θα ελεγα οπλουργο και σκεψου πριν το κανεις γιατι δεν μπορεις να το παρεις πισωΜονοι μας με ατσαλομμαλο και δραπανο μπορουμε η θελει εργαλεια και οπλουργο;
θα ελεγα οπλουργο και σκεψου πριν το κανεις γιατι δεν μπορεις να το παρεις πισωΜονοι μας με ατσαλομμαλο και δραπανο μπορουμε η θελει εργαλεια και οπλουργο;
Φιλαρακι πολλα γραμμαρια βαρας,κοψε λιγομην ξαναψαχνουμε πιστονακια και ελατηριαΕχεις δικιο.... και πολλη καλα κανεις.Για ταδεδομενα τα δικασου.Εγω που ριχνω 38-40-44-46και58 φτιαχνο το οπλο για τα δεδομενα τα δικα μου.
Ο gundoctor (ελληνοαμερικανος οπλουργος)παλια ελεγε οτι περνουσε το εσωτερικο τον καννον καθε μερα με δερμα αυτο που καθαριζουν τα αυτοκινητα κ κρεμα flitz για τουλαχιστον 1 μηνα, το εκανα κ εγω οταν πρωτοπηρα το chapuis οι καννες λαμπουν . Φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις το ιδιο επιμενωντας στον κωνο προσαρμογηςΜονοι μας με ατσαλομμαλο και δραπανο μπορουμε η θελει εργαλεια και οπλουργο;
αυτό γνωρίζω κι εγώΔιάβασα πρόσφατα ένα άρθρο που έλεγε ότι δεν πρέπει να γίνεται γυάλισμα κώνου με δράπανο και κυκλικές κινήσεις, παρά μόνο με ειδικό εργαλείο και κινήσεις παράλληλες του αυλού. Νομίζω ότι ήταν άρθρο του Αιγινητη.
Εισαι και εσι καλο πατεντομουτρο....Σας εχω καταλαβει εγω..pop..pop.αυτό γνωρίζω κι εγώ
Έχεις αρπάξει ήδη το σιδεροπριονο!!Αυτό το porting που είχαν τα perazzi το έχει δει κανείς στην πράξη;
Φαίνεται και σχετικα εύκολο στην κατασκευή αν είναι αποδοτικό.
Και λογικά πέφτει και πάνω στον κώνο του τσοκ οπότε λογικά θα δουλεύει και σαν τσοκ φρένου
κλασσικα φρενα στομιου της Περαζι , πιο πολύ σε μοντελα σκητ , εχει φιλος μου ΜΧ8 σκητ με τετοια φρεναΑυτό το porting που είχαν τα perazzi το έχει δει κανείς στην πράξη;
Φαίνεται και σχετικα εύκολο στην κατασκευή αν είναι αποδοτικό.
Και λογικά πέφτει και πάνω στον κώνο του τσοκ οπότε λογικά θα δουλεύει και σαν τσοκ φρένου
Στη σεγα τις εχει δεσει τις κανες...Έχεις αρπάξει ήδη το σιδεροπριονο!!
Εεεε??.what.
Έχει βγει το σιδεροπριονο και ετοιμάζεται για μοντιφαρισμα.Έχεις αρπάξει ήδη το σιδεροπριονο!!
Εεεε??.what.
Έχει βγει το σιδεροπριονο και ετοιμάζεται για μοντιφαρισμα.
πολυ ωραίες τουφεκιές και πολύ καλύτερες από πριν κατά την γνώμη μου! Πέρα από αποχρώμιωση,άυλο 18,55 και κώνο 3 εκ ,έκανε και porting? Ρωτάω γιατί σε μια φωτό μετά τις βελτιώσεις γράφεις κάτι για ported αλλά δεν μπορώ να δω καθαρά..Προχθές παρέλαβα κάνη benelli τροποποιημένη από Ήφαιστο(αποχρωμίωση, αυλό 18.55 κώνο 3εκ) και ιδού τα αποτελέσματα