Ε οχι ρε... Εγω απλα επιβεβαιωνω οτι με το Gel τρυπηματος ειναι ευκολοτερο το τρυπημα... Αλλιως θελει πατροπαραδοτες μεθοδους... Με σαλιο κ υπομονη που λεμε...
Τι λες ρε Καλαματιανε μαζι γραφαμε.shake.το μαμησαμε το τοπικΕ οχι ρε... Εγω απλα επιβεβαιωνω οτι με το Gel τρυπηματος ειναι ευκολοτερο το τρυπημα... Αλλιως θελει πατροπαραδοτες μεθοδους... Με σαλιο κ υπομονη που λεμε...
Ναι Άρη έριξα μία τουφεκιά στα 35 μέτρα και έβγαλα μία φωτό τώρα θα δίξει η τη Κυριακή η τη Τετάρτη θα πάω να ρίξω παλυ και βλέπουμεΕ αμα ξερεις...
Για να επανελθουμε...
Δημητρη εριξες προχθες μια τουφεκια με το τσοκ οπως ητα αρχικα... Αν την εχεις φωτο κρατα τη, να το δουμε με αυτες τις τρυπες που εφτιαξες και αν θες να πειραματιστεις κ με περισσοτερες να το δουμε κ μετα τι θα λεει...
ΝΕΩΛΑΙΑ Γιαννη μου.Σα δε ντρεπεσαι!!!!
Tορα θα σου την πευτουνε ολλοι και θα ψαχνοροτανε.μολις κανεις δωκ. βαλε το τσοκακι στην τσεπη και να εισαι φιδολος στις δηλοσεις σου.Δεν χρ. να μαθει ολλη η Καλαματα τις πατεντες μας.Προσεχε εκινο το παιδακι που θα σε πλισιασει....προσεχε.Ναι Άρη έριξα μία τουφεκιά στα 35 μέτρα και έβγαλα μία φωτό τώρα θα δίξει η τη Κυριακή η τη Τετάρτη θα πάω να ρίξω παλυ και βλέπουμε
ΜΕΤΑ τις τουφεκιες βαζε μπροστα ενα προφιλακτικο μαυρο.Και αμα σε ρωταει τι και πως πες του εχεις το κικς εση δεν εχεις ανανγκη.Tορα θα σου την πευτουνε ολλοι και θα ψαχνοροτανε.μολις κανεις δωκ. βαλε το τσοκακι στην τσεπη και να εισαι φιδολος στις δηλοσεις σου.Δεν χρ. να μαθει ολλη η Καλαματα τις πατεντες μας.Προσεχε εκινο το παιδακι που θα σε πλισιασει....προσεχε.
Θα το δοκιμάσω έτσι όπως είναι τώρα και αν δω μικρή διαφορά θα το κάνω έτσι όπως ακριβώς είπες αλλά με 2 τρύπες ενδιάμεσα στις άλλες όχι με 3Μικρέ αφού την έκανες την μαιμουδιά με τις τρύπες και μπράβο σου που το αποφάσισες, θα σου έλεγα να ακούσεις τους υπολοίπους και να ανοίξεις και στις ενδιάμεσες σειρές αλλά όχι παράλληλα με αυτές. Οι τρεις νέες τριάδες να βγουν μια τρύπα πιο μπροστά από τις υπάρχουσες.
Δεν προκιτε να έβαζα λίμα για τετια δουλειά ότι γίνει θα γίνει με ψιλό τρυπανακιΜη βαλεις λιμα για κανεναν λογο?????? θελουμε το λεπιδι που κανει το τρυπανι η το φρεζακι,να βαζεις το δακτυλο σου μεσα και να στο κοβει...μονο ετσι θα δουλεψει καλυτεραμε τη λιμα οσο σταθερο χερι και να εχεις θα σου φυγει και θα το καταστρεψεις.
Παρε μια λιμα 3 η 4 χιλ. (Αναλογα την τρυπα που θες)
Πιασε το τσοκ σε ενα μεγκενακι πολλη χαλαρα και με λιγη υπομονη μπορεις να της φερεις στης ιδιες μοιρες... αλλα και παραλληλες μεταξη τους
Χρησιμοποιησε 2 τρυπανακια 4 χιλ ... Δηλαδη οσο ειναι οι τρυπες και βαζετα απο την αναποδη μεσα.....
Σου δειχνουν αμεσως αν δυο σηνεχωμενες η διπλανες τρυπες εχουν της ιδιες περιπου μοιρες.....
Πηστευω οτι οι μοιρες πρεπει να ειναι οσο πιο πλαγια μπορεις....
Μη βαλεις λιμα για κανεναν λογο?????? θελουμε το λεπιδι που κανει το τρυπανι η το φρεζακι,να βαζεις το δακτυλο σου μεσα και να στο κοβει...μονο ετσι θα δουλεψει καλυτεραμε τη λιμα οσο σταθερο χερι και να εχεις θα σου φυγει και θα το καταστρεψεις.
Στουμποτα δλδ.Venetatos εγω το δικο μου που το τελιωσα με την λιμα ξηρηζει και της τριχες......απλα την δουλευα μονο προσ τα μεσα....
βαλτε καμμια φωτο να το κανουμε π@ρν@ το τοπικ!Τι λες ρε Καλαματιανε μαζι γραφαμε.shake.το μαμησαμε το τοπικ