ελα ρε νικο τωρα...χαλας το μυθο ...με μ2 και βαραει περισσοτερα;....Ναι πλάκα κάνουμε. ο φιλος μου benelli M2 έχει και ρίχνει αγοραστά φυσίγγια και βαράει περισσότερα... αλλο είναι το πρόβλημα οχι τα όπλα
ελα ρε νικο τωρα...χαλας το μυθο ...με μ2 και βαραει περισσοτερα;....Ναι πλάκα κάνουμε. ο φιλος μου benelli M2 έχει και ρίχνει αγοραστά φυσίγγια και βαράει περισσότερα... αλλο είναι το πρόβλημα οχι τα όπλα
Δεν συνηθίζω να κουβαλάω θερμόμετρο και υγρασιόμετρο στον κυνηγότοπο Ηλία.Νομίζεις η το έχεις δει στην πράξει..,.γιατί εγώ που το έχω δει στην πράξει ούτε γάιδαρο δεμένο δεν βαράς με φυσηγγι μη φωρτομενο για αυτόν τον καιρό
Να διαγράψετε το μήνυμα που καταρρίπτει τον ΜΎΘΟελα ρε νικο τωρα...χαλας το μυθο ...με μ2 και βαραει περισσοτερα;....
Νίκο αν δεν σε βάζω σε κόπο, βάρα ένα Rem express XLR #4 με βγαλμένο φυσίγγι από κατάψυξη να δούμε αρχική.Καμια σχεση οι Αμερικανικες πυριτιδες.....με τις μονοβασικες που δουλευουμε στην Ελλαδα!!
Οι Αμερικανικες ειναι αν οχι ολες...οι περισσοτερες ΔΙΒΑΣΙΚΕΣ....Δεν χαμπαριαζουν στην υγρασια !!!!
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα φυσίγγι με διβασική πυρίτιδα, για να αντιμετωπίσουμε την υγρασία (αν τελικά πραγματικά υφίσταται πρόβλημα με την υγρασία…), τόσο στο βουνό όσο και στο νησί.Ερώτηση; ;; ίδια υγρασία σε ένα νησί; ;;; με εμάς στα βουνά;;;;;
Και καλά κανείς στα πάπια δεν κάνουμε δοκιμές ομάδα που νικάει δεν αλαζει… εγώ κυνηγάω σε βάλτο 300 μέτρα από την θάλασσα η υγρασία σ είναι παντα από 70% και πανό όπως καταλαβαίνει έχω φάει πολλές ήττες για να βρω άκρη Και να βγαλο αυτό το συμπέρασμαΔεν συνηθίζω να κουβαλάω θερμόμετρο και υγρασιόμετρο στον κυνηγότοπο Ηλία.
Σε κρύο και παπιά έριχνα συνήθως Rem express #4 και #2 ή nitro στα ίδια νούμερα και δεν είχα πρόβλημα.
Φυσίγγια μη φορτωμένα.
Όταν έβαζα άλλα, είχα πρόβλημα.
Μπορεί να υπάρχουν καλύτερα φυσίγγια, δεν αντιλέγω, αλλά εγώ δεν τα βρήκα ...
Γενικά φυσίγγι που δουλεύει δεν το αλλάζω.
Γιατί αυτο;;; είναι το ίδιο με το φυσικό περιβάλλον όταν έχει-5⁰ το φυσίγγι κατάψυξης με μια καννη που έχει 25⁰ μια ατμόσφαιρα 30⁰Νίκο αν δεν σε βάζω σε κόπο, βάρα ένα Rem express XLR #4 με βγαλμένο φυσίγγι από κατάψυξη να δούμε αρχική.
Το άλλο ρίξτο σε νορμάλ θερμοκρασία.
Μην σε ενδιαφέρουν συγκεντρώσεις, στον αέρα ρίξτα.
Σου έχω στείλει 2 τέτοια 4άρια.
Ηλία το "καλό" με εμένα είναι ότι δεν καταναλώνω πολλά φυσίγγια στα παπιά τον χρόνο και πηγαίνω σχεδόν καθόλου πλέον ή περιστασιακά 1-3 φορές τον χρόνο.Και καλά κανείς στα πάπια δεν κάνουμε δοκιμές ομάδα που νικάει δεν αλαζει… εγώ κυνηγάω σε βάλτο 300 μέτρα από την θάλασσα η υγρασία σ είναι παντα από 70% και πανό όπως καταλαβαίνει έχω φάει πολλές ήττες για να βρω άκρη Και να βγαλο αυτό το συμπέρασμα
α γεια σουΕκανες τη σωστη ερωτηση. Φυσικα και οχι.
