Λευτέρη, δώσε λεπτομέρειες, γιατί είμαστε αρκετοί που το χρησιμοποιούμε.Μεγάλη προσοχή με το αλεύρι όταν χρησιμοποιείται στα φυσίγγια.
Λευτέρη, δώσε λεπτομέρειες, γιατί είμαστε αρκετοί που το χρησιμοποιούμε.Μεγάλη προσοχή με το αλεύρι όταν χρησιμοποιείται στα φυσίγγια.
Λευτέρη, δώσε λεπτομέρειες, γιατί είμαστε αρκετοί που το χρησιμοποιούμε.
Όταν όπως λες αντιμετωπίζεται η προσθήκη του, ως βάρος γομωσης, εξυπακούεται ότι είναι όλα οκΒασιλη περιμενοντας να μας πει ο Λευτερης τι πρεπει να προσεξουμε...θα σου πω τι ξερω εγω
για το αλευρι.
Οταν εχουμε ενα σεταπ και θελουμε να βαλουμε αλευρι εαν ΠΧ το σεταπ ειναι 1,90χ36 για του
βαλουμε αλευρι το κανουμε 1,90χ35+1 αλευρι. Αυτος ειναι ο ''κανονας''....απο εκει περα αναλλογα
τον ''μαγειρα'' και τα υπολοιπα....Δλδ μπορεις και εχεις πολλες εναλλακτικες σε δοσολογια και καψυλια !!!!
ΑνεβαινειςΠΧ στο 1,95Χ36+1,5 αλευρι και βαζεις χαμηλοτερης ισχυος καψουλι.
Το αλευρι εαν ακολουθεις τον ''κανονα'' εχει και σου δινει την ιδια ογκομετρια...
Αυτο που εχω δει....και ειναι ο λογος που δεν το χρησιμοποιω το πλαστικο μπαφερ ειναι επικινδυνο
( για μενα ) γιατι αλλαζει την ογκομετρια του φυσιγγιου.
Το πλαστικο μπαφερ...κατεβαινει στον πυθμενα του βυσματος ανεβαζοντας τα σκαγια επανω και
σου μειωνει τον κενο απατητο χωρο....με αποτελεσμα να εχεις περισσοτερα bar.
Αυτο εχω δει εγω...
Ας περιμενουμε και την απαντηση του Λευτερη...να μαθουμε και κατι ακομα φιλε !!!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι σίγουρο.Λευτέρη, δώσε λεπτομέρειες, γιατί είμαστε αρκετοί που το χρησιμοποιούμε.
ΚαλημέραΔεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι σίγουρο.
Το buffer λογικά συμπεριφέρεται διαφορετικά σε κάθε πυρίτιδα, δοσολογία και setup.
Αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι το κοινό αλεύρι απαγορεύεται δια ροπάλου.
Καλημέρα
Αυτό που πρέπει να δούμε είναι κατά πόσο τραβάει υγρασία κ αν υπάρχει η περιπτώση να γίνει ένα σώμα.
Αν έχει κάποιος φυσιγγια 5ετιας με βρώμη ας το τσεκάρει.
Υ. Γ. Τα καλύτερα είναι τα Ρεμ με Νιτρου μέσα στα σκάγια αλλά το πακέτο γράφει buffered άρα κάνουν μπουφ κ δεν είναι δυνατά
Όταν όπως λες αντιμετωπίζεται η προσθήκη του, ως βάρος γομωσης, εξυπακούεται ότι είναι όλα οκ
Καλημέρα Στέλιο,Καλημέρα
Αυτό που πρέπει να δούμε είναι κατά πόσο τραβάει υγρασία κ αν υπάρχει η περιπτώση να γίνει ένα σώμα.
Αν έχει κάποιος φυσιγγια 5ετιας με βρώμη ας το τσεκάρει.
