παχυμετρο εχεις ?Μπορω να μετρησω τον κωνο των οπλων μονος μου ; και με ποιο τροπο;
Μπορω να βρω στη δουλειαπαχυμετρο εχεις ?
με το πισω μερος του παχυμετρου , με το ισιο στελεχος θα μετρήσεις από την πατουρα της θαλάμης μεχρι το τελος του μαυρου δαχτυλιδιού μετα την θαλαμη που είναι ο κωνος , αφου κανεις την μετρηση αφαιρεις το μηκος της θαλάμης του οπλου σου και βρίσκεις το μηκος του κωνουΜπορω να βρω στη δουλεια
Ελεγα να κανω τις κανω σταυροτα δηλαδη 3χ4 αλλα τις εκανα 3χ3 τωρα θα δειξει στο πινακα...χειροτερα απο οτι πηγε οπως ηταν μαματο δεν νομιζω παντωςΔημητρη,πρεπει να χρειαζονται κι άλλες...
Έστω δυο στα σταυρωματα αναμεσα στις τριάδες...Γνωμη μου οτι θελει κιαλες τρυπες........
Αν μπορεις κανε αλλες 3 τριαδες αναμεσα στης ηδη υπαρχων......
Αν δω ελαχιστη διαφορα στο πινακα ετσι οπως ειναι θα παω και θα κανω αλλες 3 τριαδες ενδιαμεσα σε αυτες και οι τρυπες να πευτουν ενδιαμεσα στις αλλες δηλαδη οχι ακριβως στο ιδιο σημειο...Γνωμη μου οτι θελει κιαλες τρυπες........
Αν μπορεις κανε αλλες 3 τριαδες αναμεσα στης ηδη υπαρχων......
Ξεκινησα με τρυπανακι 3 χιλ και κατελιξα σε 5 χιλιοστα τωρα αν οι μοιρες πεζουν τοσο πολυ ρολο δεν το γνωριζω διοτι δεν τις εκανα ολες επακριβως,παρα μονο 2-3...Ψαξε να βρεις ενα φρεζακι HSS 4χιλ,τρυπας πρωτα με ενα ψιλο τρυπανι εκει που θελεις τις τρυπες και μετα με το φρεζακι να δουλευει σε πολλες στροφες κατεβαζεις το δραπανο σιγα σιγα και κανεις τις τρυπες....λαδι πολυ,οχι w40 και σταθερο χερι
Υπαρχει jel τρυπηματος...
μια σταγονα στην αρχη της τρυπας και εισαι τούμπανο!
Εισαι πονιρουλης παλικαρακι ετσιΕδω καλουμαστε να βρουμε το μεγεθος της τρυπας και να γηνη ανοδηνη δδυησδηση και εσι γελας....pop.υτα τα Gel "τρυπηματος" η αληθεια ειναι οτι κανουν πολυ ευχαριστη την δουλεια αν μπλεξεις σε στενες καταστασεις...
Σα δε ντρεπεσαι!!!!Αυτα τα Gel "τρυπηματος" η αληθεια ειναι οτι κανουν πολυ ευχαριστη την δουλεια αν μπλεξεις σε στενες καταστασεις...
Πονηρουληηηηηηηηηηηη γεροντα...
Σορρυ για το .off ... Με προκαλειτε ομως καλοκαιριατικα...