. Σωστός!!!περιμένω δοκιμές να δω μετά την επέμβαση!!!7 πόντους να υποθέσω??
εχεις ματι αποσταστιομετρο.....χαχαχαχαχα....ναι βγηκε στα 6,8-7 εκατοστα....... Σωστός!!!περιμένω δοκιμές να δω μετά την επέμβαση!!!7 πόντους να υποθέσω??
χαχαχαχαχχα.....και του ειπα αλλαξε το να τον φτασουμε αν δινει ανοχες η κανη στα 9 εκατοστα......τιποτα αυτος.....αν στον κανω 9 εκατοστα μου λεει θα ριχνεις σαν μονοβολα μετα.....Αφού τόσο είναι φτιαγμένο να κόβει το αλεζουαρ του Γιώργου
Οι πρωτες εικονες της ιταλιδας μετα την επεμβαση στον φουστανο......
Αφού τόσο είναι φτιαγμένο να κόβει το αλεζουαρ του Γιώργου
. Σωστός!!!περιμένω δοκιμές να δω μετά την επέμβαση!!!7 πόντους να υποθέσω??
80Κόστος?
χαχαχαχαχχα.....και του ειπα αλλαξε το να τον φτασουμε αν δινει ανοχες η κανη στα 9 εκατοστα......τιποτα αυτος.....αν στον κανω 9 εκατοστα μου λεει θα ριχνεις σαν μονοβολα μετα.....
Καλά εσένα την έκανε την μπενελα σε όλες τις αποστάσεις πιατακι του καφέ
Καλά εσένα την έκανε την μπενελα σε όλες τις αποστάσεις πιατακι του καφέ
Αν κ είμαι ευχαριστημένος γενικά Τάκη, αυτό το "πατάκι του καφέ" οπότε το σκέφτομαι ανατριχιαζω κ φέρνω ωραία πράγματα στο μυαλό μου... .pop..ghe.Βλέπω και ο Καλαματιανός να φτιάχνει κωννο,σιγά σιγά βλεποντας την δικιά σου ψήνεται
Follow your heart!Αν κ είμαι ευχαριστημένος γενικά Τάκη, αυτό το "πατάκι του καφέ" οπότε το σκέφτομαι ανατριχιαζω κ φέρνω ωραία πράγματα στο μυαλό μου... .pop..ghe.
Άρη μου δεν εννοούσα εσένα προς αποφυγήν παρεξήγησης,τον Τasos mp πειράζω που είναι πατριώτης σου!!Αν κ είμαι ευχαριστημένος γενικά Τάκη, αυτό το "πατάκι του καφέ" οπότε το σκέφτομαι ανατριχιαζω κ φέρνω ωραία πράγματα στο μυαλό μου... .pop..ghe.
Τα λεγαμε προχθες τυχαια με τον Τασο, αλλα ο χρονος λιγος... Οσο για το σε ποιον αναφεροσουν, εδω κολλαει αυτο που λεμε... "οποιος εχει τη μυγα"...Άρη μου δεν εννοούσα εσένα προς αποφυγήν παρεξήγησης,τον Τasos mp πειράζω που είναι πατριώτης σου!!
.banana.Τα λεγαμε προχθες τυχαια με τον Τασο, αλλα ο χρονος λιγος... Οσο για το σε ποιον αναφεροσουν, εδω κολλαει αυτο που λεμε... "οποιος εχει τη μυγα"...
Εχεις μνμ πανοΜπορεί κάποιος να μου προτείνει που μπορώ στην Αθήνα να δώσω ένα benelli crio για επιμήκυνση κώνου προσαρμογής? Και ένα κοστολόγιο αν είναι εύκολο. Επίσης δέχομαι συμβουλές για το αν αξίζει η διαδικασία καθώς από Ρόδο που είμαι έχω και τα μεταφορικά-ταλαιπωρία.