Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Όχι porting δεν έκανα γιατί η κάνη είναι 62 εκατοστά με εξωτερικά τσοκ γι'αυτό έβαλα και δύο φωτο με το ίδιο φυσίγγι το ένα με τσοκ porting του Ήφαιστου
Έχω δουλέψει αρκετά αυτό το τσοκ σε κανη franchi 61 πόντους με εξωτερικά..μεταμορφώθηκε το όπλο πολύ προς το καλύτερο..

Και οπως τις ξαναβλέπω και τις τρεις αυτή με την βελτιωμένη κανη και το ported choke του Ηφαίστου είναι αυτή που μου αρέσει πιο πολύ..πολύ καλη και η άλλη με την βελτιωμένη κανη αλλά αυτή με το τσοκ του Ηφαίστου είναι κέντημα..

Ωραιος Φωτη... Μαζεψε αρκετα την περιφερεια οπως φαινεται κ εχει μεγαλυτρεη συνοχη η τουφεκια... Αν μαλιστα τα περιοφερειακα σκαγια λογω καλυτερης ποιοτητας εχουν κ αυξημενη αποτελεσματικοτητα, ειναι κατι που θα φανει στο κυνηγι κ θα μας το επιβεβαιωσεις σε λιγους μηνες...;)

Προχθές παρέλαβα κάνη benelli τροποποιημένη από Ήφαιστο(αποχρωμίωση, αυλό 18.55 κώνο 3εκ)

Τεο εκτιμώ ότι έκανε και ελάχιστο honing
Σίγουρα έκανε και κάμποσο honing. Δεν πάει στο 18,55 από 18,3 ούτε από 18,4 μόνο με την αφαίρεση του χρωμίου ...
Φώτη, με λίγα λόγια ... "το καλό έγινε Kalliston" ... ;) :) Από άλλον μάστορα βέβαια, αλλά φαίνεται ότι πέτυχε η εγχείρηση !
.well done.

Αυτη την καννη που εχω στη Μ2 δεν θελω να την πειραξω, αλλα αν βρεθει μια καννη 71 ποντους με υπερηψωμενη ριγα σε καλη τιμη κ συζητισιμη για φιλο κυνηγο :p με μεγαλη μου χαρα θα της κανω οτι παιρνει... Θα τις πεταξω τα ματια εξω... .asking..pop.

Αυτη την καννη που εχω στη Μ2 δεν θελω να την πειραξω, αλλα αν βρεθει μια καννη 71 ποντους με υπερηψωμενη ριγα σε καλη τιμη κ συζητισιμη για φιλο κυνηγο :p με μεγαλη μου χαρα θα της κανω οτι παιρνει... Θα τις πεταξω τα ματια εξω... .asking..pop.
Δηλαδη!!!

.crying smile..crying smile..vert funny.Πουλαω εγω τη δικια μου χωρις την ουρα......

Αποχρωμιωση, διευρυνση αυλου, λειανση κ κωνο... Το προτινγκ, δεν ειναι στα σχεδια μου...;)
Γρηγορη η δικια σου φιλε εχει πολλα χλμ εκτος δρομου... Εγω την θελω αστρωτη... .hair..sarcastic.
Σιγα μωρε ουτε 2000 χοντρα δεν εχει ριξει μεχρι τωρα στο κυνηγι και καμια 300 δοκιμων;ισα ισα ειναι στρωμενη....αποφευγεις και το στρωσημο χωρια που θα σου πω τι φυσιγγια δουλευει.yel.

Αποχρωμιωση, διευρυνση αυλου, λειανση κ κωνο... Το προτινγκ, δεν ειναι στα σχεδια μου...;)
Γρηγορη η δικια σου φιλε εχει πολλα χλμ εκτος δρομου... Εγω την θελω αστρωτη... .hair..sarcastic.

Φιλε πανω στα θελω σου υπαρχει για μενα πολυ καλυτερη λυση. Ισως και ποιο οικονομικη. Και καννη φτειαγμενη απο ατσαλι πολεμικων μαλιστα προδιαγραφων;)

Σίγουρα έκανε και κάμποσο honing. Δεν πάει στο 18,55 από 18,3 ούτε από 18,4 μόνο με την αφαίρεση του χρωμίου ...
Φώτη, με λίγα λόγια ... "το καλό έγινε Kalliston" ... ;) :) Από άλλον μάστορα βέβαια, αλλά φαίνεται ότι πέτυχε η εγχείρηση !
.well done.
Ρε λυσσα που τους εχει πιασει ολους τους οπλουργους με 18.55 αυλο. Καντον 18 .5 η 18.6 στρογγυλα πραματα και ησυχασες

Φιλε πανω στα θελω σου υπαρχει για μενα πολυ καλυτερη λυση. Ισως και ποιο οικονομικη. Και καννη φτειαγμενη απο ατσαλι πολεμικων μαλιστα προδιαγραφων;)
Πλακα πλακα Παυλο οταν ερθεις με το καλο πρεπει να τα μετρησουμε...μαζευε ντενεκεδες.yel.χαρτια απο παλετες εχω εγω καμια 30αρια

Το ξερω φιλε, αλλα αμα γουσταρεις την υπερηψωμενη ριγα, δυσκολα την αλλαζεις... Η εικονα αυτη θελω να μεινει στο οπλο μου... Ολοι εχουμε τις παραξενιες μας... .buy buy.

Back