Ναι Πανο, ουτε το δικο μας ειχε... Φετος τον βαλαμε... Μεταλλικος ειναι 1χ1, τον βαφεις με ωχρα πριν απο καθε τουφεκια...Να ρωτησω κατι ρε παιδες Οι μεταλικοι πινακες που τουφεκατε ειναι σε σκοπευτηρια και ριχνει οποιος θελει?
Εδω το δικο μας δεν εχει πινακα παντως
Αρη το τσοκ ειναι το μαμα 4 αρι;
Για m2 μαμα δεν μου κολλάει η τουφεκια....πολύ λιγα περιφερειακα σκαγια.....μήπως την γαργαλισες εσωτερικα???χαχαχαχαχχαχα
Το τσοκ ειναι το Anaconda MId range, συσφιξη 2,5/10...
Κωστα το οπλο εχει 2,5 εκ κωνο αρκετα χρονια τωρα, αλλα ετσι κ αλλιως ειχε παντα καλες συγκεντρωσεις απο την αρχη... Τα δικα του τσοκ, ηταν για κλωτσιες...
Ειμαι περίεργος πως θα καιει τα πουλακια αυτο το τσοκ αν το πετσωσω στην bellmonte μαζι με τα Κένταυρος sporting.lazy.... .xm..shoot.Το τσοκ ειναι το Anaconda MId range, συσφιξη 2,5/10...
Το λονγκ το κην ΑΠΟΚΛΙΣΤΗΚΑ στον Εβρο τα πεταλονε κανονικα και σε μεγ. αποστασεις.ΤΟ μιντ το περ. απο μερα σε μερα.ΕΙΜΑΙ σηγουρος οτι θα το κολ. πανω με ηλεκτροκοληση.ΕΧΩ δει φοβ. τουφ. απο αυτο το τσοκακι.Ειμαι περίεργος πως θα καιει τα πουλακια αυτο το τσοκ αν το πετσωσω στην bellmonte μαζι με τα Κένταυρος sporting.lazy.... .xm..shoot.
Πιστευω οτι θα τα παει καλητερα.
Πιστευω οτι θα τα παει καλητερα.
Αν του βαλεις στην συνταγη αλευρι με χοντρα κανει παπαδες το φιδισιο....χαχαχαχαΤο λονγκ το κην ΑΠΟΚΛΙΣΤΗΚΑ στον Εβρο τα πεταλονε κανονικα και σε μεγ. αποστασεις.ΤΟ μιντ το περ. απο μερα σε μερα.ΕΙΜΑΙ σηγουρος οτι θα το κολ. πανω με ηλεκτροκοληση.ΕΧΩ δει φοβ. τουφ. απο αυτο το τσοκακι.
αγαπητε milvus καλησπερα,ειχα διαβασει οτι ριχνεις με anaconda μπορεις να μου πεις εαν εχουν καλη συμπεριφορα στα ψιλα σκαγια καθωως και τιμη !Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ. Επειδη ομως μιλαμε εδω μεσα συχνα για συγκεντρωτηρες, ποσο κρατανε τα σκαγια, μαλλινες ταπες, φρενατα τσοκ, ουρες κλπ ειναι σωστο να ξερουμε τη συμβαινει με τη τουφεκια. Ποτε και πως φευγουν τα σκαγια. Απο ποια αποσταση και μετα εχουμε Flyers.
Eνα ατομο που ασχολειται με τη βλητικη και τη φωτογραφιση της ειναι ο φινλανδος Herra Kuulapaa, εδω με διαφορες φωτογραφισεις με διαφορετικα νουμερα σκαγιων και διαφορετικα ειδη βυσματων. Αξιζει να το δειτε τρισδιαστατο. Μερικα αποτελεσματα ισως σας εκπληξουν
http://kuulapaa.com/home/highspeed/Misc.html
Με υγρασια πως θα τα παμε??
αγαπητε milvus καλησπερα,ειχα διαβασει οτι ριχνεις με anaconda μπορεις να μου πεις εαν εχουν καλη συμπεριφορα στα ψιλα σκαγια καθωως και τιμη !
Παυλο τα ειπες ολα.....Φιλε μου και τα ψιλα και τα χοντρα τα παει γαζι το συγκεκριμενο τσοκ. Τα κυνηγια μου ειναι τσιχλα, περιστεροειδη και υδροβια. Για τουφεκιες με ψιλα εχω ανεβασει κατι βιντεακια απο κυνηγι στη Ν Αφρικη με 28 γρ Ν 7.5 και μαλιστα φυσιγγια προπονησης. Ολες οι ντουφεκιες μου εκει με το mid range. Eγω προσωπικα την εχω καταβρει και δεν θελω να κυνηγησω με αλλα τσοκ. Τωρα η τιμη τους 60 δολλαρια ειναι στην Αμερικη η Patternmaster στελνει Ελλαδα, αλλα αποτι ακουω τα μεταφορικα βγαινουν καποιο 50αρικο.