Νικόλα βγάλε μια κοντινή φώτο τον 18αρη κ 20αρη να δούμε.
Εγω 20αρη παρήγγειλα κ μου έστειλαν αυτόν View attachment 45417
Κοιτα Στελιο.
Νικόλα βγάλε μια κοντινή φώτο τον 18αρη κ 20αρη να δούμε.
Εγω 20αρη παρήγγειλα κ μου έστειλαν αυτόν View attachment 45417
Έχω μόνο 22αρη κ 20αρη.
Δική σου μέτρηση αυτήη της μαμάς του2.16χιλ το κέρμα 20 Σεντ
2.15 2.16 το βρήκα εγώ.Δική σου μέτρηση αυτήη της μαμάς του
Δεν υπάρχει διαφορά στα παχυμετρο. Μιλάμε για άλλους συγκεντρωτηρες2.15 2.16 το βρήκα εγώ.
Όλοι ίδιο ... Αμεληταία διαφορά αχαχαμας βγάλατε τα μάτια …. Τελικα ποιος τον έχει μικρότερο
Τι ειπες τώρα...! Εχεις άλλη συνταγή του Βώσσου; Ειχα ψαξει και παλιότερα αλλα δεν βρηκα κάτι.Το σεταπ αυτό όπως ακριβώς το έχεις ήταν το μπλε σούπερ Βωσσος ,ένα πολύ πετυχημένο φυσίγγι...... Γέμισα πέρυσι ένα κουτί σε έναν φίλο που μου ζήτησε το συγκεκριμένο και έμεινε ενθουσιασμένος στις πέρδικες.......
Βλέπουμε διαφορές στους jiovanni.μας βγάλατε τα μάτια …. Τελικα ποιος τον έχει μικρότερο
Αν θέλεις ένα με mb36Όπως κ να έχει έβγαλα ένα ωραίο στα 35γρ νο7 με τον jiovanni 20 κ psb1 που είναι ότι πρέπει για Πέρδικα στα 396
V-1.5 με νο7 δοκιμασμενο στους 5-9-18 βαθμούς. Αντε να πάει αλλά 10μετρα παραπάνω στους 30
Ειπες πως το εστεισες σε καλυκα Cheddite....Η εγώ εχω πιο κοντό η ο θείος έβαλε 22αρη. Παίζει κ οι κάλυκες να έχουν άλλη χωρητικότητα
Ειπες πως το εστεισες σε καλυκα Cheddite....
Στη φωτο του @ΝίκοςΠ ο αδιος του καλυκας, μου φενεται για Fiocchi....ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ειναι ετσι τοτε υπαρχει η διαφορα στην ογκομετρια αναμεσα στους δυο καλυκες....εξου κ τα λαθος (mm) του Κ.Α.Χ....ισως κανω κ λαθος.
Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ υπάρχει διαφορά στην ογκομετρία και όχι μόνο από Nobelsport σε ceddite. Αλλά και από Nobel Sport σε Nobel Sport 'Η Ceddite σε Ceddite. Άρα μας ενδιαφέρει καθαρά το ελάχιστο κενός χώρος να είναι 11mm Πιστεύω ότι Εκεί βρίσκεται η διαφορά καθαρά από δικά μου συμπεράσματα.
σαν να εχει ανοιξει ΜΕΣΑ στην κανη. Αυτο γινεται αν η βαση του τσοκ εχει μικροτερη διαμετρο απο τον αυλο, και κανει σκαλοπατι.