Tolis SBE1
Banned
Ναι αλλα κατι ακουστηκε για λειψα δραμια και μπαμ και μπαι μπαι να τα λεμε και αυταRemington μπαμ κ μαμ
Ναι αλλα κατι ακουστηκε για λειψα δραμια και μπαμ και μπαι μπαι να τα λεμε και αυταRemington μπαμ κ μαμ
Μια φορά κ έναν καιρό κ η RemingtonRemington μπαμ κ μαμ
Τόλη, για τα hoghammer λέει ο ΧρήστοςΝαι αλλα κατι ακουστηκε για λειψα δραμια και μπαμ και μπαι μπαι να τα λεμε και αυτα
Εμ ;;; Χοντρή μπίλια και τα 2 !!!Hoghammer και τα 10μπιλα τα μαγκνουμ φωτιά ταγιαντωνη
σε ειπα Μπιλι 6 βολο με 9,5 χιλ μπιλια και 500μ/δ v1,5 εκει να δεις φωτια !!!!!Εμ ;;; Χοντρή μπίλια και τα 2 !!!
000 = 9.1mm διάμετρος μπίλιας
Εσύ θα με κάνεις να πάρω δράμια μόνο και μόνο για δοκιμές με τις ταχύτητες που βγάζεις!!!!σε ειπα Μπιλι 6 βολο με 9,5 χιλ μπιλια και 500μ/δ v1,5 εκει να δεις φωτια !!!!!
Το καταλαβαίνω απόλυτα φίλε, αλλά μόνο Ελληνικά ή δικά σου ... ;;;σε ειπα Μπιλι 6 βολο με 9,5 χιλ μπιλια και 500μ/δ v1,5 εκει να δεις φωτια !!!!!
Εγω σου μιλαω για δικα μου !! Αλλα απο εμπορικο ΑΤ με 580 μ/δ λογικα γυρω στα 1000 θα ειναι !!Το καταλαβαίνω απόλυτα φίλε, αλλά μόνο Ελληνικά ή δικά σου ... ;;;
Ποια είχες πει οτι είναι ;;; Sonik ή AT ;;;
Πόσα μπάρια να βγάζουν αυτά ;;;
Buffer έχουν ;;;
Δεν μιλαμε για γουστο αλλα αποτελεσματικοτητας!!Τα δικα σου δεν τα γνωρίζω φιλε μου αλλά τα ΑΤ τα έχω δούλεψει αρκετά νομίζω είναι θέμα κυνηγού κ γούστου τι φυσίγγιο θα χρησιμοποιήσει!
Πολύ δύναμη, στο περίπου τα bar, μεγάλη ταχύτητα, μεγάλη ανάκρουση ... Αποτελεσματικά μεν, (αν είναι σταθερά), δεν το συζητώ, αλλά για γουρούνια μέχρι 60 κιλά καθαρό που συνήθως είναι τα μεγαλύτερα που σκοτώνουμε εδώ Δημήτρη το θεωρώ υπερβολή.Αλλα απο εμπορικο ΑΤ με 580 μ/δ λογικα γυρω στα 1000 θα ειναι !!
Φυσίγγια στα όρια θα καταστρέψουν πρώτα το όπλο και μετά την κάνη.Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο είναι σωστό και ασφαλές να χρησιμοποιούμε φυσιγγια τα οποία φλερτάρουν στα όρια; (στα αναγραφόμενα πιστοποιημενα τουλάχιστον)?
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο είναι σωστό και ασφαλές να χρησιμοποιούμε φυσιγγια τα οποία φλερτάρουν στα όρια; (στα αναγραφόμενα πιστοποιημενα τουλάχιστον)?
Στα 30 μέτρα?μπορει να βαλει ΟΛΗ την τουφεκια μεσα στον κυκλο των 76 εκατοστων.
Στα 30 μέτρα?
Ποιός είναι ο LB6?Το εχω ξανα πει....Εσυ αποτελεις την εξαιρεση του κανονα....Δεν ''παιζεσαι'' με τους LB6 .
Εγω λεω για ''κοινους θνητους'' σαν και μενα.....
Και ξερεις πολυ καλα οτι ΔΕΝ ειρωνευομαι !!!
Δημητρη απο που προμηθευεσαι τα 9.5mm;σε ειπα Μπιλι 6 βολο με 9,5 χιλ μπιλια και 500μ/δ v1,5 εκει να δεις φωτια !!!!!
Αισθητηρας στροφαλλου ειναι ρε....Ποιός είναι ο LB6?
Γι αυτα καλα λογια ακουωHoghammer και τα 10μπιλα τα μαγκνουμ φωτιά ταγιαντωνη
Ε οταν λεμε ρεμ καταλαβαινω τα απλα ταο hoghammer μου λενε οτι ειναι καλα αλλα πιστευω γτ εχει επικσσιτερομενοΤόλη, για τα hoghammer λέει ο Χρήστος
Όχι τα απλά ...
Τα κιλα φιλε τοσα ειναι μαγαλοι καπροι λογο και της διασταυρωσηςΠολύ δύναμη, στο περίπου τα bar, μεγάλη ταχύτητα, μεγάλη ανάκρουση ... Αποτελεσματικά μεν, (αν είναι σταθερά), δεν το συζητώ, αλλά για γουρούνια μέχρι 60 κιλά καθαρό που συνήθως είναι τα μεγαλύτερα που σκοτώνουμε εδώ Δημήτρη το θεωρώ υπερβολή.
Πόσο μεγάλα γουρούνια βαράτε εσείς ;;; ... ακούω κάτι κιλά και τρελαίνομαι.