Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Ε οχι ρε... .pray to God. Εγω απλα επιβεβαιωνω οτι με το Gel τρυπηματος ειναι ευκολοτερο το τρυπημα... Αλλιως θελει πατροπαραδοτες μεθοδους... Με σαλιο κ υπομονη που λεμε... .yelling..yelling..hair.
Τι λες ρε Καλαματιανε μαζι γραφαμε.shake.το μαμησαμε το τοπικ

Ε αμα ξερεις... .my man..sarcastic.
Για να επανελθουμε...
Δημητρη εριξες προχθες μια τουφεκια με το τσοκ οπως ητα αρχικα... Αν την εχεις φωτο κρατα τη, να το δουμε με αυτες τις τρυπες που εφτιαξες και αν θες να πειραματιστεις κ με περισσοτερες να το δουμε κ μετα τι θα λεει... ;)

Ε αμα ξερεις... .my man..sarcastic.
Για να επανελθουμε...
Δημητρη εριξες προχθες μια τουφεκια με το τσοκ οπως ητα αρχικα... Αν την εχεις φωτο κρατα τη, να το δουμε με αυτες τις τρυπες που εφτιαξες και αν θες να πειραματιστεις κ με περισσοτερες να το δουμε κ μετα τι θα λεει... ;)
Ναι Άρη έριξα μία τουφεκιά στα 35 μέτρα και έβγαλα μία φωτό τώρα θα δίξει η τη Κυριακή η τη Τετάρτη θα πάω να ρίξω παλυ και βλέπουμε

Παρε μια λιμα 3 η 4 χιλ. (Αναλογα την τρυπα που θες)
Πιασε το τσοκ σε ενα μεγκενακι πολλη χαλαρα και με λιγη υπομονη μπορεις να της φερεις στης ιδιες μοιρες... αλλα και παραλληλες μεταξη τους

Χρησιμοποιησε 2 τρυπανακια 4 χιλ ... Δηλαδη οσο ειναι οι τρυπες και βαζετα απο την αναποδη μεσα.....
Σου δειχνουν αμεσως αν δυο σηνεχωμενες η διπλανες τρυπες εχουν της ιδιες περιπου μοιρες.....
Πηστευω οτι οι μοιρες πρεπει να ειναι οσο πιο πλαγια μπορεις....

Μικρέ αφού την έκανες την μαιμουδιά με τις τρύπες και μπράβο σου που το αποφάσισες, θα σου έλεγα να ακούσεις τους υπολοίπους και να ανοίξεις και στις ενδιάμεσες σειρές αλλά όχι παράλληλα με αυτές. Οι τρεις νέες τριάδες να βγουν μια τρύπα πιο μπροστά από τις υπάρχουσες.

Ναι Άρη έριξα μία τουφεκιά στα 35 μέτρα και έβγαλα μία φωτό τώρα θα δίξει η τη Κυριακή η τη Τετάρτη θα πάω να ρίξω παλυ και βλέπουμε
Tορα θα σου την πευτουνε ολλοι και θα ψαχνοροτανε.μολις κανεις δωκ. βαλε το τσοκακι στην τσεπη και να εισαι φιδολος στις δηλοσεις σου.Δεν χρ. να μαθει ολλη η Καλαματα τις πατεντες μας..my man..sarcastic.Προσεχε εκινο το παιδακι που θα σε πλισιασει....προσεχε..sarcastic.

Tορα θα σου την πευτουνε ολλοι και θα ψαχνοροτανε.μολις κανεις δωκ. βαλε το τσοκακι στην τσεπη και να εισαι φιδολος στις δηλοσεις σου.Δεν χρ. να μαθει ολλη η Καλαματα τις πατεντες μας..my man..sarcastic.Προσεχε εκινο το παιδακι που θα σε πλισιασει....προσεχε..sarcastic.
ΜΕΤΑ τις τουφεκιες βαζε μπροστα ενα προφιλακτικο μαυρο.Και αμα σε ρωταει τι και πως πες του εχεις το κικς εση δεν εχεις ανανγκη.:D

Μη βαλεις λιμα για κανεναν λογο?????? θελουμε το λεπιδι που κανει το τρυπανι η το φρεζακι,να βαζεις το δακτυλο σου μεσα και να στο κοβει...μονο ετσι θα δουλεψει καλυτερα;)με τη λιμα οσο σταθερο χερι και να εχεις θα σου φυγει και θα το καταστρεψεις.

Γιωργο
Μικρέ αφού την έκανες την μαιμουδιά με τις τρύπες και μπράβο σου που το αποφάσισες, θα σου έλεγα να ακούσεις τους υπολοίπους και να ανοίξεις και στις ενδιάμεσες σειρές αλλά όχι παράλληλα με αυτές. Οι τρεις νέες τριάδες να βγουν μια τρύπα πιο μπροστά από τις υπάρχουσες.
Θα το δοκιμάσω έτσι όπως είναι τώρα και αν δω μικρή διαφορά θα το κάνω έτσι όπως ακριβώς είπες αλλά με 2 τρύπες ενδιάμεσα στις άλλες όχι με 3

Μη βαλεις λιμα για κανεναν λογο?????? θελουμε το λεπιδι που κανει το τρυπανι η το φρεζακι,να βαζεις το δακτυλο σου μεσα και να στο κοβει...μονο ετσι θα δουλεψει καλυτερα;)με τη λιμα οσο σταθερο χερι και να εχεις θα σου φυγει και θα το καταστρεψεις.
Δεν προκιτε να έβαζα λίμα για τετια δουλειά ότι γίνει θα γίνει με ψιλό τρυπανακι

Παρε μια λιμα 3 η 4 χιλ. (Αναλογα την τρυπα που θες)
Πιασε το τσοκ σε ενα μεγκενακι πολλη χαλαρα και με λιγη υπομονη μπορεις να της φερεις στης ιδιες μοιρες... αλλα και παραλληλες μεταξη τους

Χρησιμοποιησε 2 τρυπανακια 4 χιλ ... Δηλαδη οσο ειναι οι τρυπες και βαζετα απο την αναποδη μεσα.....
Σου δειχνουν αμεσως αν δυο σηνεχωμενες η διπλανες τρυπες εχουν της ιδιες περιπου μοιρες.....
Πηστευω οτι οι μοιρες πρεπει να ειναι οσο πιο πλαγια μπορεις....

Σε σηνεχεια του μηνυματος μου γιατι βιαζομουν πρην ..........
bfgzv4.jpg

Της τρυπες ηδη της ειχε σαν πορτινγ....
Με το τρηπανη στο χερι και τελιωμα με λιμα......

Venetatos εγω το δικο μου που το τελιωσα με την λιμα ξηρηζει και της τριχες......απλα την δουλευα μονο προσ τα μεσα....

Την Δευτερα πρωτα ο Θεος παιρνω τηλ τον Παπατσαρουχα να κουβεντιασουμε και αν τα "βρουμε" να του στειλω την κανη για πορτινγκ.. Το θεμα του θορυβου το εχουμε ξανα συζητησει.. Εμενα δεν με ενοχλει γιατι πρωτον ειναι 71 ποντους και επειτα το δεξι μου χανει λιγο ετσι και αλλιως...yelling. η ερωτηση μου ειναι αν εκτος απο το θετικο που ειναι η αναπηδηση και πιστευω θα μικρυνει θα εχω καποιο μειον στην αποδοση της καννης ειτε με ψιλα ειτε με χοντρα; Πρεπει να προσεξω κατι; Θελω απαντησεις "σοβαρες" γιατι πλησιαζουν οι μερες.. .terror..buy.

Back