D
Deleted member 1
Γωνία πέλματοςΤο pitch τι σημαίνει τι εννοείται?
Γωνία πέλματοςΤο pitch τι σημαίνει τι εννοείται?
Πρώτα πρέπει να προσδιορισθεί το αίτιοΚαι τώρα τι κάνουμε για αυτό μόνο σε κοντακά?
Προσοχή με τα laser φυσίγγια ... τα laser μπορεί να "χάνουν" πολύ. Το έχω δει σε laser για αεροβόλο .... επαναφορτιζόμενο δράπανο και "σημάδεμα" μακρυά (20-30m) για να δεις την απόκλιση.
Τελικά έφτιαξα δικιά μου βάση laser σε τόρνο με 6 βίδες για ρύθμιση.
Απόκλιση zero !!!
Εισαι ωραιος Μαικλ....και αν σου εκατσε ! ! !Προεκταση κοντακιου σε crio comfort
Επειτα απο ερκετο μετρημα λιμαρισμα και κοψημο ηρθε το επηθημητο αποτελεσμα......
Προεκταση 1.6 cm στο κοντακι απο φυλο κρεπ παπουτσιων....
(η καφε και μαυρη φετα που ειναι κολημενη στο πελμα)
Η λαμαρινα ειναι 2.3 mm περηπου και μου εφαγε δυο απογευματα να την φερω εκει που πρεπει ακρηβως και να σφηνωνει χωρης προβλημα..
Ηστερα απο το αρχηκο προτζεκτ κολληθηκε αλλη μια φετα κρεπ σε μικροτερη διασταση στο πελμα για να θυλικωσει το πελμα στο κοντακη και να μην παιζει δεξια αρηστερα......
Θα μπορουσα να παρω το μεγαλητερο πελμα της benelli αλλα ειχα περισσότερη χαρα στο να το φτιαξω μονος μου....
Σε ευθυτητα μονο ενα οργανο εχει την μεγαλυτερη ακριβεια .Το ανθρωπινο ματιΟ έλεγχος ευθείας και παράλληλοτητα απαιτούν βιομηχανικό εξοπλισμό που αποκλείεται να τον έχουν οι οπλουργοι.
Οι κάλυκες με λέιζερ μόνο λανθασμένες εντυπώσεις μπορούν να δημιουργήσουν.
πάνω σε αυτό ακριβώς στηρίχθηκε και Χαρδαβέλας την δεκαετία του 90 και έβαζε αυτοκίνητα να τσουλάνε στην ανηφόρα και ψάχνανε για περιεργα μεταφυσικά φαινόμενα και άλλα τέτοια ευτράπελαΣε ευθυτητα μονο ενα οργανο εχει την μεγαλυτερη ακριβεια .Το ανθρωπινο ματι
Ευχαρηστω φιλε.....αν εισαι κομπλε οκ.......αν οχι πες μου να σε βοηθησω...δεν θελει τιποτα τρομερες γνωσης για να το φτιαξεις.....Εισαι ωραιος Μαικλ....και αν σου εκατσε ! ! !
Και εγω λογο υψους ετσι ξεκινησα, προσθηκες-πελματα και τελικα
κατεληξα στο φτου και ξανα απο την αρχη για"κοντακι"
Πανω σε αυτο στηριζεται κ η Perazzi η Holland n Holland , η Krieghoff κ ολες οι top εταιριες .Με το ανθρωπινο ματι ελεγχουν ευθυτητα στις κανες τουςπάνω σε αυτό ακριβώς στηρίχθηκε και Χαρδαβέλας την δεκαετία του 90 και έβαζε αυτοκίνητα να τσουλάνε στην ανηφόρα και ψάχνανε για περιεργα μεταφυσικά φαινόμενα και άλλα τέτοια ευτράπελα
Πολυ καλη δουλια γλυτωνουμε και το κατοσταρικο εχω κανει παρομιο μα λαστιχο και πελμα γτ η σουπερσπορτ εχει πολυ κοντο κοντακι ακομα και με το μεγαλυτερι φοτο δε βαζω το πελμα ειναι μπερετα αχαχαχαΠροεκταση κοντακιου σε crio comfort
Επειτα απο ερκετο μετρημα λιμαρισμα και κοψημο ηρθε το επηθημητο αποτελεσμα......
