παντως Ευριπιδη εχοντας κανη 61εκ. στην benelli μου με εξωτερικα τσοκακια αγορασα μια δευτερη καννη 71εκ. τσοκαρισμενη 2* με το σκεπτικο οτι θα με βοηθουσε στην σκοπευτικη γραμμη σε καρτερισια κυνηγια.
Μια φορα την εβαλα πανω στο οπλο και δεν βλεπω να την ξαναβαζω.Τελειως διαφορετικο ζυγισμα απο αυτο που ειχα συνηθισει σαν να ηταν ξενο οπλο.
Παντως για ενα μονοκανο baikal που εχω θα ψηνομουνα να του βαλω τσοκακια μηπως και το περνω συχνοτερα για καμια τσιχλιτσα,αλλα θα κοντυνει πολυ η κανη του συν οτι πρεπει να το δηλωσεις στην αστυνομια κτλ...
Μονο δεν ξερω αν διευρυνεται το τσοκαρισμα σε χρωμιωμενες καννες.
Διορθωνω,γιατι δεν προσεξα πως εχεις εξωτερικα chokes!Δημητρη, στο μονοκαννο δεν εχεις λογο να πειραξεις το μηκος της καννης,εχει αρκετο παχος για να ανοιξεις εσωτερικα σπειρωμα που να ταιριαζει στα chokes που εχεις ηδη.
Μην στεναχωριεσαι και εχω και μια breda altair (που γλιτωσε κανα δυο φορες το τζακι) η οποια εχει εσωτερικα τσοκ.Διορθωνω,γιατι δεν προσεξα πως εχεις εξωτερικα chokes!
Νομιζω πως ο Κουρκουλος το αναλαμβανει.Μην στεναχωριεσαι και εχω και μια breda altair (που γλιτωσε κανα δυο φορες το τζακι) η οποια εχει εσωτερικα τσοκ.
Μπορειτε να μου αναφερετε την διαδικασια και καποιον οπλουργο που να τα εφαρμοζει?
Ποιος ο λογος?και μια breda altair (που γλιτωσε κανα δυο φορες το τζακι)
Να διευκρινισω οτι ειναι το πιο προσφατο μοντελο που συναρμολογειτα στην Τουρκια με μηχανισμο αεριων και εναλλαγη στα πιστονια για ελαφριες η' βαριες γομωσεις.Ποιος ο λογος?
Μεγάλος μύθος συνάδελφε.Γενικα τα αυτογεμη με μηχανισμο αεριων θελουν φυσιγγι και καθαρισμα αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα.
Δεκτό. Εγώ ωστόσο αναφέρομαι στην ουσία η οποία για μένα είναι κατά πόσο η έλλειψη καθαρισμού μπορεί να προκαλέσει προβληματικη λειτουργία. Αν σε μια κυνηγητικη περίοδο με μέσω όρο 5 κουτιά φυσίγγια την εβδομάδα, δεν καθαρίσω την Beretta καθόλου, δεν θα μου βγάλει κανένα πρόβλημα.Σχημα λογου.
Ναι Αργυρη!Το θεμα ειναι να τα σκουπιζουμε μετα,χωρις να αφηνουμε λαδι.Να ρωτησω κατι εκτος απο λαδι , το μπιστονι και τον κυλινδο που εδραζεται μεσα με τα γνωστα καθαριστηκα οπλων δεν καθαριζουμε...?