Μάλλον για αυτό με μπλόκαρε,το είχα ξαναγραψειΤο ´´πουσι σι ρε ´´….μην το βαλει κανει στα αγγλικα στο γκουκολ τρανσλειτ
Θα του πει κατι που δεν θα τ αρεσει
Μάλλον για αυτό με μπλόκαρε,το είχα ξαναγραψειΤο ´´πουσι σι ρε ´´….μην το βαλει κανει στα αγγλικα στο γκουκολ τρανσλειτ
Θα του πει κατι που δεν θα τ αρεσει
Καλώς ήρθες και πάλι ,αφού αντέχεις τέτοια πάλη καλά είσαι.Ολα καλά , με παλεύουνε τρεις γυναίκες ρε συ....άστα!
Κατι σε θελει ο ξαδερφος στα μεμετικα.
Για αλπές είναι τα NSI ή κλούβιασαν ρε ξάδερφε...τα Nsi τα εριξες;.....τι μου βαλες το μαδερι εδω χαμου;;;;....χαχαχα
Άλεξ στα 45μ δεν θα βλέπω τον πίνακα ... αχαχαρε Βασιλη δεν το λυπηθηκες το nitro στα 36 μετρα; επρεπε να το δεις στα 45 τουλαχιστον με το full
92% μου έδωσε εμένα το μπριλευ,λάιτ φουλως 87%το μαμά φουλ(8/10)Το τελευταίο για σήμερα ...
Rem nitro #4 @36.5m Briley F
Μου έφυγε ψηλά και αριστερά.
View attachment 50226
Ελα ρε που δεν θα βρεις πινακα...για ονομα...Άλεξ στα 45μ δεν θα βλέπω τον πίνακα ... αχαχα
Προτιμώ στα 36,5μ και στα 41μ από τον πίνακα θα έχω περίπου 68% ενώ στα 46μ περίπου 53%.
Πολλαπλασιάζεις τα ποσοστά με τα σκάγια και βρίσκεις τα σκάγια στον κύκλο.
Για το #2
41μ => 165*0,68 = 110 σκάγια
46μ => 165*0,53 = 87 σκάγια
Για το #4
41μ => 265*0,68 = 180 σκάγια
46μ => 265*0,53 = 140 σκάγια
Έτσι δουλεύω ... δεν ψάχνουμε το σκάγι ...
Μπορεί να ρίξω κανένα στα 46μ για να δω αν ισχύουν τα ποσοστά αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βρω πίνακα καθόλου
Θα δω ... όπως με πιάσει ...
View attachment 50227
@vazelos
Έλα φίλε το έριξα το χρέπι σου αχαχαχαχα (Rottweil mod 36γρ #5 γερμανικό @36,5μ)
Μια χαρά είναι .... σου έβαλα και τα περιφερειακά σκάγια που μου ζήτησες.
Έχω άλλες 6 δοκιμές ... πιο μετά οι άλλες ...
Ένα θα σας πω ... έπεσε πολύ Nitro σήμερα
View attachment 50216
Αλεξ... 3 αστρα μαμα και εμπορικο φυσιγγι... Και τα 3 φυσιγγια κανουν αυτό ακριβώς για το οποιο χρησιμοποιουνται... Για Μετα υπάρχει lM και φουλ... Αν έδινε κατι διαφορετικό το 3 αστρα σε αυτα τα μετρα προφανως τοτε κάτι θα ηταν λαθος...Το colombo τιποτα το σπουδαιο, ρε Βασιλη δεν το λυπηθηκες το nitro στα 36 μετρα; επρεπε να το δεις στα 45 τουλαχιστον με το full
Σωστο κι αυτο αλλα τα συγκεκριμενα φυσιγγια λογω συγκεντρωτηρα θα επρεπε να δωσουν κατι περισσοτερο απο τις ονομαστικες συσφιξεις, για τα nsi μιλαω.Αλεξ... 3 αστρα μαμα και εμπορικο φυσιγγι... Και τα 3 φυσιγγια κανουν αυτό ακριβώς για το οποιο χρησιμοποιουνται... Για Μετα υπάρχει lM και φουλ... Αν έδινε κατι διαφορετικό το 3 αστρα σε αυτα τα μετρα προφανως τοτε κάτι θα ηταν λαθος...
Το φουλ δεν ειναι καλο τσοκ για στενους αυλους, το Lf ειναι το καλυτερο για μακρινες τουφεκιες, το τι θα βγαλει φιλε μονο με δοκιμη θα το δεις.Τοτε τι θα βγάλει το im ή το φουλ...; απο αυτη την άποψη το λεω..