αλεξ απο αυτο που βλεπω η τουφεκια σου εχει παει κατω αριστερα.....αυτο που με προβληματιζει λιγο ειναι η ανομοιομορφια της τουφεκιας....με τι οπλο εγινε η δοκιμη?
browning goldαλεξ απο αυτο που βλεπω η τουφεκια σου εχει παει κατω αριστερα.....αυτο που με προβληματιζει λιγο ειναι η ανομοιομορφια της τουφεκιας....με τι οπλο εγινε η δοκιμη?
το μ0νο οπλο που δεν περιμενα να ακουσω.....browning gold
Κώστα γιατί είναι το μόνο όπλο που δεν περίμενες να ακούσεις..................το μ0νο οπλο που δεν περιμενα να ακουσω.....
γιατι απο browning περιμενα το τελειο αποτελεσμα....τα εχω και αγαπη αυτα τα οπλα!!!Κώστα γιατί είναι το μόνο όπλο που δεν περίμενες να ακούσεις..................
Έχω ξαναγράψει ότι άρχισα και ψαχνόμουν μετά από τα ποστ που κάνατε. Ειδικά με τα τσόκ τα δικά της δεν είμαι ευχαριστημένος για αυτό αποφάσισα να αγοράσω το bellγιατι απο browning περιμενα το τελειο αποτελεσμα....τα εχω και αγαπη αυτα τα οπλα!!!
αν δεν σου ειναι κοπος κανε αλλη μια δοκιμη με αλλο ενα φυσιγγι να δουμε διαφορα....Έχω ξαναγράψει ότι άρχισα και ψαχνόμουν μετά από τα ποστ που κάνατε. Ειδικά με τα τσόκ τα δικά της δεν είμαι ευχαριστημένος για αυτό αποφάσισα να αγοράσω το bell
αν δεν σου ειναι κοπος κανε αλλη μια δοκιμη με αλλο ενα φυσιγγι να δουμε διαφορα....[/QUOTE Κώστα αν ανατρέξεις παραπάνω θα δεις ότι εχω ποστάρει δοκιμές με το 2 * το μαμισιο, σίγουρα θα κάνω με άλλο φυσίγγιο
Να σου πω την αλήθεια ο πρωταρχικός σκοπός μου ήταν να δω αν μου κάθεται το όπλο μετά από τα λιμαρίσματα σε κοντάκι και σε φλάντζα, εκ των υστέρων κάθισα λίγο να δω την συγκέντρωση και πραγματικά κάτι δεν μου κολλάει.............Ναι μιλαω για το μπελ....
Καθομαι ποση ωρα και προσπαθω να συγκρινω την τουφεκια σου με την δικιά μου με τα μπελ....βεβαια η τουφεκια μου είναι στα 25 μετρα....
Η δοκιμή είναι λάθος, το test πρέπει να γίνει με το στενότερο τσοκ που διαθέτουμε.
Τα 15,5 μέτρα δεν τα κατάλαβα ακριβώς. Γιατί δεν είναι 15 και είναι 15,5;