- Η υγρασια και 100% να ειναι , ειναι ΑΟΡΑΤΗ. Αυτο λεμε υγρασια και αυτο δεν επηρεαζει την εξωτερικη βλητικη.
- Οταν ομως η συμπυκνωση ειναι τετοια , που να σχηματισθει το πρωτο μικροσκοπικο μοριο ΥΔΡΑΤΜΟΥ, τοτε φαινεται σαν ομιχλη, συνεφο, βροχη, χιονι, χαλαζι . Αυτες οι ορατες μορφες τις λεμε ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ (και κατακριμνησματα στη μετεωρολογια ) και επηρεαζουν τη βολη.
Μην ξαναμπερδεψουμε ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ
Ένταξη τοτε… εγώ επηδει ΠΑΟ καθημερινά δεν μπωρο να δόσω αυτά τα λεφτά όπως και τα αλλά παιδιά που κυνηγάμε πολύ παπίΗλία το "καλό" με εμένα είναι ότι δεν καταναλώνω πολλά φυσίγγια στα παπιά τον χρόνο και πηγαίνω σχεδόν καθόλου πλέον ή περιστασιακά 1-3 φορές τον χρόνο.
Πόσα να ρίξω ;;;; 20-25 ;;;;
Με ένα πενηντάρικο το πολύ είμαι κομπλέ.
Τα παιδιά που ρίχνουν 200-300 φυσίγγια έχουν θέμα με τα ακριβά φυσίγγια και το καταλαβαίνω.
Όχι Κώστα δεν είναι το ίδιοΤη υγρασία τη υδρατμός....υγρή μορφή ειναι κ επειρεάζει όπως και να'χει.....
Υ.Γ. Τη πατάτα, τη πουρές....το ιδιο ειναι.
ΠΑΟ όλε ΠΑΟ όλεΠΑΟ όλε όλε οοοιλεεεεεεΈνταξη τοτε… εγώ επηδει ΠΑΟ καθημερινά δεν μπωρο να δόσω αυτά τα λεφτά όπως και τα αλλά παιδιά που κυνηγάμε πολύ παπί
λάθος έκανεςΠΑΟ όλε ΠΑΟ όλεΠΑΟ όλε όλε οοοιλεεεεεε
Είναι η ομάδα του υιού μου του αγαπητούνα μην πετάξω σύνθημα....λάθος έκανες
αφου σΕ λέει ότι ΠΑΕΙ για κυνήγι...
το ζήτημα είναι με τι ΠΑΟ πάει;
57, 75, 90 ή 106 χιλ;;;;;
οεο;;;;
* ΠΑΟ = Πυροβόλα Άνευ Οπισθοδρομήσεως
Ανδρέα, θα σε πω μια ιστορίατα τελευταια χρονια (10ετια) με το που ξεκιναει το κυνηγι λαγου 15/09 μεχρι και μεσα νοεμβριου μπορω να πω με αρκετα υψηλες θερμοκρασιες για την εποχη , ταλαιπωρουμαστε απο το νοτια...χρησιμοποιω χρονια τα νομπελ σπορτ λονγκ ντιστανς και δεν βλεπω καποιες διαφορες στην καρπωση και στην αποτελεσματικοτητα τους...οταν χρειαστηκε να ριξω και ημουν σωστος παντα γεμιζε η τσαντα...απο την αλλη θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα οτι τουφεκισα ενα λαγο θηριο κανονικο με αναμικτα 3*5 και 4*6 νομπελ σπορτ και παρολο που του εριχνα στα δεκα μετρα και πλαγια, με τις τουφεκιες να τον παιρνουν χρειαστηκε και 3η βολη για να πεσει...οταν τον γδαραμε πιο πολλα ηταν τα σκαγια απο το μαλλι...εκεινη τη μερα ειχε ενα δακτυλο παγο, ειχαν παγωσει και τα μικρα ρεματα και ειχα αφορητους πονους στα δακτυλα οσο κρατουσα το οπλο απο το κρυο παρολο που φορουσα και μαλλινα γαντια...το αμαξι εδειχνε στην περιοχη της αραχωβας -9 βαθμους...
Νίκο αν δεν σε βάζω σε κόπο, βάρα ένα Rem express XLR #4 με βγαλμένο φυσίγγι από κατάψυξη να δούμε αρχική.
Το άλλο ρίξτο σε νορμάλ θερμοκρασία.
Μην σε ενδιαφέρουν συγκεντρώσεις, στον αέρα ρίξτα.
Σου έχω στείλει 2 τέτοια 4άρια.