Προεκταση 1.6 cm στο κοντακι απο φυλο κρεπ παπουτσιων....
(η καφε και μαυρη φετα που ειναι κολημενη στο πελμα)
Η λαμαρινα ειναι 2.3 mm περηπου και μου εφαγε δυο απογευματα να την φερω εκει που πρεπει ακρηβως και να σφηνωνει χωρης προβλημα..
Ηστερα απο το αρχηκο προτζεκτ κολληθηκε αλλη μια φετα κρεπ σε μικροτερη διασταση στο πελμα για να θυλικωσει το πελμα στο κοντακη και να μην παιζει δεξια αρηστερα......
Θα μπορουσα να παρω το μεγαλητερο πελμα της benelli αλλα ειχα περισσότερη χαρα στο να το φτιαξω μονος μου....
Δεν ξέρω τι νερά ήθελες φίλε Teo virginia όμως τα κανόνια δείχνουν πολύ μάχιμα έτσι.Τελικά η καριδια δεν έβγαλε τα νερά που θα ήθελα γιατί ήταν από κλαδί που το είχα κάνα 10αρια χρόνια και αποφάσισα να το δουλεψωView attachment 9815
Φίλε μου αν θες σου προτείνω εγώ έναν "οπλουργο" που το πήγα για ρύθμισμα κλισεων στο κοντάκι μου και αυτός μου το διέλυσε.. Το έκοψε ένα πόντο του άλλαξε το pitch και μετά έγινε κούτσουρο για το τζάκι, στο τέλος μ ζήτησε 300 ευρώ να λου φτιάξει άλλο στα μέτρα μου. Τον γαμοσταυρισα κι έφυγα.Δεν έχω βάλει laser για να δω....Θα το πάω σε ένα οπλουργο που έχουμε εδώ να δω τι θα μου πει.....Η περιέργεια που μου κάνει είναι όταν πάω για τσίχλες πέφτουν σαν σταφύλια και στην φασσα και στην Πέρδικα κάνουν αέρα είναι όλες αρσενικες
Ποιον ρε Γιάννη?Φίλε μου αν θες σου προτείνω εγώ έναν "οπλουργο" που το πήγα για ρύθμισμα κλισεων στο κοντάκι μου και αυτός μου το διέλυσε.. Το έκοψε ένα πόντο του άλλαξε το pitch και μετά έγινε κούτσουρο για το τζάκι, στο τέλος μ ζήτησε 300 ευρώ να λου φτιάξει άλλο στα μέτρα μου. Τον γαμοσταυρισα κι έφυγα.
Από Γιάννενα είναι φίλε δεν τον λέω δημόσια.. Μέγας μαλακας.. Κοντάκι 500 ευρώ με νερα καυκασιανης καρυδιάς μου το διέλυσε. Τελως πάντων παθαίνουμε μαθαίνουμε.Ποιον ρε Γιάννη?
Έτσι είναι φίλε παθαίνουμε για να μαθαινουμεΑπό Γιάννενα είναι φίλε δεν τον λέω δημόσια.. Μέγας μαλακας.. Κοντάκι 500 ευρώ με νερα καυκασιανης καρυδιάς μου το διέλυσε. Τελως πάντων παθαίνουμε μαθαίνουμε.
Δυστυχώς η πλειοψηφία των μαστόρων πάσης φυσεως σ αυτό τον τόπο ,ειναι για σφαλιάρες.Από Γιάννενα είναι φίλε δεν τον λέω δημόσια.. Μέγας μαλακας.. Κοντάκι 500 ευρώ με νερα καυκασιανης καρυδιάς μου το διέλυσε. Τελως πάντων παθαίνουμε μαθαίνουμε.