Υ. Γ. Τα καλύτερα είναι τα Ρεμ με Νιτρου μέσα στα σκάγια αλλά το πακέτο γράφει buffered άρα κάνουν μπουφ κ δεν είναι δυνατά
Οποιαδήποτε μπαρούτι μονοβασική όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω του μηδεν απλά θέλει λίγο φόρτωμα για να συνεχίσει να αποδίδει η διβασικη θα δουλέψει χωρίς αλλαγή μέχρι μιας θερμοκρασίας εάν την πάμε -40 το πιο πιθανόν είναι ότι η διβασικές θα είναι άχρηστες διότι έχουν τάση λόγο του μεγάλου ποσοστού νιτρογλυκερίνης να γίνονται κολωδη (συσωματωσεις).Οι διβασικές κατά κύριο λόγο έχουν βγει για τα υπερβολικά επίπεδα υγρασίας όχι χαμηλής θερμοκρασίας.Και όποιος λέει γιατί κάπου το διάβασα ότι η εξωτερική υγρασία δεν παίζει ρόλο μπορώ αν ακολουθήσει έναν Απρίλη στο χωριό να του αποδείξω ότι τα καλά του φυσίγγια με μονοβασική στους 5/6/8/10 βαθμούς σε συγκεκριμένη ώρα με υγρασία 95+ και καθαρό καιρό θα κάνουν σαν κλανιές .Σε γενικές γραμμές όλο το φάσμα των συνθηκών εάν παίζεις με την μπαρούτι το καλύπτεις μόνο με μονοβασική .Επίσης το καλύτερο είναι να βρίσκονται τα φυσίγγια σου περίπου στο 400 από ταχύτητα είσαι υπερκαλυμενος για όλους τους καιρούς .Έχοντας γεμίσει πολύ την ς4 ,mb32 και g3000 πάρα πολύ με τη τελευταία έριχνα παίζοντας μαζί της με όλες τις καιρικές συνθήκες από -15 μέχρι 35 και ότι ποσοστό υγρασίας και αν είχε.
Επηδη ειναι ακρυβα και φτανει απο μονο του αχαχααχαΜερικές φορές προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς και ακριβολόγοι σε πράγματα που είναι ανακριβή από την φύση τους.
Η βασική ερώτηση είναι "ποιο φυσίγγι είναι επικίνδυνο" για μια κάνη σφραγισμένη στα 1370bar ;;;
Τα 1050 ή κάποια άλλη Χ ;
Σε ποιά θερμοκρασία πυρίτιδας ;;;;;;;;
Η δεύτερη ερώτηση είναι πως γνωρίζει ένας ιδιογομωτής ότι η μέγιστη πίεση δεν θα ξεπεράσει την Χ στο φυσίγγι που φτιάχνει αν δεν έχει κανονάκι ;
Επειδή την διάβασε σε ένα βιβλίο ;;;
Επειδή ακολουθεί την δοσολογία της εταιρίας ;;;
Είναι αρκετά αυτά ;;;
Έχω ακούσει και διαβάσει τα πάντα.
Πχ η τάδε εταιρία δίνει στο site της λιγότερες πιέσεις από τις πραγματικές.
Οι αλλαγές των lot δεν επηρρεάζουν τις δοσολογίες και την Pmax ;;;
Το συνολικό μήκος δεν επηρρεάζει την Pmax ;;;
Τα βύσματα δεν επηρρεάζουν την Pmax ;;;
Το buffer δεν επηρρεάζει την Pmax ;;;
Η θερμοκρασία δεν επηρρεάζει την Pmax ;;;
Κτλ
Η ουσία είναι ότι όσο πιο χαμηλά κινείσαι τόσο πιο ασφαλής είσαι αλλά αν αποφασίσεις να κινηθείς ψηλά αναλαμβάνεις και τα ρίσκα.
Το κόλλημά μου με τα αμερικάνικα είναι γιατί δουλεύουν καλά σε χαμηλές θερμοκρασίες, με σχετικά χαμηλές πιέσεις αλλά είναι ακριβά.
Που τη βρηκες ρε θυριο????ΣΟΚΟΛ ΡΕΕΕ ΞΈΡΟΥΝ ΟΙ ΡΏΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ -50⁰ ΣΤΗΝ ΛΊΜΝΗ BAIKAL
Ουτε φυσίγγια σε κατάψυξη ούτε σε φούρνο
Τι κόλλημα έχεις φάει ρε καπτεν με τον ΜπίλυΕπηδη ειναι ακρυβα και φτανει απο μονο του αχαχααχα
Ρε ειμαι αγραμματος και αυτος ξερει πολλα και δε το χωνεβω και πολυ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΤι κόλλημα έχεις φάει ρε καπτεν με τον Μπίλυ