Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Εχεις δικιο.... και πολλη καλα κανεις.Για ταδεδομενα τα δικασου.Εγω που ριχνω 38-40-44-46και58 φτιαχνο το οπλο για τα δεδομενα τα δικα μου.
Φιλαρακι πολλα γραμμαρια βαρας,κοψε λιγο.exciting.μην ξαναψαχνουμε πιστονακια και ελατηρια.vert funny.

Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο που έλεγε ότι δεν πρέπει να γίνεται γυάλισμα κώνου με δράπανο και κυκλικές κινήσεις, παρά μόνο με ειδικό εργαλείο και κινήσεις παράλληλες του αυλού. Νομίζω ότι ήταν άρθρο του Αιγινητη.

Μονοι μας με ατσαλομμαλο και δραπανο μπορουμε η θελει εργαλεια και οπλουργο;
Ο gundoctor (ελληνοαμερικανος οπλουργος)παλια ελεγε οτι περνουσε το εσωτερικο τον καννον καθε μερα με δερμα αυτο που καθαριζουν τα αυτοκινητα κ κρεμα flitz για τουλαχιστον 1 μηνα, το εκανα κ εγω οταν πρωτοπηρα το chapuis οι καννες λαμπουν . Φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις το ιδιο επιμενωντας στον κωνο προσαρμογης

Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο που έλεγε ότι δεν πρέπει να γίνεται γυάλισμα κώνου με δράπανο και κυκλικές κινήσεις, παρά μόνο με ειδικό εργαλείο και κινήσεις παράλληλες του αυλού. Νομίζω ότι ήταν άρθρο του Αιγινητη.
αυτό γνωρίζω κι εγώ :)

Αυτό το porting που είχαν τα perazzi το έχει δει κανείς στην πράξη;
PerazziMX82.JPG

Φαίνεται και σχετικα εύκολο στην κατασκευή αν είναι αποδοτικό..sarcastic.

Και λογικά πέφτει και πάνω στον κώνο του τσοκ οπότε λογικά θα δουλεύει και σαν τσοκ φρένου

PerazziMX82.JPG

Και λογικά πέφτει και πάνω στον κώνο του τσοκ οπότε λογικά θα δουλεύει και σαν τσοκ φρένου
Έχεις αρπάξει ήδη το σιδεροπριονο!!
Εεεε??.what..fff.

PerazziMX82.JPG

κλασσικα φρενα στομιου της Περαζι , πιο πολύ σε μοντελα σκητ , εχει φιλος μου ΜΧ8 σκητ με τετοια φρενα

Last edited:
Χωρίς να έχω διαβάσει πολύ πρόσφατα τα άρθρα που αναφέρονται για το γυάλισμα, νομίζω όμως ότι θυμάμαι καλά, το ένα που λέει να μην χρησιμοποιειται δράπανο αναφέρεται στην δημιουργία πατίνας για αχρωμίωτες κάννες και το άλλο στο γυάλισμα. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Προχθές παρέλαβα κάνη benelli τροποποιημένη από Ήφαιστο(αποχρωμίωση, αυλό 18.55 κώνο 3εκ) και ιδού τα αποτελέσματα
qoj9cj.jpg

2aiocpy.jpg
πολυ ωραίες τουφεκιές και πολύ καλύτερες από πριν κατά την γνώμη μου! Πέρα από αποχρώμιωση,άυλο 18,55 και κώνο 3 εκ ,έκανε και porting? Ρωτάω γιατί σε μια φωτό μετά τις βελτιώσεις γράφεις κάτι για ported αλλά δεν μπορώ να δω καθαρά..

Last edited:
Back